Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#72042496 #42 üzenetére
A pántot én is szoktam cseréltetni azt nem ár(főleg mikor ingyen volt, azaz ez úgy helyes, hogy nem én fizettem, hanem a "cég")
Szimpatikusnak tűnik a márka és egy fenix 6 pro/ 6x pro(ha nem túl nagy) tetszene is, de ezek azért bőven 200-250 felett vannak, ha ennyi kiadnék egy órára (a lapim volt kicsit drágább kb) akkor azért a mindennapokban is legyen okos óra és a sportban meg legyen király.
-
Lehet, hogy még szűkítenem kellene a kört. Nem kell kirándulós útvonal bele, nem járok óra alapján túrázni. Nem kell az sem hogy edzés közben tudjak zenét hallgatni rajta.
Legyen transzflektív kijelzője, legyen hozzá mellkaspánt pontos méréssel, tudja a telefon értesítései kezelni, tudjon rezegve ébreszteni, alvásmonitorozás kell, stravával szinkronizáljon. Pulzust tudjon mérni karon, lépésszám (napi km), túl sok ülés riasztás. Nem ragaszkodom ehhez a márkához se, van egy régi rs400-as polar órám is. Jah és vegyes használatba 2 edzéssel menjen el legalább 5-7 napot.
Így hirtelen ennyi.ui.: a legfontosabb, hogy ez mindet a legolcsóbban, de ne olcsó hús kategóriába tudja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest