- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
peanar
senior tag
Kivancsi leszek, ha minden jól megy, holnap érkezik a 7 pro órám. Sokat vaciláltam hogy 7 pro, vagy 7x pro legyen...végül a 7 pro mellett dontottem, találtam itthon egy krémes dobozt, aminek 51mm az átmérője, rátettem a hatalmas (gyerek) méretű csuklómra és alul-felül szinte lelógott, így inkább a kisebbet választottam.
Az aksi és kijelző felbontásán kívül elvileg nincs más különbség, így kíváncsi vagyok hogy nekem feldobja e, vagy mókolni kell (az is lehet, hogy neked amiatt ajánlotta fel).Más, használt e valaki tesztelés szempontjából két órát? Ha igen, az app a telefonon a két óra méréseit összegyűri és egy eredmény lesz belőle, vagy külön külön az órákat kiválasztva látható mindkettő mérése?
Ha lesz kis időm és nem nyúlják le (család) a forerunner 255-öt, lehet csinálok egy tesztet hogy miben, mennyiben tér el az új szenzor vs régi mért adatai.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elképesztő hardveres tudás és analitikus intelligencia bújik meg a Garmin csúcsmodelljében, ám a kezelhetőséget szokni kell.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Politika
- Interactive Brokers társalgó
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest