Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
peanar
senior tag
Én a forerunner 255 zenés változattal jártam hasonlóan, igaz (még) mindegyik gomb működik, de az 5-ből már csak egy kattan benyomáskor.
Bezzeg a pebble órám, ami több éven keresztül jó szolgálatot tett.....megvan 8-9 éve ha nem több és a gombjai még mindig mint új korában. -
Atos23
senior tag
Íme egy poszt arról, hogyan futottam bele a Garmin Fenix 7 órákkal tátott szájjal abba a bizonyos erdőbe: [link]
-
Attas
aktív tag
Nagyon köszönöm a válaszokat. Megoldódott. Sajnos nem tudom mi volt a gond. A leírtakat mind kipróbáltam semmi eredmény nem volt. Aztán a Garmin connect mobil alkalmazás segíségével csatlakozva, egyszer csak jó lett. Rejtéjes. ( nem jelszó probléma volt mert akkor azt írta hogy hibas jelszó. Az órán manuálissan csatlakozva mindíg jött a hiba, hogy a csatlakozás sikertelen. Köszönöm a válaszokat. Bár tudnám mi lehetett a gond.
-
SsPL711
őstag
Nekem csak kb. 18 eszköz van ezen az egy SSID-vel kialakított wifi hálózaton ami több routerből áll a lefedettség miatt. (AiMesh háló)
De az való igaz amit mondtál a 2.4Ghz-es eszközök hamarabb vissza találnák egy elektromos kimaradás után. Viszont ezen kívül nincs más gond.@Attas:
Az lehet még a probléma szerintem, hogy bizonyos eszközök, főleg a 2,4G wifi képesek, nem mind szereti a magas csatornaszámot, pl.: 11-est, ilyennel már találkoztam.
Tehát a 2,4Ghz-es csatornát alacsonyabb csatorna értékre kéne állítani, ha 10 vagy a fölött van, pl.: 5, 6, 7.[ Szerkesztve ]
-
peanar
senior tag
Én más eszköznél futottam bele ilyen hibába, így inkább átneveztem.
Átlagban 25 eszköz lóg a neten (van hogy több), áramszünet vagy "szolgáltató által okozott" netproblémák után a 2.4G érzékeny eszközök könnyebben, hibamentesebben kapcsolódnak vissza a wifire. Valamint így én is könnyebben rá tanítok egy új 2,4G eszközt (telefonnal) hisz különbséget tudok tenni a 2 wifi hálózat között.Meg persze függ az adott routertől is, általában a szolgáltató routerei (főleg ex voda) egy rakás 💩 ha ez embernek több eszköze lóg egyszerre a neten.
De kinek a pap, kinek a papné
-
Attas
aktív tag
Sziasztok!
Fenix 7 pro Solar óra tulaj lettem pár hete. Nagyon meg vagyok elégedve. Egy pici bibi van. Nem tudom az otthoni wifi hálózatra csatlakoztatni. Ha pl telón bekapcsolom a wi-fi hotspotot, arra simán csatlakozik. Az otthoni hálózatot is látja de hiába kapja meg a jelszót, a kapcsolódás sikertelen. Milyen probléma lehet? A titkosítás? vagy a csatorna? 2,4g vagy 5 g? Köszönöm ha van válasz! -
ncc1701
veterán
Srácok, tudtok ajánlani olyan 26mm széles fém szíjat, ami kb fokozatmentesen állítható? Ebay, bármi.
-
-
ncc1701
veterán
válasz
headhunter86 #704 üzenetére
Életkortól függ. 60 évesen kb olyan lehet, mintha 120-nál visszaváltanál 4 helyett kettőbe.
-
zsamiatt
őstag
válasz
headhunter86 #700 üzenetére
210s pulzust nem erezte? Azert azt nehezen hiszem.
-
SsPL711
őstag
válasz
headhunter86 #700 üzenetére
Pedig azt írja az alkalmazás is, hogy ezeket nem mutatja ki amiket irtál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elképesztő hardveres tudás és analitikus intelligencia bújik meg a Garmin csúcsmodelljében, ám a kezelhetőséget szokni kell.
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest