Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• IBasterd

tag

válasz Cyberpunk #114 üzenetére

No offense, félre ne érts. Írtam, hogy vélemény. Na azt a kütyüt viszont végképp nem értem. :D

• IBasterd

tag

Én már kezdek szédülni a magszámoktól lassan.

Nem értem, mire fel 4 mag egy telefonba. Jójó, alacsonyabb órajel -> alacsonyabb fogyasztás, oké, oké, másfél nap helyett egy és háromnegyedet (se) bír. Juhé.

Szerintem pont két magnál jött el az ideje, hogy inkább a rendszereket kezdjék optimalizálni nem? Ha lenne egy gördülékeny Android, akkor gyakorlatilag mindenre elég lenne a két mag, azt' mehetnének a tabletekbe a többmagos szörnyek. Abba a szegmensbe inkább látom értelmét a 4 magos konfigurációknak. Pár kollégámnak van SGS2, látom nap mint nap, már ez is szélvész gyors, de egyszerűen fáj a szívem, amikor még ilyen teljesítmény mellett is bele-beleránt az Android...

Ha már így belejöttem, jöjjön a mérete. Szép, nagy, nekem már túlságosan is. Írták előttem, hogy Almáéknál kicsi a 3,5". Szerintem meg pont elég. Nem TV-t gyártanak, hanem telefont. Nekem a Wave II kijelzője is tökéletesen elég (3,7"), nem hiszem, hogy egy telefont két kézzel kéne használni. Ezt a méretet még pont kényelmesen átérem a tenyeremmel (amúgy ez a filozófia az Almánál, legalábbis SJ idején ez volt, meglátjuk mi jön most).
    Pici off: kedvenc pillanatképem, amikor a 16 éves tinip*csa forgatja parányi kezében az SGS2-t (mert neki feltétlen olyan kell). Ha látok még valamikor ilyet, esküszöm felveszem és megosztom a linket, parádés látvány.

Röviden a 12 megapixelről... Mehet az ePénisz méregetése, "a tied 8, az enyém 12mpixelben csinál (amúgy echtefos) képet".

Közzétett véleményemet olvastátok. :)

Új hozzászólás Aktív témák