- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ehhez csak annyit tennék hozzá - az egyetértésem mellett -, hogy van egy trend amit diktál a piac és a gyártó. Nyilván nem (minden esetben van) másolásról van szó, hanem igényekről aminek eleget kell tenni!
Lásd egyes hozzászólásokat! Párat idéznék is:
"Jó lenne WP-vel!"
"Az iPhone 4 tetszik, de droiddal jobb lenne."
"Nem rossz, de nekem max 4 col..."
És még lehetne sorolni!Anno a Samsung bedobta a 3GS-re válaszul a Galaxy S1-et, majd az iPhone 4-re az S2-t. Aztán a többi gyártó is szépen felzárkózott. S valljuk meg őszintén, nincs is ezzel baj! Mára van kínálat. Hogy kinek mi tetszik, melyik rendszer jön be, az végre tényleg szabadon választhatóvá vált. Ezt el kell fogadni!
Nekem volt iPhone-on (3GS és 4-es), voltak jó és rossz megoldások benne, de ettől még eltudtam fogadni. Majd lett nem egy androidos, symbianos és WP-s telefonom. Egyrészt kíváncsiságból, másrészt munka miatt. Mindegyiknél tapasztaltam azt, hogy külön szájíz kell hozzájuk. Mára azért viszonylag egész jól közelednek egymáshoz SW és HW terén is a dolgok. Tény, hogy közös lónak túrós a háta, de ettől függetlenül még kisülhet idővel jó és jobb megoldás is. Ha mégsem, akkor sem kötelező ugye az adott terméket megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest