- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Jah, a 5410-et "szórják".
Én is minél előbb megszabadulnék tőle.
5250-et meg vinnék már a fenébe 28nm-ra vagy csináljanak egy 2-2-es b.L-t a halálba.Így folytatják és a MediaTek elkészül egy LTE-s MT8135-el valami véletlen folytán, akkor tényleg gyalulhatják az EU+US piacot is.
-
lcee79
addikt
Ezért is írtam hogy a samsung mérnökei is tudnak maguktól is csinálni,
...de hát ugye csináltak isAmúgy amire jövő évben elkezdenek megjelenni a 2014-es telefonok/tabletek addigra snapdragon is 64 bites procikat fog gyártani, aztán kb az összes csúcskészülék 64bites lesz.
Mondjuk én személy szerint úgy látom hogy mindig azok az eszközök működnek gyorsan, amelyikeknek az 1 magra jutó órajele a legmagasabb, legyen 2 v 4 magos... (mondjuk összehasonlítva egy 1.2 ghz-es 4 magos és egy 1,7 ghz-es 2 magost... aminek persze nem így kéne lenni, de általában így van) Úgyhogy mindegy hogy hány magos lesz mindegy hogy hány bites (ahhoz még a programoknak is meg kell érni) csak legyen nagyobb az órajel mint az ideji 2,3 ghz, akkor biztosan gyorsabbak lesznek... Ha már egyszer ez a trend. -
lcee79
addikt
De ismerve hogy a legtöbb iphone felhasználó 1 év múlva úgyis új iphone-t fog venni, így akkor ebben a készülékében sokáig nem látja hasznát
Amúgy ha a Samsung csak legyártja de nem tervezi, onnantól kezdve már tervezheti is
, mert a gyártás azért enged némi betekintést, és majd csinál magának egy újabbat akár jobbat is
+nem hinném hogy a samsungnál ne tudnának 64 bites procit csinálni maguktól is...
Szerintem előbb fog elterjedni mobilon a 64 bit mint windows alatt, ahol már kb 8 éve van 64 bites processzorom, 2009 óta 64 bites windows-om, de még mindig a legtöbb program a 32bites program files-ba telepedik -
vicze
félisten
Úgy egyáltalán a 64bit-et kéne elfelejteni, csak az ARMv8-at még kevesebb ember lenne képes felfogni.
Azt nem értem, hogy ezeket a baromságokat honnan szedik, mert ahhoz, hogy ARMv8-as SoC-os csináljanak, saját architektúrát kéne a földből kidöngölni, mert a ARM-nek nincs jelenleg az A7-tel versenyképes megoldása...
Bár azért egy 4magos A53, ami lassabb mint az Octa vicces lenne."szenzorvezérlő társprocesszor" - A szenzorokon mit lehet vezérelni???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest