- iPhone topik
- Yettel topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
exelsior1 #154 üzenetére
Mondjuk ilyen szempontból nem tudtam szemügyre venni a Note2-t mármint, hogy a feketéje mennyivel jobb mint az S2. De igazából, nekem már ezzel sincs bajom.. éjszaka látom, hogy picit világít, és nem is egyenletes.. valami ragasztási nyomokat látok, vagy a fene tudja. De ha már 1 világító pixel is van a kijelzőn, akkor a szemem nem képes ekkora dinamikát feldolgozni és máris nem látom a feketét "világítani". Szóval.. belefér a megfelel kategóriábaA Kékes fehér sokkal jobb mint a zöldes fehér.. De ezt sok helyen ki is használják.. pl mosóporok, fogkrémek, színezőanyagok.. stb. Az emberi szem már csak ilyen, könnyen be lehet csapni..
S3-at a Pentile miatt nem is néztem
Konstatáltam, hogy hatalmas műanyag tepsi.. és visszaadtam a gazdájának. És nincs hiányérzetem, hogy jobban meg kellett volna néznem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest