Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
exelsior1 #154 üzenetére
Mondjuk ilyen szempontból nem tudtam szemügyre venni a Note2-t mármint, hogy a feketéje mennyivel jobb mint az S2. De igazából, nekem már ezzel sincs bajom.. éjszaka látom, hogy picit világít, és nem is egyenletes.. valami ragasztási nyomokat látok, vagy a fene tudja. De ha már 1 világító pixel is van a kijelzőn, akkor a szemem nem képes ekkora dinamikát feldolgozni és máris nem látom a feketét "világítani". Szóval.. belefér a megfelel kategóriábaA Kékes fehér sokkal jobb mint a zöldes fehér.. De ezt sok helyen ki is használják.. pl mosóporok, fogkrémek, színezőanyagok.. stb. Az emberi szem már csak ilyen, könnyen be lehet csapni..
S3-at a Pentile miatt nem is néztem
Konstatáltam, hogy hatalmas műanyag tepsi.. és visszaadtam a gazdájának. És nincs hiányérzetem, hogy jobban meg kellett volna néznem.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
exelsior1 #152 üzenetére
Láttam.. és nem is 2 percre
S1-et fogdostam, 10 perc elég volt, hogy a Pentile elrendezést örök ellenségemmé fogadjam (szó szerint rosszul éreztem magam mikor ránéztem a kijelzőre)
Az S2 zöldes, a Note 2 kékes.. az iPhone nekem fakó, de a fehér tényleg fehér és hiányzik az igazi fekete. Mondjuk ez úgy alapvető hiányossága bármi másnak ami nem Plazma vagy Oled (csak hogy ne lehessen belémkötni) Tudom, hogy az Oled "kicsit" túlszaturált, de nekem telefonokban kifejezetten tetszik. Monitorban már zavarna..
-
Hobbbyt
őstag
Az a baj, hogy Amoledből nincs RGB-s 960*540. pentilevel pedig csak visszalépés lenne..
Egyszerűen a samuék nincsenek tisztába a plus fogalmával.
Egy Exynos 4212 kellett volna bele (ami jelentősen kevesebbet fogyaszt, ugyan akkora erő mellett) fix NFC, engedélyezni a Stereo hangfelvételt (ha már úgyis 2 microfon van benne, szimmetrikusan -.-") mondjuk egy 1800mA aksi és máris kész a valóban S2 Plus. Szerintem..
-
Hobbbyt
őstag
Szerintem így majd 2 év után is az sima S2 az egyik legjobb telefon..
Remélem kihoznak valami normális elviselhető utódot mire ez szét esikmondjuk úgy jövő nyárra..
Mert, hogy jelenleg nincs olyan telefon amire érdemes lenne lecserélni, és méretben se nagyobb ennél.. az fix.Tököm televan ezzel a méretnövekedéssel.. Az a baj, hogy rohadtul nem a piacot követik, hanem mi követjük a piacot.. Állítom, hogy 2 csúcsmodell közül, ami csak a kijelzőméretben tér el, a "kissebbet" vennénk többen.
De mivel esélyünk sincs választani ha a csúcs kell (és miért ne kéne a csúcs?) így kénytelenek vagyunk megvenni a tepsit... grr..
Ez az S2 plusz meg simán nevetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- OTP Bank topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest