- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
Telefon vásárlás előtt állok, és főleg az ára és a samoled kijelző miatt ez a teló is szóbakerült, kérem aki tud válaszoljon erre a pár egyszerű kérdésre.
1 Jó ez a telefon?
2 Sima s2 höz képest milyen gyors?
3 Ugyanúgy lejátszik minden 1080 p s mkv-t mint az alap s2 és ki is küldi hdmi n?
4 Ez is kezeli otg kábelen a pendrivéket babrálás nélkük gyári rommal mint az alap s2? -
Morris
veterán
válasz
Low Noise #172 üzenetére
Mondok még egy plusz érvet.
Nem tudom, hogy az új androidnak köszönhető e (4.2.2), de tegnap reggel vettem le a töltőről (24 órája)és most 84%-on van az akkum.
Csináltam többször is wipe cache-t és újra is indítottam, mert azt gondoltam hátha beragadt az akkuszintmérő, de nem.Egyébként villámgyors, nem fagy, nem szaggat.
-
Low Noise
senior tag
Ez hardverben jobb vagy rosszabb a samu s advancednèl?
-
Tuz
tag
Ha jól tudom a napokban megkapta a teló a 4.2.2-őt.
-
bAtt001
addikt
válasz
ShaneDiNozzo #165 üzenetére
az új s2-re kb senki sem fog fejleszteni... nem lesz akkora tábor mögötte mert alig fogják venni a fejlesztők. aki ilyennel foglalkozik simán nexus 4-et vagy s3at vesz. jobban megéri nekik, a n4 pedig pofátlan olcsó külföldön playstore-ból szóval nincs is értelme mást nézegetniük.
-
ShaneDiNozzo
csendes tag
Egyébként hihetetlenül jó lett a 4.1.2 az SGS2-re. Megkapta az S3 és a Note2 szoftveres dolgait. És mindenféle akadás meg szaggatás nélkül.
-
ShaneDiNozzo
csendes tag
Én Xperia S-ről váltottam Galaxy S2-re. Nem nagyon értek a kijelzőkhöz, de az XpS fakó színtelen kijelzőjéhez képest az S2-é hihetetlenül szép. (Felbontás ide vagy oda, részemről ég és föld a különbség.) Amit tudni érdemes a Samsungról, az az, hogy szeret elzárkózni a fejlesztők elől. Az S2-ben (és társaiban) ketyegő Exynos 4 forraskódját már régóta ígérgetik hogy kiadják, de már több hónapja szó szerint csak az ígérgetés megy. Lehet hogy úgy gondolja a Samsung, hogy MÉGSEM KAPJÁTOK MEG az Exynos forraskódját, inkább kaptok egy új S2-t, valami más SoC-cal, és arra lehet fejleszteni. El tudom képzelni. (Az első Galaxy S azért kap a mai napig stable buildokat, mert azt még Qualcomm csippel szerelték, és a Qualcomm nyilvánossá tette a forráskódokat)
-
takacsbotond
őstag
Csak én gondolom úgy hogy a sgs2 fehérben marha ronda???
Amúgy erre a semmire jobban illene az sgs2-(minusz)! -
littlelion21
addikt
-
Valaki tud arról infót, hogy az SII Plus itthon kapható lesz-e, és ha igen, feltehetőleg kb. mikor? Galaxy S Advance-re gondoltam váltani, de ha ez hasonló áron jönne, lehet, hogy érdemes lenne megvárni, mondjuk erre nem tudom mennyi az esély...
-
exelsior1
senior tag
Az S3 kijelője sok szempontból el lett rontva. Ott volt a feketével sok gondom, mivel kitalálták, ohgy energiát spórolnak azzal, ohgy bekapcsolva maradnak feketénél is picit a pixelek, mert a ki-be kapcsolás folyton zabálja az áramot, de alig volt így feketébb mint egy HTC One X pl. És több pixel volt ami teljesen kikapcsolt, emiatt sötétben eléggé foltos volt nagyobb fekete területeknél a látvány. A Note 2-nél már újra szép sötét a fekete és nincs ilyen gond. Mondjuk, ez is műanyag tepsi, de annyi mindent tud, ohgy meg lehet bocsátani neki
-
Hobbbyt
őstag
válasz
exelsior1 #154 üzenetére
Mondjuk ilyen szempontból nem tudtam szemügyre venni a Note2-t mármint, hogy a feketéje mennyivel jobb mint az S2. De igazából, nekem már ezzel sincs bajom.. éjszaka látom, hogy picit világít, és nem is egyenletes.. valami ragasztási nyomokat látok, vagy a fene tudja. De ha már 1 világító pixel is van a kijelzőn, akkor a szemem nem képes ekkora dinamikát feldolgozni és máris nem látom a feketét "világítani". Szóval.. belefér a megfelel kategóriábaA Kékes fehér sokkal jobb mint a zöldes fehér.. De ezt sok helyen ki is használják.. pl mosóporok, fogkrémek, színezőanyagok.. stb. Az emberi szem már csak ilyen, könnyen be lehet csapni..
S3-at a Pentile miatt nem is néztem
Konstatáltam, hogy hatalmas műanyag tepsi.. és visszaadtam a gazdájának. És nincs hiányérzetem, hogy jobban meg kellett volna néznem.
-
exelsior1
senior tag
Így máris jobb
A pentile nekem is ősellenségem, a Gnexusnál még elment volna, de tele ovlt hibákkal. aaz S3-nál már erősebben látszódott nekem, és egyszerűen bosszantot, hiába a 306 ppi. Furcsa módon a HTC One S kijelzőjén kevésbé zavart, pedig ott 258 a ppi csak, viszont sokkal jobban van bekalibrálva. Viszont a Note 2-vel semmi bajom. A kékes fehéreket nem nagyon veszem észre a szememnek teljesen jó fehérje van, bár a fekete minidg jobban érdekelt, abban meg ugyebár tökéletes, míg az S3 pl eléggé gyenge volt a foltocskáival meg a kicsit világító feketéivel. A Note 2 pont megfelelő a szememnek. Az I5 meg sajna tényleg fakó, még az 5 is, állítólag 44%-al nőtt a szaturáció, de egy 4s mellett ugyanazt a videot nézve hajszálnyi különbséget láttam csak a színekben.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
exelsior1 #152 üzenetére
Láttam.. és nem is 2 percre
S1-et fogdostam, 10 perc elég volt, hogy a Pentile elrendezést örök ellenségemmé fogadjam (szó szerint rosszul éreztem magam mikor ránéztem a kijelzőre)
Az S2 zöldes, a Note 2 kékes.. az iPhone nekem fakó, de a fehér tényleg fehér és hiányzik az igazi fekete. Mondjuk ez úgy alapvető hiányossága bármi másnak ami nem Plazma vagy Oled (csak hogy ne lehessen belémkötni) Tudom, hogy az Oled "kicsit" túlszaturált, de nekem telefonokban kifejezetten tetszik. Monitorban már zavarna..
-
exelsior1
senior tag
Láttad is élőben? Épp, ohgy emiatt nem lesz kékes a képe, sőt kidejezetten olyan színei vanank mint egy Iphone 5-nek, csak jobban van szaturálva (de nem sokkal, előtte pont I5-öm volt). Azért nagyobb a kék subpixel, ohgy kevésbé kellejen megvilágítani mint a pirosat meg a zöldet így kevésbé használódik, viszont emiatt nem fog bekékülni a kép, sokkal melegebb színei vannak a Note 2-nek mint korábban, és a stínei mint írtam nagyon közel kerültek a valóságos IPS-es megjelenítéshez. (Magánvélemény ez amit a szemem mond, elfogadom más véleményét is amíg az megfigyelésen alapszik
)
-
exelsior1
senior tag
A Note 2-nél nincsenek gondok a pixelekkel, rendes alpixelei vannak csak kicsit csavartak rajta
Érezhetően jobb a képe mint a Galaxy S3-nak. Legalább ez az s2 plus Samoled+-ot kapott szintén mint az S2, megnéztem volna, ohgy Galaxy S3 mini féle sima pentile-os vackot kapott volna 100 ezres nyitóárral
-
exelsior1
senior tag
Simán lehetne qhd amoled+, vagy használhatnák a Note 2-ben lévő rgb-szerű mátrixot is. A 4 magos exynos nyílván nem mehet bele, akkor jobb lenne mint az SGS3, de azért kaphatna valami keményebbet mint amit most kapott, ami ugyebár gyengébb mint ami volt. Mondjuk egy 2 magos Snapdragon S4-et kaphatott volna, azzal király lenne.
-
Wa2x_
veterán
Egy Galaxy, One vagy Lumia sorozatból kellene gyártani egy 4-4,3 hüvelykes WSVGA vagy HD kijelzős, 2 magos 1,4-1,5-ös CPU (pl.: Qualcomm Snapdragon MSM8260A), egy Adreno 225 GPU, 1 GB RAM, 16 GB belső memória + microSD, 2200-2500 mAh litium akksi, 8 megapixel, autofókuszos kamera, LED villanónal, VGA előlapi, 1080p videófelvétel = 80-90k és jó reggelt..
-
Hobbbyt
őstag
Az a baj, hogy Amoledből nincs RGB-s 960*540. pentilevel pedig csak visszalépés lenne..
Egyszerűen a samuék nincsenek tisztába a plus fogalmával.
Egy Exynos 4212 kellett volna bele (ami jelentősen kevesebbet fogyaszt, ugyan akkora erő mellett) fix NFC, engedélyezni a Stereo hangfelvételt (ha már úgyis 2 microfon van benne, szimmetrikusan -.-") mondjuk egy 1800mA aksi és máris kész a valóban S2 Plus. Szerintem..
-
Ricardo
titán
Sajnos ez ugyanaz, mint a sima S+ esetében. Ráncfelvarrásnak nem lett volna rossz, de ahogy írták is a más SOC miatt, szinte semmi támogatása nem lesz. Ráadásul Plus névvel gyengébb vasat kapot
Szerintem ha kijött volna az S2 jobb felbontással, mondjuk 540X960 (a még jobb csak ráadás ), és jó áron hatalmas siker lehetne.
-
exelsior1
senior tag
Ahogy olvastam az új proci erősen leszerepelt a tesztekben, meg mondjuk alapból meglepő, hogy egy semennyire elterjedt hardvert tesznek egy ilyen készülékbe. Teljesen egyetértek azokkal akik ilyenkor megjegyzik, hogy az egyetlen igazi extra amit az S2 kapott az a hosszabb név. Na jó elismerem, küsőre jobban tetszik, ez a kék szálhúzott jellegű borítás nem rossz azért. Már alig várom az árat. Manapság 95-ért kapni használt akár gyári garis S3-akat kis szerencsével, szal ha ez 100+ ezres árral startol akkor nem sok esélye lesz.
-
bakesz23
tag
Nekem tetszik hogy marad a robusztus külső, nem rossz de 4 magos processzorral megáldhatták volna.
-
edward2
addikt
Kösz. Azért jobban néz ki így sokkal az összehasonlítás. Abban egyetértek hogy talán az S2höz képest nem olyan karakteres, de egyáltalán nem gáz. Nekem s3 miniből az autó fényesség állítás és az S3 szintjét hozó kamera ami hiányzik. Amúgy élből venném.
De ez az android ma. Nincs egy megfelelő telefon.
-
|AP|
veterán
tessék
A várható további színvariációk (a pirosat most kihagytam
)
Így már egy fokkal jobb a dolog, bár a fényes felület és a forma miatt továbbra is picit nőies.
Viszont nagyon furcsa telefon ez az S3 mini... papíron lehetne erősebb, nem tetszik a fényes felülete sem, mégis mikor a kezembe fogom (még nem vettem, csak üzletben nézegettem), akkor az egyetlen telefon a jelenlegi kínálatból ami jól össze van rakva, tökéletes a mérete, gyors és egyszerűen tökéletesen passzol a kézbe.
Csak a fent említett kicsit nőies mivolta miatt nem tudok vele teljesen megbarátkozni. -
Hobbbyt
őstag
Szerintem így majd 2 év után is az sima S2 az egyik legjobb telefon..
Remélem kihoznak valami normális elviselhető utódot mire ez szét esikmondjuk úgy jövő nyárra..
Mert, hogy jelenleg nincs olyan telefon amire érdemes lenne lecserélni, és méretben se nagyobb ennél.. az fix.Tököm televan ezzel a méretnövekedéssel.. Az a baj, hogy rohadtul nem a piacot követik, hanem mi követjük a piacot.. Állítom, hogy 2 csúcsmodell közül, ami csak a kijelzőméretben tér el, a "kissebbet" vennénk többen.
De mivel esélyünk sincs választani ha a csúcs kell (és miért ne kéne a csúcs?) így kénytelenek vagyunk megvenni a tepsit... grr..
Ez az S2 plusz meg simán nevetséges.
-
Orton96
aktív tag
Azért csinálták, mert még mindig viszik! Pedig majd' 2 éves...
-
Иван
őstag
-
Wa2x_
veterán
Nincs ezzel semmi gond.. még manapság is sokan veszik, de sztem 70-80-nál nem lesz olcsóbb.
-
zooole
senior tag
Arra lennék kíváncsi, mitől Plus? Mi a plusz benne? Most tényleg. Ha mellé teszem a JB-s GS2-met, én csak annyit látok, hogy kétszeres a belső tárhely. Ezt pedig nem nevezmém Plus-nak. Inkább Minus
-
törölt tag
Elég semmilyen a telefon, de jó árral még befuthat. Majd az S2 Advance-re leszek kíváncsi, az biztos jobb lesz. De szerintem csak az S3 mini advance plus-ra fogok váltani, ha lejár a hűségem
-
Kasya
nagyúr
Vajon a GPS vevo jobban teljesit-e benne, mint az elodben?
-
biroatis
tag
Egy specifikáció
-
ADAM1337
nagyúr
Hiányzik a cikkből hogy ebben broadcomm gpu van ami kb teljesítményben a mali-nak a fele.
gsmarena-n már van teszt is. -
Prof01
veterán
Na megint egy újabb Plus-os Galaxy! Már nyomon se lehet őket követni, annyi van belőlük.
Egyébként nem értem, miért nem egyből a 4.2-vel adják?A specifikációi illetve az árszegmens alapján jobban illene a Galaxy S2 Minus név hozzá. Bár akkor nyilván kevesebb lenne a kereslet rá.
-
RaveForce
veterán
a szokásos marketing zsenit osztják az észt....
tényleg, szegény samsungnak meg kéne mondani, h mit hogykéne, mert annyira veszteségesek....
jaaa, nem.
-
SkyS1gn
félisten
Nem lett volna értelmesebb kiadni a meglévőkre? Jaa hogy abból nem folyik be pénz mi?
-
-
-
b4zsi-
őstag
Akkor mért Plus a neve mért nem Mínusz...
-
Cyberpunk
félisten
Uncsi...
-
válasz
CarKiller47 #95 üzenetére
Inkább 80 alatt
-
válasz
CarKiller47 #90 üzenetére
Ez biztos vagy csak hasra írtad?
-
CarKiller47
tag
válasz
Gabesz1019 #92 üzenetére
Az, hogy a "Plus" jelzés nem fedi a valóságot, ez nem TÖBB egy SGS2-nél, hanem kevesebb. Ráadásul drágább is lesz nála, az biztos.
-
Gabesz1019
senior tag
Nem értem, hogy mi a baj azzal, ha a Samsung kiad egy "Plus" telefont. Szerintem nem kötelező megvenni.
-
CarKiller47
tag
Nyitóár 120ezer.
-
vinibali
őstag
én örülnék, ha hasonló csinálna a Sony az Arc-kal
-
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon #84 üzenetére
Azt nem kétlem ,hogy venni fogják.
-
szaszabee
aktív tag
Majd úgy járnak mint az s3 minivel A tengeren túlon nem forgalmazhatják Biztos vagyok benne hogy nem lessz siker telefon
-
bAtt001
addikt
nem lenne akkor motiváció a még drágább készüléket megvenni, keveseket hajt a 4 mag annyira mint a nagyobb kijelzőfelbontás
a sok droid meg úgy is ezt fogja megvenni mert csak annyit tudnak róla hogy, 1 új, 2 "plus" -> csak jobb lehet. így siker lesz és jövőre kapjuk az s3 plust
-
Az S2 sikerére alapozva ,megpróbálják ezt is majd eladni,és tuti megint sikeres lesz.
-
szaszabee
aktív tag
A samu túl sok felesleges telefont gyárt Azt meg felejtsétek el hogy jó áron kapjátok meg a 2 éves modelt újracsomagolva
-
Hanon
tag
A Samsungnak miért fáj ennyire a felbontás? Illett volna bele egy 1280x720 legalább, ha már van pofájuk mégegyszer lehúzni a rókabőrt egy korábbi készülékükről.
-
nexusking
aktív tag
és a sima S2-sök mikor kapják már meg végre a 4.1 frissítést?
-
Gergosz2
veterán
válasz
enginev3.0 #78 üzenetére
szerintem is ennyi lesz, a sima s2 81k előfizetéssel és galaxy s ráncfelvarrott verziója is drágábban került a boltokba mint az eredeti.
-
XtremLor
őstag
Olcso legyen annyi a lenyeg! A Galaxy s advance is 70e korul van most, kivancsi vagyok mennyire fogjak bearazni!
-
válasz
enginev3.0 #70 üzenetére
Ilyet épelméjű gyártó aligha vállalna be. Gondolj bele, hogy hány telót hordanának vissza gariba mondván, hogy a rootolás közben valami balul ütött ki. Lássuk be, hogy a rootolás nem támogatott dolog a gyártók részéről.
-
biroatis
tag
válasz
#19617792 #68 üzenetére
Köszi Srácok a biztatást csak nem merek belefogni....!!! sajnos oan tipus vagyok akinek először látni kell mit csinálni utánna vagyok bevállalós....
Vannak oan gondjaim h Ace-mat particionálni kéne vagy vmi....mert kevés a gyári hely meg,de nem merek belefogni, mert nem látom át a leirásokat és nem értem miről van szó!! ezért kell látnom!!!!
Ha vki nógrád m-i akk szivesen összeülnék ien féle "oktatásra"
-
bAtt001
addikt
nem, semmi ilyesmi csak mondom, hogy egy kis utána olvasgatás és bátorság után bárki szerelgetheti ha van hozzá kedve. de ez a többségnek nincs, ez nem is baj, csak így sok jóból kimaradnak sajnos
(#63) enginev3.0 persze, xda-s tagok örülnének a legjobban jól fizető állásoknak. de tudjuk hogy minden cég profit orientált, ez meg nagyon nem érné meg nekik mert akkor nem tudnának évente kiadni olyan telefonokat mint a fenti cikkben látott csodadarab... jó megoldás lenne ha a telefon drivereket kiadnák aztán rendesen tudnának fejleszteni rá külsősök. a halandók meg kis tanulgatás után fel tudnák pakolni a jobbnál jobb szoftvereket igény szerint. de ez megint olyan hogy túl sokat várunk az emberektől
-
Psychopeti
senior tag
Gondolom árban is majd hajaz az elődhöz amikor megjelent
-
stanleyg
csendes tag
Egye ki a fene a Samsungosok nyakát, hogy ha nem lesz JB update SII-re, akkor nagyon messzire fog repülni az biztos...
-
Cannabis7
senior tag
itt a kulcsmondat
ezért egy gennyláda a samsung, mert ahelyett h arra kiadnák a JB-t, inkább kiadnak egy full új telót Jb-vel, ami kb ugyanazt tudja.aztán cseréljen akinek kell a JB.
Az már más kérdés, hogy én soha nem használnék gyári rendszert androidos telón, de sokan biztos máshogy vannak ezzel.
-
biroatis
tag
Gyerekek!!
Ugye azt irják h jóval alacsonyabb árszegmens (nálam 70 körül szolgáltatónál) akkor már simán megéri mint egy S3 mini szerintem!!
-
rizso
addikt
Én a mai napig simán megvenném a sima S2-t is nyomottabb áron (esetleg egy qHD felbontású kijelzővel, de még a wvga sem olyan rossz, mint ahogy sokan állítják). Nincs szükségem 5+" FHD kijelzőre, 4-8magos procira, meg még nem tudom mikre...
-
jagelo
aktív tag
Mért néz ki minden samsung ugyan ugy de most komolyan???
-
bAtt001
addikt
aranyos hogy sokan azt hiszik olcsóbban fogják adni
ezt kb azért hozzák ki hogy újra teljes áron lehessen eladni az "s2"-t és ennyi volt... sima S2 is megkapja a jelly bean update-et innentől nincs is kérdés mi a célja a készüléknek, csak a pénzszerzés
(jó tudom mindennek az a célja, de ez már pofátlan módszer). mellesleg a sima S2 mögött hatalmas támogatottság van ami itt nem lesz meg természetesen hiába új készülék.
-
Stauffenberg
nagyúr
Ugyan azt sütik el, mint az Samsung Galaxy S Plus esetében is. Mit kell erről tudni?
- 100.000 Ft kezdőár
- Enyhén módosított hardver (előd modellre elérhető főzött ROM-ok kizárva)
- Gyári frissítésekkel való teljes telibeszarás (az SGS több frissítést kapott az SGS Plus megjelenése után, utóbbi egy darabot sem)
- Előd hiányosságai nincsenek pótolva (az SGS esetében sokan hiányolták a vakut meg pár apróságot, egyik sem került be a Plus verzióba)
- Ugyan azt (vagy szarabbat) kapod, mint az elődnél, de drágábbanA párom is megjárta az SGS Plus-szal. Mondtam neki, hogy inkább vegye meg a sima SGS-t, de szolgáltatónál csak a Plus volt, szerencsére 30k-ból kijött a készülék a csomagjában. De akkor is bosszantó, hogy gyári frissítések száma nulla, értelmes főzött ROM-ok száma nulla (miközben az SGS-re nagyon fasza ICS meg JB alapú ROM-ok is vannak, ráadásul több tucatból lehet válogatni) és persze a papíron erősebb hardver a valóságban még gyengébb is.
Ezt adja a Samsung "Plus" név alatt.
Aki jót akar magának az nem vesz semmilyen Plus jelölésű fost a Samsungtól! Akinek SGS II kell, az vegye meg az eredetit! Sokkal jobban jár vele!
És akkor a "mini" jelölésről ne is beszéljünk, lásd az SGS III Minit, ami lényegében egy átcsomagolt Samsung Galaxy S Advance.
-
jagelo
aktív tag
Ujabb szanappantartó
ez minek? kezd szánalmas lenni a samsung
-
AMD Power
titán
Én ezt gyűlölőm a Samsungban. A 89-ik bőr lehúzásokat egy modellről.
-
tjb007
nagyúr
Nem az a probléma, hogy jött még egy, ahhoz már szerintem hozzászokott mindenki, hogy a Samsung fossa magából a telefonokat hanem az, hogy kiadnak egy gyengébb változatot Plus néven amiben amúgy természetesen nincs semmi plusz csak mínusz és ráadásnak még árban sem lesz olyan sokkal olcsóbb mint az S2.
-
edward2
addikt
Most komolyan?
Ha mondjuk a telefon szélei kisebbek lennének vagy jobb lenne a belsője még érteném. Amúgy árazást illetően sajnos szerintem messze nem lesz olyan olcsó mint amennyire itt pár ember számít.
Amúgy 4.3" egy 125x66os tokban. Na ezen kéne csökkenteni. Sony xperia ZL 129x69 és 5"...
Még annyit, hogy sgs2nél kínaiabb érzésű telefont még nem fogtam. Egyszerűen úgy rettenetes ahogy van.
-
BDave
őstag
Hát, én úgy érzem, hogy ha ezt kiadják és ugye 4.1.2 lesz rajta, akkor az S2-re már nem fogják kiadni a Jelly Beant, mondván, vedd meg, ha kell. De ne legyen igazam..
-
törölt tag
Az a kitüremkedés az alján minek kell? Hihetetlenül ronda. Lenne inkább olyan vastag az egész valami 2000+ mAh akkuval.
-
persil
nagyúr
Szerintem a lényeg azon van, hogy ez egy "jóval alacsonyabb árszegmensbe szánt készülék".
Márpedig innen nézve, kapunk egy s2-őt(broadcom soc: húha, bele kell halni. valószínű, hogy tized olyan gyors sincs, mint az exynos ugye...?) kisebb belső tárhellyel az eddiginél olcsóbban. Én nem látom a problémát, piacképes, remek telefon még mindig, megfelelő hardverrel és, ha hinni lehet a hírnek, akkor olcsóbban.Tőlem naponta is adhatnának ki újabb telefont még apróbb változtatásokkal, egész biztos, hogy nyugodtan fogok aludni, ha pedig árban jól pozicionálják, akkor win-win szituáció.
mondja ezt egy samsung anti-fan
-
enginev3.0
félisten
Ilyet nem csak a HTC szokott?
Akkor most már ezt sem lehet csak a HTC nevéhez fűzni
-
adio
tag
Az a baj, hogy a nép azt látja, hogy "S2 Plus", és mivel a köztudatban az él, hogy az S széria a csúcskategória, és még a Plus szócska is ott a neve mellett, akkor 10-ből 8 vásárló nem fogja megnézni a SoC, Ram, stb adatokat, hanem az eladó csaj megmondja hogy a legújabb Android van rajta, és már veszi is.
Otthon meg jön a meglepetés.Amúgy az árról még nem tudunk semmit.
-
|AP|
veterán
Alapvetően nekem sincs gondom azzal, hogy szinte ugyanazt kiadták újra. Az S2 még mindig egy teljesen jó és piacképes telefon és ha ez valóban olcsóbb lesz, akkor van ennek helye a mai tepsik mellett (sosem gondoltam volna, hogy egyszer egy 4,3"-os telefonra azt mondom, hogy nem tepsi - pedig dehogynem).
Szóval szerintem nincs ezzel baj, sokkal több normális tudású telefon kellene a középkategóriába és nem elmenni az "annál jobb minél nagyobb" irányba.
(viszont konkrétan az S2 Plusról: ahogy látom megkapta az S3 fényes-sima-csúszós borítását.... na azért nagy kár)
-
válasz
#19617792 #23 üzenetére
Ezek szerint a cinikus kiszólás nem (vagy nem eléggé ) jött át a kommentemből.
Pont azon mosolygok, hogy nyafognak azon, hogy "jajj, samu, ezt most miért?", miközben a felhasználók döntő többségének teljesen felesleges a csúcs iPhone, Galaxy, Lumia, ez is tökéletesen megfelelne - tippre azoknak is, akik annyira nyafognak...
-
Gergosz2
veterán
és mennyiért tervezik piacradobni?
-
embe
nagyúr
Az a baj, hogy sokan nem tudják helyén kezelni a dolgokat. Mert mindenki azt várja, hogy valami über dolgot adnak ki- csak. De nem csak a Galaxy S1,S2,S3 eladási sikerei miatt lett világelső a gyártó, hanem az alsó és a középső szegmensben is eladott telók sokasága miatt.
-
Kasya
nagyúr
Nagyon a szivukhoz nott ez a modell.
Gondolom a nevet meg mindig tartjak olyan erosnek, hogy eladhatonak veljek. Lsd. Iphone regebbi verziok. -
zoo8800
veterán
Soha nem fogom megérteni, kit miért zavar még egy Samsung telefon. Kicsit leporoltak egy régebbi, de tök piacképes telefont, és elkezdik árulni.
-
törölt tag
egyértelmű oka van. S2-re kiadni JB-t az munka lenne a már megvárásolt készülékekre. abból ők nem sok pénz látnak. új készüléket dobnak piacra, hogy azt is megvegyék és jó sok zsezsgerát kihúzzanak a userek zsebeiből.
(#18) Cifu: mert ofc az a legfontosabb, hogy úúú így négymagos, meg 6452" méretű, csillió RAM, stb. jó dolog a fejlődés, de mobilban, amikor az elég korlátozottan használható nem mobilos dolgokon kívül bármire is? az általános felhasználásnál meg kb. felesleges a négymagos hardver, hacsak nem magának az Androidnak kell...
-
Ennek mi értelme volt
,de ha jó árban fog megjelenni,akkor üsse kavics
-
sgery
őstag
Én azt nem értem, ha már majdnem teljesen ugyan az mint az s2, akkor miért nem adják ki az s2-re is a 4.1.2-es androidot? Mert mint láthatjuk akadálya nincs...
-
FragMaster
addikt
Rendben van, hisz óriási siker volt az s2, sokan vesznek most is. De mitől plus, ha gagyibb az soc benne és megfelezték a romot? Még az nfc is csak opcionális. Kár érte.
-
Azért tényleg poén, hogy egy középkategóriás teló bejelentésén ennyi fanyalgó van. Nyilván mindenki csakis a csúcskategóriás iPhone 5 (6) meg Galaxy S3 (S4) telókon túl nem is néz rá semmire, de azért a valóság szigorú mesgyéin bizony az ilyen S2 Plusz szintűek piaca igencsak komolyabb, mint a csúcskészülékeké. A Galaxy S név bejáratott, miért ne használná ki a benne rejlő lehetőségeket?
-
Jó teló, jó dizájn, Én örülök neki. Marad telefonjuk 4 fölött és 4,7 alatt.
-
vince
őstag
A lényeg szerintem ez: jóval alacsonyabb árszegmensbe szánt készülék
-
Maateeo
aktív tag
Most komolyan Samsung? Ennél többre nem futja?
-
adio
tag
Nyilván könnyebb/olcsóbb ezen kaszálni, mint új külsővel, új névvel kifejleszteni, legyártani egy új készüléket, amit senki nem ismer. Így meg legalább a megmaradt pótalkatrészek is elkopnak.
-
Ati1979
veterán
Ez nagyon kellett. Nincs még elég Samsung telefon a piacon.
Várjuk az S2 Plus 2-t.
-
Oppenheimer
nagyúr
Hmmm... pentile mátrix?
(#3) orizsolt73: ja, ok.
A cikk írója odafigyelhetne az ilyen részletekre, mert nagyon nem mindegy...
-
Retekegér
MODERÁTOR
Mekkora űrt fognak ezzel betölteni. Bár ha tényleg jóval olcsóbb lesz a sima S2-nél, akár jól is elsülhet.
-
embe
nagyúr
Mit kell rajta fanyalogni? Ez nem a Galaxy S4 akar lenni. Ha jó áron adják, akkor piacképes teló is lehet. Nem mint csúcskészülékre, hanem mint egy jó középkategóriás telóra kell nézni. Annak tökéletes. Középkategória felső szegmense.
-
BloodRay
veterán
Vicces, hogy a Samunál mindig a gyengített verziókat hívják Plus-nak.
Ebben sem az eredeti exynos processzor van hanem valami Broadcom...
Viszont a kijelzője elvileg ennek is Super AMOLED Plus.
A frissebb alaprendszeren kívül még egy állapotjelző led amivel több az eredeti S2-nél. -
leslieke
Jómunkásember
Néhány milliót biztos eladnak ebből is.
-
danikollar
őstag
Én sem értem, hogy erre mi szükség van. Kíváncsi vagyok az árára.
-
beccyboy
aktív tag
Véégre!! Hiánypótló!!!
-
Csapoati
nagyúr
Mint egy falat kenyér...
-
orizsolt73
csendes tag
Továbbra is Super AMOLED Plus kijelző.
-
adio
tag
Ennyi megmaradt alkatrész van még az S2-ből?
Jelly Bean operációs rendszerrel is piacra dobra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Linux kezdőknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest