Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
exelsior1
senior tag
Így máris jobb
A pentile nekem is ősellenségem, a Gnexusnál még elment volna, de tele ovlt hibákkal. aaz S3-nál már erősebben látszódott nekem, és egyszerűen bosszantot, hiába a 306 ppi. Furcsa módon a HTC One S kijelzőjén kevésbé zavart, pedig ott 258 a ppi csak, viszont sokkal jobban van bekalibrálva. Viszont a Note 2-vel semmi bajom. A kékes fehéreket nem nagyon veszem észre a szememnek teljesen jó fehérje van, bár a fekete minidg jobban érdekelt, abban meg ugyebár tökéletes, míg az S3 pl eléggé gyenge volt a foltocskáival meg a kicsit világító feketéivel. A Note 2 pont megfelelő a szememnek. Az I5 meg sajna tényleg fakó, még az 5 is, állítólag 44%-al nőtt a szaturáció, de egy 4s mellett ugyanazt a videot nézve hajszálnyi különbséget láttam csak a színekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motoros topic
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Milyen TV-t vegyek?
- Revolut
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 256GB Gari: 2028.04
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A pentile nekem is ősellenségem, a Gnexusnál még elment volna, de tele ovlt hibákkal. aaz S3-nál már erősebben látszódott nekem, és egyszerűen bosszantot, hiába a 306 ppi. Furcsa módon a HTC One S kijelzőjén kevésbé zavart, pedig ott 258 a ppi csak, viszont sokkal jobban van bekalibrálva. Viszont a Note 2-vel semmi bajom. A kékes fehéreket nem nagyon veszem észre a szememnek teljesen jó fehérje van, bár a fekete minidg jobban érdekelt, abban meg ugyebár tökéletes, míg az S3 pl eléggé gyenge volt a foltocskáival meg a kicsit világító feketéivel. A Note 2 pont megfelelő a szememnek. Az I5 meg sajna tényleg fakó, még az 5 is, állítólag 44%-al nőtt a szaturáció, de egy 4s mellett ugyanazt a videot nézve hajszálnyi különbséget láttam csak a színekben.