- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monya78
veterán
válasz
Forestjo #12077 üzenetére
Akkor hasonlóan gondolkodsz mint Én...
2-300.000 ponttal többet gurit antutuba, meg ilyesmi, lehet hogy ki se használok fejlesztésért nem adok ki több pénzt. Plusz egy rossz mozdulat és a 3-400eFt-os telefon is ripityára törik.Most 3eFt-ért a háttértárat is megdupláztam egy microSD karival ...
Na ilyet se lehet csinálni egy újabb telóval.
-
wanted5
őstag
-
-
törölt tag
válasz
Forestjo #11207 üzenetére
Hát úgy tűnik, mert nálam még Android 12 van, de a OneUI 5.0 már megjött az Android 13-ra.
És azóta is ámulok, hogy milyen gyors a teló.
Random előkapom és megnézek rajta dolgokat és minden azonnal töltődik
Ehhez képest előzőleg csiga volt, pedig volt 12-es verzió után reset és még párszor cache törlés is megtörtént.
Bár a beállításokat már legalább egy S5 óta hozom magammal, szóval nem tudom mit kellene csinálnom ahhoz, hogy ne veszítsek el adatokat, miközben tényleg teljes resetet nyomok.
Annyit még hozzátennék megint, hogy ez olasz Exynos. -
samu74
addikt
válasz
Forestjo #10301 üzenetére
Igazából a fényerő elég is lenne, gond az ha jön a 40 fok és te mondjuk böngészel elkezd úgy melegedni a telefon hogy szinte semmit nem látsz . Egy A szériás telefonon azért nincs ilyen gond mert azokba fele ilyen erős és étvágyú proci van, nyilván nehezebben melegszik túl.Na meg itt 120 hz van,az meg ott nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged