- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaszy
őstag
válasz
Khelben #10923 üzenetére
Szia! Én váltottam. Mindkettőt használtam vettem. S10e valóban kompakt, egykezes, mindenre elég teló volt. Kamerák terén szerintem mindkettő jó. S20 FE-ből volt nálam Exynosos is, ami akksiidőben kb. 4-5 óra sot volt. Jelenleg Snapis van, ez 6-8 óra sot. Kijelző bőven felülmúlja a 120 HZ miatt, én így használom, emiatt is megéri. Valóban nagyobb a mérete, kis tenyerem miatt nekem már kétkezes használat kell néhol. De jövő héten ez is megy, és jön az S20+ 5G 12GB/128GB változat.
S21 FE nem ér szerintem annyival többet, ha újban gondolkodsz. Használt piacon talán egy 20-assal több lehet, az már lehet jobb lenne. Viszont az nem tud micro SD-t.
-
kalolaci
senior tag
válasz
Khelben #10923 üzenetére
Nekem mindkettő van, jelenleg. Az S10e-ben van a sim kártyám, az S20 FE-t csak itthon használom. Akkuidő szerintem jobb az FE-nek, de ez majdnem új, az S10e meg 3 éves lesz lassan. Mérettel még nem barátkoztam meg, azért is használom még, a kissebbet. S21 FE ha jól tudom, nem bővíthető.
-
kutga
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged