- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Austin F.
tag
válasz
mrThomi #2152 üzenetére
"Valakinél volt már olyan hogy random berezgett a telo ?"
Elképzelhető hogy azért, mert madárka szállott rá. 🐦 -
válasz
mrThomi #2213 üzenetére
140eFt nagyon jó ár az 5g/snapi verzióért
. Persze kérdés, hogy mennyire szedi vissza rajtad a szolgáltató a havidíjon, mert 30+EUR/GBP-s csomagra nekem semmi szükségem. Harmadennyiből megvan a teljes mobilnet+hívásidő-szükségletem, ami afölött van egyértelműen a készülékért kirótt sarc.
-
-
válasz
mrThomi #2205 üzenetére
Igen, gondolkozom rajta egy kicsit, olyan 50/50. A snapis verziót ki lehet fogni ebayen 400 font körül, ami ha tartom magam a szokásaimhoz (4év/teló, utána kuka) 100 font/év ktg-et jelent. A p30pro nem biztos, h kihúzza 4 évig, bár mivel az utsó guglis hüvej, lehet kap biztonsági frissítéseket elég sokáig. Mondjuk az se rossz stratégia, hogy 3évre veszem a telót, addigra lesz értelme az 5g-nek és beérik a technológia.
A gyakorlatban nekem a való életben tapasztalható SOT ill készenlét fontos, ebben a p30p még talán a snapis s20 fe-t is legyűri.
-
-
novinyul
veterán
válasz
mrThomi #2155 üzenetére
Nincs köze hozzá
Sajnos a kijelző alatti ujjlenyomat olvasó még, mindig nem olyan jó mint a hagyományos társaik. Én is többször vettem fel az ujjlenyomatomat, de még így is van hogy nem ismeri fel. Eddig talán a OnePlus 7Pro-m volt a legpontosabb(kijelző alatti ujjlenyomat olvasó)
-
maaniac
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest