Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
deka10
senior tag
Nemrégen javítattam többek közt az usb aljzatot is, csináltam biztonsági mentés is, de van egy olyan, hogy karbantartási üzemmód, így ha nincs alaplap csere akkor egyszerűen csak visszakapcsolod és minden a régi, ahogy korábban volt. A navigációs sávot érdemes visszaállítani gombokra, mert valami gebasz van újjhuzásos mozdulatoknál. A szegedi Super Elszoban javították.
-
deka10
senior tag
válasz
kelly416 #11677 üzenetére
Szia!
Engem is érdekelne, milyen beállításokat kell eszközölni. A H M 10 pro-n, 10.. androidnál a total commandert és annak pluginját használtam NTFS fájl rendszerű külső vinyo írására. Samsungon ugyanezek nem működnek, olvasni tudom de másolni, áthelyezni, írni nem tudom. -
-
deka10
senior tag
Sziasztok! Korábban már kaptam segítséget, remélem most is sikerül megoldani. Híváskor ha telefon szeretném folytatni a beszélgetést (az órán vettem fel a bejövő hívást) akkor régebben volt olyan lehetőség, hogy a telefont a fülemhez emelve a telefonon folytathattam a beszélgetést, most ezt nem találom és ahogy próbáltam nem is működik. Van erre megoldás, Galaxy watch 4 classic és Galaxy s20 fe a két eszköz
-
deka10
senior tag
válasz
szilvaspet #11060 üzenetére
Köszi szépen a segítséget, így már megoldódott, majd átnézem a többit is.
-
deka10
senior tag
válasz
Szabyka_ #10841 üzenetére
Milyen a telód, exynos vagy snapdragon, milyen gyakran indul újra? Azért kérdezem mert nekem is volt, hogy beállt teljesen, aztán újra indult kb. 2 nap használat után. Most vettem újonnan snapdragonos procival, volt vagy 6 frissítés mire használatba vettem, vissza állítást nem csináltam, még nem használom hosszú ideje, de a one ui-t lecseréltem nova laucher-re közbe jött meg egy frissítés, azóta még nem fagyott be és nem indult újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topic
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest