- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
jereti
tag
válasz
#42431471 #8877 üzenetére
Ezzel én is megszenvedtem, de meg lehet oldani, mégpedig úgy, hogy a fókuszmódba mész be. Itt fordított logikával nem azt állítod be, hogy mely alkalmazások fussanak, hanem, hogy melyek ne. Az én esetemben fókuszmódban a 127 appból 126 futhat, a viber nem. Ezzel létrehoztál egy fókuszmódot, amit az értesítési sáv lehúzásával tudsz kapcsolgatni a megfelelő gombbal. Én így lövöm le a vibert (aminek az ikonja kiszürkül, és csak akkor jelenít meg új üzenetet, ha kilépek a fókuszból).
-
kelly416
veterán
válasz
#42431471 #7641 üzenetére
Bal vagy jobb alsó sarok felől indítasz egy húzást felfelé (nálam általában böngésző görgetése helyett jön be ez a szutyok) és felugrik a google app hírekkel, kereső ablakkal. Húzás közben színes csíkozódás is megindul a sarokból, hogy még jobban bosszantson.
Nehogy azt mond, hogy Nálad nincs ilyen. Nézd el nekem, nem találtam meg az érintés helyének mutatását, de hidd el, egyszer bal aztán jobb sarok közeléből húztam egyet-egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Gumi és felni topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest