Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
xperiababu
csendes tag
Nem akartam semmi rosszra kilyukadni, csupán arra akartam felhívni a figyelmet, hogy egy ilyen drága márka megfizetése mellett, nem örök tárhelyet kínál a cég. Szemben a Sony megoldással. Az 50 GB-ot csalás nélkül tudom használni. Igaz, a Samsung erejét sem kétlem, de azért ennyi kedvezmény járt volna a vásárlóknak. :-)
-
Psytech
őstag
Tudom, de ez csak ideig-óráig működik. Utána a gyártó és a szolgáltató közösen szépen foltozza ezt a lyukat. Láthattuk már ezt párszor. És egyik sem az eddigiek közül ilyen mély integráció, hanem csupán, hogy a Box/Dropbox ad ennyi meg annyi pluszt. Az S-Cloud ennél mélyebb lesz, jobban a rendszer részét fogja képezni. Ez előny és újítás a többivel szemben.
-
PearCyp
tag
-
Psytech
őstag
válasz
xperiababu
üzenetére
Sőt, még az LG is írt alá a Box-l ilyen együttműködési szerződést. Tovább haladva pedig a HTC-nek meg szintén A Dropbox-l van ilyen szerződése.
Ezek után nem tudom, hogy mire akartál kilyukadni
-
xperiababu
csendes tag
Annyit tudok ehhez hozzáfűzni, hogy annak idején a Sony Ericsson megállapodást írt alá a Box-al, hogy 50 GB tárhelyet biztosít minden olyan telefontulajdonos számára, aki Sony Ericsson készüléket vásárol. És nem 2 évre, hanem életem végéig használhatom. Sokan már idióta módon csalás módján jutnak hozzá a készülék után kapható 50 GB tárhelyhez...
-
Polllen
félisten
Ezt is beperlik a névhasonlóság miatt?

-
Psytech
őstag
Nagyon remélem, hogy az S3 JB frissítése is tartalmazni fogja.
Ez tényleg egy hasznos szoftveres apróság, dropboxot napi szinten használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
eddig nem is vettem észre

D