Új hozzászólás Aktív témák
-
xperiababu
csendes tag
Nem akartam semmi rosszra kilyukadni, csupán arra akartam felhívni a figyelmet, hogy egy ilyen drága márka megfizetése mellett, nem örök tárhelyet kínál a cég. Szemben a Sony megoldással. Az 50 GB-ot csalás nélkül tudom használni. Igaz, a Samsung erejét sem kétlem, de azért ennyi kedvezmény járt volna a vásárlóknak. :-)
-
xperiababu
csendes tag
Annyit tudok ehhez hozzáfűzni, hogy annak idején a Sony Ericsson megállapodást írt alá a Box-al, hogy 50 GB tárhelyet biztosít minden olyan telefontulajdonos számára, aki Sony Ericsson készüléket vásárol. És nem 2 évre, hanem életem végéig használhatom. Sokan már idióta módon csalás módján jutnak hozzá a készülék után kapható 50 GB tárhelyhez...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged