- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
xperiababu
csendes tag
Nem akartam semmi rosszra kilyukadni, csupán arra akartam felhívni a figyelmet, hogy egy ilyen drága márka megfizetése mellett, nem örök tárhelyet kínál a cég. Szemben a Sony megoldással. Az 50 GB-ot csalás nélkül tudom használni. Igaz, a Samsung erejét sem kétlem, de azért ennyi kedvezmény járt volna a vásárlóknak. :-)
-
xperiababu
csendes tag
Annyit tudok ehhez hozzáfűzni, hogy annak idején a Sony Ericsson megállapodást írt alá a Box-al, hogy 50 GB tárhelyet biztosít minden olyan telefontulajdonos számára, aki Sony Ericsson készüléket vásárol. És nem 2 évre, hanem életem végéig használhatom. Sokan már idióta módon csalás módján jutnak hozzá a készülék után kapható 50 GB tárhelyhez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest