Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
S3-at mondtam mindenben jobbnak, kivétel a kijelző.
Meg ha belegondolok a UI is jobb HTC-nél, a Sense nálam még mindig a legjobb, meg talán a ház, de ennyi.
S3 gyorsabb, jobb a kamera, jobb az üzemidő.Cyberpunk: 1080p-re várok. Más 720p-s nincs ami tetszik. Nekem LG nem kell, bizalmatlan vagyok, bár az Optimus G tetszik, de nem kapni sehol. 4X meg a Tegra miatt nem kell, az a HOX-ban sem tetszett. S4 Pro sokkal inkább, mindenben jobb. Motorolát sem kapni, meg az sem kell support hiánya miatt. Sony-nál meg mindjárt itt az Xperia Z meg ZL, kisebb nem kell, a T amúgy sem tetszik annyira.
HOX-ból meg már a 3. lenne.Meg elég volt belőle, HTC is érdekes néha, JB-jük nem sikerült olyan jól, üzemidő is gyenge. Volt hogy megcseréltem az iPhone-al és az lett a céges teló, de hamar kudarc lett belőle, nap végét sosem bírta ki, iPhone meg 30-40%-on állt.
Majd M7 vagy S4, bár utóbbiról le fogok mondani az AMOLED miatt, HTC meg tuti megint alulméretezi az aksit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest