Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
S3-at mondtam mindenben jobbnak, kivétel a kijelző.
Meg ha belegondolok a UI is jobb HTC-nél, a Sense nálam még mindig a legjobb, meg talán a ház, de ennyi.
S3 gyorsabb, jobb a kamera, jobb az üzemidő.Cyberpunk: 1080p-re várok. Más 720p-s nincs ami tetszik. Nekem LG nem kell, bizalmatlan vagyok, bár az Optimus G tetszik, de nem kapni sehol. 4X meg a Tegra miatt nem kell, az a HOX-ban sem tetszett. S4 Pro sokkal inkább, mindenben jobb. Motorolát sem kapni, meg az sem kell support hiánya miatt. Sony-nál meg mindjárt itt az Xperia Z meg ZL, kisebb nem kell, a T amúgy sem tetszik annyira.
HOX-ból meg már a 3. lenne.Meg elég volt belőle, HTC is érdekes néha, JB-jük nem sikerült olyan jól, üzemidő is gyenge. Volt hogy megcseréltem az iPhone-al és az lett a céges teló, de hamar kudarc lett belőle, nap végét sosem bírta ki, iPhone meg 30-40%-on állt.
Majd M7 vagy S4, bár utóbbiról le fogok mondani az AMOLED miatt, HTC meg tuti megint alulméretezi az aksit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest