- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
bár már biztos leírtam pár helyen, de én pl. most rendeltem egy kindle paperwhite-ot.
az 6"-es. nah most ugye a note 2 mérete 5.5-ös, tehát lényegében nem sok a különbség, olvasásra ez is kiválóan alkalmas lenne. egyedül az akkuidő a gáz.de szerintem ezen is sokat gyúrnak majd a következő években, remélem hogy az E-ink-es ekönyvolvasók és a Note kategóriás telefonok valahol találkoznak majd középütt. nagyon jó lenne egy kütyüt használni minden médiára. olvasni most is olvashatnék, akár az s2-esem is, de azért nem olyan szem és akkukímélő mint egy kindle.
mivel a galaxy s4 és a note3 után teljesítményben, felhasználói élményre már nem sokat fognak jelenteni a teljesítménybeli javulások (benchmark tesztek nem nagyon érdekelnek addig, amíg gyakorlati hasznuk nincs; azaz hiába ér el valami kétszer több pontot, pont le fogom tojni, ha a böngészés meg etc közel azonos tempóban történhet. (sőt itt a szűk keresztmetszet maga a hálózat lesz (végülis már ma is az) ugye, nem a készülék képességei)
szóval nyitniuk kell, a parasztvakítás önmagában nem lesz elég, nem lesz értelme telefont cserélni, extrákkal kell felhívni magukra a figyelmet a gyártóknak. üzemidő, napfényben is kiválóan olvasható kijelző, ütésállóság és hasonlók. (a sony nyitott is az ilyen extrák felé ugye, kár, hogy nem minden téren alkotott maradandót a vállalat...)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest