Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
bár már biztos leírtam pár helyen, de én pl. most rendeltem egy kindle paperwhite-ot.
az 6"-es. nah most ugye a note 2 mérete 5.5-ös, tehát lényegében nem sok a különbség, olvasásra ez is kiválóan alkalmas lenne. egyedül az akkuidő a gáz.de szerintem ezen is sokat gyúrnak majd a következő években, remélem hogy az E-ink-es ekönyvolvasók és a Note kategóriás telefonok valahol találkoznak majd középütt. nagyon jó lenne egy kütyüt használni minden médiára. olvasni most is olvashatnék, akár az s2-esem is, de azért nem olyan szem és akkukímélő mint egy kindle.
mivel a galaxy s4 és a note3 után teljesítményben, felhasználói élményre már nem sokat fognak jelenteni a teljesítménybeli javulások (benchmark tesztek nem nagyon érdekelnek addig, amíg gyakorlati hasznuk nincs; azaz hiába ér el valami kétszer több pontot, pont le fogom tojni, ha a böngészés meg etc közel azonos tempóban történhet. (sőt itt a szűk keresztmetszet maga a hálózat lesz (végülis már ma is az) ugye, nem a készülék képességei)
szóval nyitniuk kell, a parasztvakítás önmagában nem lesz elég, nem lesz értelme telefont cserélni, extrákkal kell felhívni magukra a figyelmet a gyártóknak. üzemidő, napfényben is kiválóan olvasható kijelző, ütésállóság és hasonlók. (a sony nyitott is az ilyen extrák felé ugye, kár, hogy nem minden téren alkotott maradandót a vállalat...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Konteó topic
- Gyúrósok ide!
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest