- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel topik
- Magisk
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
bár már biztos leírtam pár helyen, de én pl. most rendeltem egy kindle paperwhite-ot.
az 6"-es. nah most ugye a note 2 mérete 5.5-ös, tehát lényegében nem sok a különbség, olvasásra ez is kiválóan alkalmas lenne. egyedül az akkuidő a gáz.de szerintem ezen is sokat gyúrnak majd a következő években, remélem hogy az E-ink-es ekönyvolvasók és a Note kategóriás telefonok valahol találkoznak majd középütt. nagyon jó lenne egy kütyüt használni minden médiára. olvasni most is olvashatnék, akár az s2-esem is, de azért nem olyan szem és akkukímélő mint egy kindle.
mivel a galaxy s4 és a note3 után teljesítményben, felhasználói élményre már nem sokat fognak jelenteni a teljesítménybeli javulások (benchmark tesztek nem nagyon érdekelnek addig, amíg gyakorlati hasznuk nincs; azaz hiába ér el valami kétszer több pontot, pont le fogom tojni, ha a böngészés meg etc közel azonos tempóban történhet. (sőt itt a szűk keresztmetszet maga a hálózat lesz (végülis már ma is az) ugye, nem a készülék képességei)
szóval nyitniuk kell, a parasztvakítás önmagában nem lesz elég, nem lesz értelme telefont cserélni, extrákkal kell felhívni magukra a figyelmet a gyártóknak. üzemidő, napfényben is kiválóan olvasható kijelző, ütésállóság és hasonlók. (a sony nyitott is az ilyen extrák felé ugye, kár, hogy nem minden téren alkotott maradandót a vállalat...)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest