Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt1
őstag
Bár engem nem fenyeget a veszély ,hogy ilyet veszek, de 16 Gb nem sok (én nem vagyok telefonbuzi), dep l navit rárak az ember európa térképpel (1-2 gb) 2 3 játék(ami nem sok, ha igényesebbet tesz rá az 5-800 MB játékonként) pár zene és film és volt 16 nincs 16... Amennyiben bővíthető lenne akkor incs gond, mivel betolsz 1 16-ost v 32est az meg tényleg elég mindenre ..de így...
-
gzbotii
nagyúr
válasz
kiskaktusz #50 üzenetére
iPhone esten nem, mert akarmelyiket is veszi, tudasahoz kepes tularazott, ez igaz (3GS szintu droid kevesebb fele annyiba kerul pl-es fele annyit is nyujt
) .
De itt Galaxy Nexus a tema, es aki ilyet vesz valoszinu tudja, hogy miert is (legalabbis remelem). Es akkor ki is szeretne hasznalni bizonyara azt a telefont. Ne meg i4/i4s van 34 GB es 64GB kiadas is. Azokat is megveszsik, es valoszinu azert mert kell a tarhely es nem azert mert csak azt kaptak -
Integra
titán
válasz
kiskaktusz #47 üzenetére
nekem elég a 16 is. még.
sok a zeném és a fotó is rajta, igaz nem tömöm meg filmmel, mert nincsen időm rá, ha meg nézhetném (repülőn), akkor inkább alszom (meg iszom és aztán alszom), de a nagy kijelző előnye netezéskor jön ki számomra, mert több a megjelenitett info, kényelmesebb. illetve ha a navigációs program rendesen meg van irva akkor az is kihasználja. átlag felhasználónak felesleges a 4 mag, igazából jelenleg én személy szerint csak akkor látom előnyét egy tegra3-nak ha valóban érezhetően jobb lesz az energia menedzsment, a felhasználási idő. amire mondjuk a bazi nagy kijelzők miatt szükség van..
de a gyrátók nagyon belőtték az egészet mai napig a húzzunk ki egy 12 órás munkanapot történetre.. sajnos a kijelzők nem fejlődnek úgy és az akksik pedig pláne nem. az e-ink meg még mindig az ablakban... -
joey04
titán
válasz
kiskaktusz #47 üzenetére
Mondjuk én azt vallom, hogy egy ilyen modellt ne vegyen meg az, aki nem tölti fel elegendő és minőségi tartalommal, mert annak fölösleges. Nekem is csak az van fent zenéből amit éppen hallgatni szeretnék, csak a töredéke az összesnek. És még csak nem is flac formátumban. Filmekből is a 4TB-ból csak pár darab van feltéve, mert nem is szeretek mobilon filmezni, meg inkább zenét pakolok még. De akkor sem 1 film és 1 album van rajta, lehet már addig meggondolom magam mire kiérek a buszmegállóba, hogy mit is hallgassak.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
kiskaktusz #35 üzenetére
Szerintem is mobilbuzi kategoriaba beleillek, baratnom es kornyeztem szerint is (foleg mennyi telefonom volt az utobbi egy evben
)....
Es azt is nezd meg, aki kiad 140e Ft egy ilyen telefonert, az valoszinu mobilbuzi.
Tehet ki tudna hasznalni tobb tarhelyet isAz ismretsegi korom meg 10e Ft is sajnal egy uj telefonra..na ok azok akik 100drb Mp3-al es 20drb hatterkeppel elvannak 2 evig. En nem. En ha egy kisseb vagyont fizetnek egy telefonert akkor elvarnam, h ne legyen mar aval baj, h a Star Trek mind a 9 resze ne ferjen fel, ha en ugy akarom...
Esetleg az vesz tevedesbol Wave M-et aki nem ert hozza de a szolgaltatonal ratukmaljak vagy megtetszik ott neki a keszulek de ok jellemzoen nem 100e+ kategoriabol valasztanak (na meg van az is aki nem ert hozza de van zseeee es a reklambol latott keszulek kell neki mert az meno mind Hummerel a Balatonon cirkalni
)
(#37) zack: tekeletesen egyett ertek aval a resszel, hogy ha az ember meteheti es megteszi akkor mar a legjobbat vegye meg maganak, es sokakat visszatart az, hogy "csak" ennyi a moemoria es nem lehet boviteni..
-
kiskaktusz
addikt
Tisztában vagyok vele, hogy kevés a 16, nekem sem lenne elég. De az átlag még mindig 128 kbps-es mp3-mmal csapatja a zene "hallgatást" és nem tárol sok mindent a telefonján. Azzal is tisztában vagyok, hogy 1 csúcsmodellnél ez karcsú tárhely.
Én csupán fel szerettem volna nyitni a szemeteket, hogy rajtunk a telefonbuzikon kívül vannak olyanok, akik csak 1 eszközként tekintenek a telefonra és mondjuk zenéből sem 2 hónapra elegendő mennyiséget raknak fel, hanem csak azt, amit éppen sűrűn hallgatnak.
-
joey04
titán
válasz
kiskaktusz #32 üzenetére
Összes??
Ahhoz sok terabyte kéne.
Nem.3-4GB zene, pár film, pár nagyobb alkalmazás, és hopp, már alig maradt hely a kamerával készített képeknek és videóknak. Lehet mentegeni gépre a a Camera Roll tartalmát, ez meg kényelmetlen.
-
keIdor
titán
válasz
FragMaster #43 üzenetére
Talán a jövőre... az átlag ember 1-2 évig vesz telefont. A GTA3-at, vagy a Modern Combat 3-at hogy bírja pl.?
Mert a Galaxy S-en is sokszor beesik 30fps alá ez a két játék. És az csak 800x480, nem 1280x720.
-
keIdor
titán
válasz
kiskaktusz #25 üzenetére
?
Arról beszélek, hogy ez nem bővíthető, tehát a user nem dönthet semmiről. -
syl5
őstag
válasz
(V) ó k u s #13 üzenetére
Én is megszoktam hallgatni minden csereajánlatot, de azért ez kemény.
Vagy inkább kreativitás? -
FragMaster
addikt
"Egy 5MP kamerával felszerelt csúcsmobilt pofátlanság kiadni 2012-ben"
Ezen megakadt a szemem, pedig elég sokszor látom. Ha jó minőséget produkál (főleg amit láthattunk sötét környezetben, meg makró módban) és képes 1080p videók felvételére akkor mégis mitől ér kevesebbet? Max rövidebb az e-penis.
-
zack
nagyúr
Nekem pl. kevés az i4 (32Gb) után a 16Gb. Többek között ezért sem Nexus-t vettem. Pedig le volt beszélve, tehát mehettem volna érte, de lemondtam. Eleve ott kezdődik, 140-160k-t nem ér a telefon, hiába 720p a kijelzője. 16Gb belső tárral, pláne olyan júzernél aki Lossless-t hallgat, esetleg még filmet is néz...
Nem lenne ezzel semmi gond, ha bővíthető lenne.
De a kijelző felbontáson kívül innovációnak a nyomát se látom.
5MP kamera egy csúcsmodellbe?
8MP elég lett volna, de rövidesen jönnek majd az új modellek 12MP kamerával (Xperia S kiadása itt van a nyakunkon), és persze azzal is tisztában vagyok, hogy sok 5MP optika jobb mint egy silányabb 8MP, de ha már kiad az ember válságban 130k+ egy okostelóra, kapja meg az elérhető legjobb hardvert, főleg ha friss megjelenésről van szó.
Egy 5MP kamerával felszerelt csúcsmobilt pofátlanság kiadni 2012-ben. Ehhez baromi vastag bőr kell hogy legyen a gyártó orcáján...Ha maradni fog 1-2 gyártónál ez a mentalitás, hogy a húzagatják le a rókabőrt a csúcstelefonjaikról, nehéz évük lesz. Mindehol válság van, nem csak nálunk. 5x meggondolják külföldön is a vásárlók mire adnak ki pénzt. Ha pedig kiad a gyártó egy ilyen telefont mint a Galaxy Nexus, hatalmas bukás lehet "csúcsmodell" árazással, mert vannak fejlettebb hardverrel rendelkező olcsóbb telefonok is a piacon, ami nem a "majd jön" státuszban van, hanem jó ideje "kapható"-ban.
Ez a telefon akkor ütött volna nagyot, ha megjelenik 2011 elején az első dual core-os példányokkal. 1 év lemaradás? Hmm. -
kiskaktusz
addikt
Szerk. idő lejárt...:/
Most jut eszembe, hogy a "mobilbuzi" kifejezést nem sértésnek szántam, én is mobilbuzi vagyok és mindenki más is, aki ide látogat minden egyes nap
-
kiskaktusz
addikt
Ez mind-mind pompás, de nem mindenki tartja magánál az összes zenéjét. Azért, mert az iTunes felszinkronizálja a telefonra, még letörölhető, ha nem tévedek.
Átlagos felhasználásra akarod írni a saját mobilbuzi életed és mobilhasználatod? Ez 1 kicsit sem objektív... Ismerek nem 1 30-40 közötti fiatalembert-asszonyt, aki androidos telefonnal mászkál, de még 1 gmail fiókja sincs és nekem kell rászólnom, hogy használja ki, mert egyébként csak azért vette, mert jól néz ki a telefon... lol. S miután én szóltam nekik, már használták app letöltésre, egyebekre. Igaz ez a másik véglet. De az átlag még mindig az, hogy zene, telefon, 1-2 alkalmazás.
Jó lenne, ha el tudnál vonatkoztatni a saját technokrata beállítottságodtól.
-
(V) ó k u s
tag
válasz
kiskaktusz #32 üzenetére
Egyetértek!
Alaphangon a telefon hangátvitelre / hang általi kommunikációra lett kitalálva.
A videóhívás egy olyan opció ami jól jön, mondjuk külföldön élő embereknél.
A fényképező egy tényleg olyan kis plusz, amivel megspórolja az ember azt, hogy kelljen egy fényképezőgép. (Mondjuk komolyabb fotókhoz bizony karcsú a telefon kamerája, XY megapixel ide vagy oda...)
A rádió és az mp3, stb. lejátszás szintén kellemes, mert ott megspórolja az ember a walkmanezést/discmanezést.
Az amelyikbe van GPS, az egy külön plusz jó dolog olyanoknak, akik nem akarnak hajtogatós térképpel rohangálni.De itt konkrétan kifújt az ami egy átlagosnak mondható telefonba kell!
A videónézésre még mindig a számítógép, vagy a házimozi az ami ki lett találva.
Egy GPS navigáció térképpel, illetve egy rakás játék, zene, képek bőven elférnek 8-16 GB-on.
Egyszerre úgysem játszik az ember 6 játékkal, és nem fog 4 térképpel navigálni totál 3D-be, valamint nem fog 2000 zeneszámot meghallgatni. De főleg nem fog 40.000 képet nézegetni állandóan...Saját szubjektív vélemény!
-
gzbotii
nagyúr
válasz
kiskaktusz #32 üzenetére
Hat erdekes, ahoz kepest, h WPüs Zune meg az iTunes is alapbol miden zenet es kepet felmasol a telefonra. Meg annak akinek nagyobb gyujtemenye van mind nekem simman elmegy 12GB is evel
Es akkor bizonyos szempontbol atlagos
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz
kiskaktusz #21 üzenetére
Ebben cafolni tudnalak. En pl Optimsu 7-en is simman kihasznaltam zene+kepekel a 11GB tarhelyet. Meg a 16GB iPhone 3GS-emen zene+kepek+appok elvittek a 16-bol 12 GB-ot. Es ez csak egy honap alatt. Szoval ha meg gyujtogettem volna par jatekot hozza (jellemzoen 75-180-500MB) akkor mar az is szukos lenne. Es aki a Galaxy Nexus kiejelzojen netan filmezni is szeretne pl DivX formtumban felpakolt HD filmekbol...
(kicsit abszurd, de ha megtehetned, es igenyed van ra miert ne tenned)
-
daniel909
addikt
de várom h ezt is kiszórják valami jó kis akcióban! akkor lehet veszek egyet, mert 70k-t meg ér..
-
(V) ó k u s
tag
Itt azt írják, hogy:
Memória
SMS elérhető
8 GB felhasználói memória
Telefonkönyv bejegyzések az elérhető memória nagyságáig
Külső memória (MicroSD legfeljebb 32 GB)
16 GB / 32 GB NAND memória -
solanthugor
aktív tag
Ezt most mièrt???
-
joey04
titán
válasz
kiskaktusz #21 üzenetére
Ebben a kategóriában nem biztos. Én már szűkösnek érzem a 16-ot.
-
keIdor
titán
válasz
kiskaktusz #23 üzenetére
Kiveve az ehhez hasonlo keszulekeket.
-
keIdor
titán
Ha már itt tartunk, SGS2-ből van 32GB-os verzió? Mert én még nem hallottam róla.
Sőt, Európában melyik Android-os telefonban van beépített 32GB tárhely? -
kiskaktusz
addikt
Elég a 16 is az átlagusernek.
-
MR007RM
addikt
A témához csak annyit, hogy ha nem jön 32 GB, akkor nem kell megvenni. Ha nem venné meg senki sem,( mert minek is, hisz van annyi androidos teló a piacon, mint a nyű),akkor majd a szopás alatt elgondolkozhatnának, hogy mi ez a megkülönböztetés európa és amerika között. Egy kicsit el van a Samsung szálva magától.
-
Apika
addikt
válasz
(V) ó k u s #13 üzenetére
-
FragMaster
addikt
Egy kerülő azért van, mégpedig az ugyan nem túl elegáns de azért használható usb otg.
-
Dunbar
senior tag
64GB iPhone mellett ez fail, ilyen áron (+ HD kijelzőre tartalom, 1080 p kamera gondolom zabálja a tárhelyet).
Remélem leesik ez is 70 k alá, akkor elnézem majd neki -
rankesz
veterán
Szerintem csak simán kell a 32+ gigás nand csip másba sgs3/ipad3, és így oldja meg a samu
-
(V) ó k u s
tag
Én inkább azt vettem észre, hogy a legtöbb ember sznob. Kijön valamiből valami új, már adja is el az előző verziót!
Persze ki már nem használja, DE ÚÚÚJ!
Nem számít, hogy 200.000 ft megy konkrétan a nagy semmire...A Hardverapró kegyetlen!
Tegnap a Nokia 8800-ra érkeztek olyan csereajánlatok, hogy csak úgy lestem! Pl. lakástakarítás két hétig, porszívó, stb.!
S mi ez, ha nem abszurd? -
Apika
addikt
válasz
(V) ó k u s #10 üzenetére
Nálunk nagyon árérzékenyek az emberek. Az árazás miatt nagy eséllyel a kisebbik verziót favorizálnák. Persze a PH-s kör más tészta...
-
(V) ó k u s
tag
De akkor az amcsiknál miért kapható?
Mert fogja magát a hétköznapi júzer, feltápászkodik az eBay-re, és majd megrendeli onnan. Megéri ez a cégeknek?Szerintem előbb a társadalomban egy igényfelmérést kellene végezni, és azután döntést hozni.
Tény, hogy 5 millió szavazatból 2 millió "Igen kell" tuti nem fogja megvenni! Viszont mégis meglenne hallgatva a vevői réteg.
De ez derogál... -
(V) ó k u s
tag
Androidosok körében nem vagyok jártas. Annyit biztosan tudok, hogy volt androidos SGS1-em, SGA-m és, ha csak feleannyira lett jó ez a készülék, akkor relatíve megéri a maga árát.
Telefonálni, pár multimédiás dolgot megcsinálni, stb. sokkal olcsóbb, mint egy iPhone. Igaz a kettőt szubjektív összehasonlítani rengeteg ponton.
-
sanyi.flat
csendes tag
persze, igény az mindenre van. keret viszont nem mindig. bár most a telenornál 20ezer ft-al esett az ára, ami kezdi elérni a bevállalható összeg határát. mindent összevetve, szerintem ezt sem veszik olyan sokan, mint általában egyik Nexus készüléket sem. nem baj ez, menjen csak le az ára, majd jó olcsón megveszem pár hónap múlva
-
Integra
titán
válasz
(V) ó k u s #7 üzenetére
nekem az az érzésem, hogy a gyártók szeretnék leszoktatni a júzereket az external sd storage-ről. csak a piac nem engedi..
-
Apika
addikt
válasz
(V) ó k u s #3 üzenetére
De azért e körül nincs akkora hisztéria...
-
Integra
titán
vajon az sgs3 miatt?
-
gzbotii
nagyúr
Lenn igeny..sokszor a 16GB sem eleg
-
(V) ó k u s
tag
Azért amíg a 64 GB-os iPhone 4S-re is van igény nálunk, addig nem hiszem, hogy a 32-es Nexus-ra ne lenne...
-
Apika
addikt
válasz
Black Dragon #1 üzenetére
Pláne nálunk lenne gond az eladásával...
-
Black Dragon
addikt
Biztos nem fogyott belőle annyi, amennyit elvártak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az európai GSM hálózatokhoz tervezett Android 4.0 ICS referenciamodell kizárólag 16 GB belső memóriával szerelt változatban lesz elérhető.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fujifilm X
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- E-roller topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest