Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Nekem pl. kevés az i4 (32Gb) után a 16Gb. Többek között ezért sem Nexus-t vettem. Pedig le volt beszélve, tehát mehettem volna érte, de lemondtam. Eleve ott kezdődik, 140-160k-t nem ér a telefon, hiába 720p a kijelzője. 16Gb belső tárral, pláne olyan júzernél aki Lossless-t hallgat, esetleg még filmet is néz...
Nem lenne ezzel semmi gond, ha bővíthető lenne.
De a kijelző felbontáson kívül innovációnak a nyomát se látom.
5MP kamera egy csúcsmodellbe?
8MP elég lett volna, de rövidesen jönnek majd az új modellek 12MP kamerával (Xperia S kiadása itt van a nyakunkon), és persze azzal is tisztában vagyok, hogy sok 5MP optika jobb mint egy silányabb 8MP, de ha már kiad az ember válságban 130k+ egy okostelóra, kapja meg az elérhető legjobb hardvert, főleg ha friss megjelenésről van szó.
Egy 5MP kamerával felszerelt csúcsmobilt pofátlanság kiadni 2012-ben. Ehhez baromi vastag bőr kell hogy legyen a gyártó orcáján...Ha maradni fog 1-2 gyártónál ez a mentalitás, hogy a húzagatják le a rókabőrt a csúcstelefonjaikról, nehéz évük lesz. Mindehol válság van, nem csak nálunk. 5x meggondolják külföldön is a vásárlók mire adnak ki pénzt. Ha pedig kiad a gyártó egy ilyen telefont mint a Galaxy Nexus, hatalmas bukás lehet "csúcsmodell" árazással, mert vannak fejlettebb hardverrel rendelkező olcsóbb telefonok is a piacon, ami nem a "majd jön" státuszban van, hanem jó ideje "kapható"-ban.
Ez a telefon akkor ütött volna nagyot, ha megjelenik 2011 elején az első dual core-os példányokkal. 1 év lemaradás? Hmm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az európai GSM hálózatokhoz tervezett Android 4.0 ICS referenciamodell kizárólag 16 GB belső memóriával szerelt változatban lesz elérhető.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest