Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zack

nagyúr

Nekem pl. kevés az i4 (32Gb) után a 16Gb. Többek között ezért sem Nexus-t vettem. Pedig le volt beszélve, tehát mehettem volna érte, de lemondtam. Eleve ott kezdődik, 140-160k-t nem ér a telefon, hiába 720p a kijelzője. 16Gb belső tárral, pláne olyan júzernél aki Lossless-t hallgat, esetleg még filmet is néz... :F Nem lenne ezzel semmi gond, ha bővíthető lenne.
    De a kijelző felbontáson kívül innovációnak a nyomát se látom. :(
    5MP kamera egy csúcsmodellbe? :F
    8MP elég lett volna, de rövidesen jönnek majd az új modellek 12MP kamerával (Xperia S kiadása itt van a nyakunkon), és persze azzal is tisztában vagyok, hogy sok 5MP optika jobb mint egy silányabb 8MP, de ha már kiad az ember válságban 130k+ egy okostelóra, kapja meg az elérhető legjobb hardvert, főleg ha friss megjelenésről van szó.
    Egy 5MP kamerával felszerelt csúcsmobilt pofátlanság kiadni 2012-ben. Ehhez baromi vastag bőr kell hogy legyen a gyártó orcáján... :(

Ha maradni fog 1-2 gyártónál ez a mentalitás, hogy a húzagatják le a rókabőrt a csúcstelefonjaikról, nehéz évük lesz. Mindehol válság van, nem csak nálunk. 5x meggondolják külföldön is a vásárlók mire adnak ki pénzt. Ha pedig kiad a gyártó egy ilyen telefont mint a Galaxy Nexus, hatalmas bukás lehet "csúcsmodell" árazással, mert vannak fejlettebb hardverrel rendelkező olcsóbb telefonok is a piacon, ami nem a "majd jön" státuszban van, hanem jó ideje "kapható"-ban.
    Ez a telefon akkor ütött volna nagyot, ha megjelenik 2011 elején az első dual core-os példányokkal. 1 év lemaradás? Hmm. :U

Új hozzászólás Aktív témák