- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Eldobták az S25 Ultrát, mint egy követ
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KovyBoy
tag
Sziasztok!
Erről szeretnék egy véleményt kérni (S3). Meg szabad venni? (Jó áron van.)
Eredetiek a készülékek, bontatlan dobozúak, magyar nyelvűek, Dániában gyártottak-onnan is származnak-, gyárilag kártyafüggetlenek-minden esetben mellékelem a vásárlást igazoló számlát, ezzel igazolva az eredetiségét, és lényegben ezzel letiltásbiztos is. Kék, fehér, fekete, barna és bordó színben is elérhető. 2 év gyári garancia van a készülékekhez, melyet minden Samsung partnerszervizben érvényesíthet meghibásodás esetén.
Köszönöm szépen!
-
Szelley
senior tag
válasz
Stanley-B. #33 üzenetére
felnő az iphone szintjéhez?!
már rég túlszárnyalta azt
-
Stanley-B.
őstag
én nem látom az ötletességet, csak egy adag bullshit dolgot úgy tálalva, ahogy a valóságban NEM működik.
Érdekes Apple termékek esetében nincs szükség a manipulálásra, reklámban úgy működnek, ahogy a valóságban.
Amit láthatunk floating touch meg TV remote, hát a valóságban nem éppen így működik.
Ez semmivel sem másabb, mint mikor a nokia csinált fake kamerás reklámot.(#31) Robertoq: a kevesebb néha több. Egy reklám attól jó, hogy milyen érzéseket vált ki benned. Ez a shamesung reklám azt váltja ki, hogy talán készült egy telefon, ami felnő az iPhone szintjéhez (nem), és mennyi bullshit felesleges dologgal sikerült teletömni.
Hát úgy is fogalmazhatnék hogy az S4 már gyárilag szarral megtöltve érkezik, 16 gigából ezért is marad 8 szabadon.
Szóval alapjában véve rosszul közelíted meg a reklám témakörét, ha szerinted pl. egy csak fotózást ábrázoló (de valójábana annál sokkal több) reklám nem korszerű.
azopi74: olyan terméket keresek, ami kielégíti az igényeim. Történetesen hogy ez az Apple, és elég jónak találom az ökoszisztémát azért ne legyen már gond.
-
pancerock
csendes tag
Nem értem miért kell fikázni a telefont,nekem van már,semmi baja.Kézreáll,nem fagy,nem melegszik normális használatnál,(2 óra NFS után már meleg a teteje,de nem vészes,az S3-asom jobban melegszik).Rádió nincs,de nem is hiányzik,mert van 25Gb internetem,az pótolja.A kijelző meg egyszerűen gyönyörű,olyan mint a tévénké,akinek az ellenkezőjét mondja haladéktalanul menjen szemészetre.Az akku játék nélkül online internet,4g,Facebook,folyamatos szinkronizálás,stb mellett is most 44%-on van,a samu 3-am nembirjta ki az 1 napot.Ennyit erről,üdv Dániából.
Note 4 FZDENEE Bronze Gold
-
Robertoq
őstag
válasz
Stanley-B. #7 üzenetére
hogy mi a különbség a két cég között
A Samsung fejleszt és a reklámban bemutatja azokat, míg az Apple megmutatja, hogy lehet fényképezni az iPhone-nal, ami már jó pár éves fícsör.Idézet Cyberpunktól:
mindenki az erősségeit igyekszik kiemelni egy reklámban.
Ez mindent elárul -
azopi74
addikt
válasz
Stanley-B. #7 üzenetére
Hehe, neked az alsógatyádon is alma logo virít ugye? Bocsi, de alairasod alapján, pont azoo közé tartozol, akik miatt olyan jókat lehet derülni az apple-ön, és törzsvásárlóin, pedig ez csak egy rossz sztereotípia. De ti erősítitek ezt s sztereotípiát...
[ Szerkesztve ]
-
Krissz9700
csendes tag
Jó kis reklám. Én is megtapogatnék egyet.(Egy Telenor üzletbe volt lehetőségem az SIII - at megtapogatni.
)
(Szerk.: Na basszus épp most reklámozta a Telenor az S4 - et az RTL - en)
[ Szerkesztve ]
Aláírás? Megvan! :DD
-
xperiasigi
őstag
válasz
Stanley-B. #7 üzenetére
szerintem ebben nincsen semmi szánalmas.az a kis iphone oltás van egyedül amire azt mondom hogy tök felesleges..én sem szimpatizálok a sa(r)sungal
de ebben a reklámban nem volt semmi olyan eget rengető..
de amint elolvastam az aláirásod egyből értettem mindentIphone 6s
-
nrgia
őstag
Milyen nagy bulit szerveztek a telefonnak
vagy belépés csak ezzel a készülékkel ?
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
Mr President #23 üzenetére
Csak akkor van gebasz ha épp a hentesnél falatozol egy sültkolbit és a zsebedben megszólal a teló, persze a reklámban vázolt szituációkban abszolút működöképes az elgondolás.
De várom az első emberkéket a 7-es buszon akik hadonászni fognak a telefon előtt, vagy bólogatnak a fel le görgetéshez.Ne érts félre semmi bajom a telefonnal (és a samuval ugy általában) ha a tácsviz(elet) nem lenne akkor talán elgondolkoznék samsung telefon vásárlásán.
-
Petyyyyy
addikt
Jó kis videó lett ez. Egy ilyen nagy ebédnél nem hülyeség az érintés nélküli hívásfogadás.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
falijja
őstag
Sansung the king....! ez van nincs jobb...
-
MuzikJunkie
aktív tag
Az RTLII-n is úgy volt este, hogy az egész reklámblokk az S4 kijelzőjén ment, két reklám közt meg kiírtak valamit az S4-ről. Nagyon tetszett, ötletes!
[ Szerkesztve ]
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
Sofian
őstag
válasz
Stanley-B. #7 üzenetére
Az Apple (és egyébként a Google) babazenés reklámjainál is mindig a feel good-ra mennek rá, erről egy régebbi Yt komment ugrik be...
Nobody lives like that!
Egyébként a magyar Telekom is szereti ezt a stílust...
-
crue
őstag
válasz
Stanley-B. #7 üzenetére
Tényleg látszik a különbség. A Samsung reklámjai ötletesek, az Apple féle hippi feelingtől meg hányok.
-
Cilindrik
aktív tag
"Vagy hogy mennyire melegszik?"
Az nem hiba: egy különleges érzékelőről van szó ami ha fázik a kezed, autómatikusan bekapcsolA pentile-al ilyen felbontás mellett sztem nem érdemes foglalkozni max a színhűség miatt, ha jól tudom, de javítsatok ha tévedek. Engem személy szerint a pentile a ONE S-ne sem zavar.
AZ FM rádiónak gondolom már nem maradt hely, pedig voltak idők amikor ez is érv volt az iPhone-al szemben.
[ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
Az FM rádióra miért nem kérdez rá senki se?
Vagy hogy pentile matrix-e?
Vagy hogy mennyire melegszik? -
Zirowe
nagyúr
Azért jobban sikerült, mint a nokia féle.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
Stanley-B. #7 üzenetére
A samu szeret Apple fikázós reklámokat csinláni (mondjuk az Apple is csinálta ezt az MS-el szemben)
Mr President: azért kiváncsi lennék ha ezek a funkciók egy szifonban jelentek volna meg akkor is hasznosnak lennének e titulálva.
Más érdemi funkcióval egyenlőre nem tudják fikázni az iPhone-t csak az NFC hiányával, szerintem.
Amugy ez valami fóbia a samuéknál hogy mindenképpen az iPhone-t kell legyőzni? Még mindig mennek a neten az olyan című cikkek hogy "iPhone gyilkos S4" meg hasonlók.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz
Stanley-B. #7 üzenetére
nem szánalmas hanem mellé ment ez a (már) sorozat. aki apple user és bántja az oltás, hogy lebirkázzák stb. az nem fog pont az őt fikázó céghez menni. aki eddig is samut vett, annak tetszik, de azokat az embereket már megnyerték. a többiek (egyéb droid és wp, bb stb userek) meg szarnak az egészre.
-
Cilindrik
aktív tag
Azért a samu igencsak tolja az S4-et az emberek arcába, S3-nál nem emlékszem hogy nyomultak volna enyire.
Pl tegnap esten is Berényi Miki előtt (őőőő én nem nézem csak az asszony) volt egy hosszebb reklám:
gyakorlatilag kitettek agy S4-et fektetve és azon ment egymás után vagy 3 domestos reklám, köztük pedig az új ficsöröket promozták.
Valamint nem emlékszem hogy tavaly bejött volna MA tv-be egy samus illetékes. -
Mr President
senior tag
Jó lett a reklám, szépen kiemeli az S4 hasznos funkcióit valamint az elmaradhatatlan odaszúrás az applenek.
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
Stanley-B.
őstag
szánalmas ez a reklám, igazából minden megmozduláson látszik, hogy mi a különbség a két cég között [link]
-
Mappa
addikt
0:39 lol apple oltás. hát kemény dió ez a S4 még ha ki sem használja az ember a videóban felpörgetett funkcióit. tele van minden földi jóval.. meg hát haszontalannal is. de ezt nem tudom lehet-e überelni, apple?!
nem kötelező megadni
-
kengyel
nagyúr
Jó reklám,egy jó telefonnak
kengyel
-
Knight666
aktív tag
Nem is lenne igazi a Samsung reklám egy kis szolid Apple gyalázás nélkül
. Jópofák ezek a marketing háborúk.
-
arnold2580
csendes tag
Ez jóra sikerült
-
Burt1793
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ezúttal egy házibuliban mutatják be, mit is tud a Galaxy S4.
- Milyen monitort vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest