- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Mobil flották
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hohertomi
csendes tag
Sziasztok!
Most tervezem, hogy veszek egy új Note 2-t. Az év végén tapasztaltak óta van változás a frissítésnél? Még mindig vannak kellemetlen hibái, ill. nagyon szívja az aksit annak, aki frissített? Ha gyárilag Android 4.1.1. van rajta, akkor inkább hagyjam azt rajta és ne frissítsem 4.3-ra?
Köszönöm!
-
micimacko871
csendes tag
válasz
tomee007007 #120 üzenetére
Sziasztok, remélem valaki tud nekem segíteni a 4.3-as frissítéssel kapcsolatban!
2 napja frissítettem a telefonom, és utána semmilyen google alkalmazást nem tudtam megnyitni, ha a chromeba belépek, kiírja, hogy "cache hozzáférés megtagadva",és egy általam ismeretlen jelszót és felhasználónevet kér, .de nem működik a google fiókom, a google play sem...pedig van wifi kapcsolatom, mégis azt írja, hogy nincs kapcsolat... Tudtok segíteni? -
tomee007007
addikt
válasz
Darth Sith #119 üzenetére
érdeklődj a T-nél
-
Msasaa
csendes tag
sammobile.com szerint a gt-n7100 T mobile-os ma megkapta!
várom a 7105 ös!
Valakinek sikerült frissíteni? -
titanium011
tag
válasz
tomee007007 #116 üzenetére
Grrr. Akkor szakadjon meg a tremobil
-
tomee007007
addikt
válasz
titanium011 #115 üzenetére
Note II-re decemberben már megjött a hivatalos 4.3, kivéve a t-mobile-os készülékeket..
-
titanium011
tag
Baratnom t mobilos s3-ra tegnap (2014.01.15.) Landolt a hivatalos 4.3as frissites.gondoltamnnekem is jon a note2re de se hire se hamva. Sztem a note2re kb marciusban erkezik es ra 8 hora jon csoki. Ez csak tipp
-
bwviktor
csendes tag
Köszi! Utána nézek ezeknek.
Egyébként sokkal jobb üzemidőt tapasztaltam frissítés után. A tegnap éjszakait kivéve.Azon gondolkoztam, hogy hosszabb kikapcsolási időt adok meg és az intelligens zárat kikapcsolom.
Az üzire én sem tudok mást. Mondjuk nem fogom ki-be kapcsolgatni a telót. Ami egyébként folyamatosan megy. 200-250 óránként szoktam csinálni egy újraindítást. És többnyire minden éjszaka töltőn van. A mobilnet is folyamatosan megy. Nekem egy töltéssel így elmegy másfél napot simán. Általában azért éjszaka mindig töltve volt. Ez egy bő év tapasztalata. Amit most csinált olyan sosem volt. Egyszer teljesen megadta magát a gép. Jöttek. Kicserélték a főpanelt az akkut és a töltőt is. Utána minden ugyanígy ment tovább.Ez a KNOX szarság sem tetszik. Van egy Tab 2 7.0-m. Tuti,hogy nem frissítem le ilyen szarságra. Ha lesz rá. Egyébként ki is van kapcsolva minden ilyen automatikus frissítési marhaság a telón is. Nem véletlen!
-
tomee007007
addikt
válasz
bwviktor #111 üzenetére
Üdv!
1. A kapcsold ki az intelligens képernyőzárat.
2. Az üzenet dolgot elvileg az újraindítás megoldja.
3. Az aksi használatnál jó páran panaszkodtunk a Note II fórumán, hogy a készenléti idő csökken.
Ezt személyesen is tapasztaltam, kb 30-40%-al jobban merült a telefon készenlétben, kikapcslt adatforgalom mellett. Viszont, ahogy most tapasztalom, a készenléti idő mintha "beállt volna", ha jó pár napig nem kapcsolod ki a telefont elvileg beáll a dolog: szemléltetés képpen, például este 8 óra alatt újraindítás után simán megeszik 2-3%-ot, viszont pár nap után már csak 1 %-ot.
Az a drasztikus merülés amit te írtál első sorban a mobilszolgáltatód hálózati zavara okozhatja, amikor pl. folyamatosan keresi a telefon a térerőt. Én már jártam így nem egy készülékkel...
Másik lehetőség, hogy valamilyen program bent ragadt a memóriában és folyamatosan pörgeti a procit, de az sem okozna ilyen mértékű merülést. Nézd meg az aksihasználatnál az ébrenlétet, ha eset nem volt folyamatosan, akkor bizony a hálózat lesz a ludas. -
bwviktor
csendes tag
Üdv. Mindenkinek.
Pár napja 4.3-ra frissítés után leírnám tapasztalataim.
Ami rögtön szembe tűnt az az,hogy nálam az amíg nézem nem kapcsol ki a kijelző nem mindig működik és a szem ikon állandóan kint van. Ez idegesítő!
Jön egy sms és ha elolvasom utána is ott marad az ikon mellett pl. egy 1. Tehát, hogy üzenetem van. Pedig már elolvastam. Csak újraindítás után tűnik el.
Tele van megint minden felesleges opciókkal és újabb beállításokkal.
Persze van egy csomó pozitívum is ebben a 4.3-ban.A legnagyobb gáz ma reggelre történt.
Tegnap este fel töltöttem kb. este 10-kor vettem le. Ma reggel 8-ra csak úgy magától leszívta az akkut 18%-ra!!!
Sosem csinált ilyent a telóm.Mit tehetek???
Mivel regisztrált vagyok ki tudom hívni a szervizt aki itt háznál javít. Egyszer már voltak és ez az amiért leginkább Samsungot vásárolok. Amúgy meg szeretem a Note 2-met! Garanciát pedig nem szeretnék veszteni.
-
bujaga
csendes tag
Frissítés óta néhány alkalmazás el sem indul vagy ha el is indul 1 perc után leáll! Nem értem az egészet! Miért van ez?
-
FlashLed
senior tag
Friss fejlemények valakinél?
T-s Note II N7105-re még mindig semmi.
Elszomorító... -
bujaga
csendes tag
Sziasztok! Hogya tudom visszaállítani a telómon a 4.1.2 es verziot? Miota fissitettem leall a bongeszo kiirja,hogy surgossen frissitsem az appstore-t stb.! Aggodom! Nalam nem kert mentest,csak leroltotte felrakta es kesz! Valaki segitsen!
-
bujaga
csendes tag
Sziasztok! Hogya tudom visszaállítani a telómon a 4.1.2 es verziot? Miota fissitettem leall a bongeszo kiirja,hogy surgossen frissitsem az appstore-t stb.! Aggodom! Nalam nem kert mentest,csak leroltotte felrakta es kesz! Valaki segitsen!
-
tomee007007
addikt
Mindenki gondolja át a 4.3 telepítését, mivel rádob a telefonra + 3-500 mb futó ram-ot, illetve a készenléti időt is csökkenti kb 20-30%-al!
-
FlashLed
senior tag
Nekem nem tudom mikor lesz már, T-s LTE-s változatra...
Nevetséges,hogy a Telekomnál nem is tudnak vele kapcsolatban semmit sem.
-
ESP23
senior tag
válasz
zsoleszp1i #101 üzenetére
Nekem sem működik fekete képernyő mellett(Android 4.1.2), csak ha megnyomom a home gombot, és azt mondom hogy "Hi Galaxy", ilyenkor azonnal felold és belép az S Voice-ba.
-
zsoleszp1i
csendes tag
válasz
gzoli1979 #99 üzenetére
Mivel én mindent felhőben tárolok, ezért meg mertem tenni hogy a felül megjelenő frissítés ikonra kattintva és töltőre dugva csinálja magának. És végig futott a történet befrissült egy csomó app. És minden megmaradt, de még az összes wifi jelszó a gyakran használt szavak a billentyűzetben... igazán kevés dolgot kellet újra állítani a lezárt képernyőn megjelenő órát, a billenyű hangokat, az értesítési panelen a gyorskapcsolókat...
Ja és végre van app to sd funkció az alkalmazás kezelőben. Most már csinálhatok egy külön micro sd-t a csak otthon játszós nagy több gigás játékoknak. Ezt már régen akartam.
-
Bobek34
csendes tag
én csak egy biztonsági mentést csináltam elötte,igy vissza is pakolt mindent (sokáig tartott volna nekem
)
-
gzoli1979
újonc
válasz
zsoleszp1i #97 üzenetére
És az eddig feltelepitett programok meg a nevek megmaradtak hibátlanul?Vagy le kellett azért formáznod?
-
ESP23
senior tag
válasz
zsoleszp1i #97 üzenetére
Be van kapcsolva ez a funkció?
Itt találod:
S Voice>>>Settings>>> Wake up command, és ide pipát kell tenni. -
zsoleszp1i
csendes tag
Sziasztok
Én is frissítettem, és meg vagyok elégedve. Tehát nem sok változás van, de legalább nem romlott el semmi (kopp-kopp). Ami tetszik az az átlátszó status bar.
De nem tudja valaki hogy az eddig működő Hi, galaxy! ami előhívta a S Voice-t most hogyan működik. Mert lezárt képernyőnél eltünt ez az opció. És csak a feloldás meg a zene meg hasonlók vannak program elindítása nincs.
Nekem eddig az Ok, Google! helyett (mivel az itt nem működik) az volt hogy Hi, Galaxy! (megnyilt az S Voice) Open Voice Search volt. Lehet csak én nem tudok valami, mert elméletileg a SGS4 hangutasításait kapta meg. Abban nincs ilyen lehetőség? Előbb el kell indítani manuálisan az S voice-t? -
gzoli1979
újonc
Van már valakinek tapasztalata?Milyen lett a rendszer,és feltétlen kell a factory reset?
Kies felkinálta a frissités lehetőségét,de kiirta hogy biztonsági okokból nem lehet visszarakni majd az előző op rendszert. -
lajbi101
tag
Nah nekem már frissül is telefonon keresztül
-
djcool
tag
Hohohó,talán hamarosan lesz 4.3 a készülékünkre???
http://www.sammobile.com/2013/12/13/open-europe-test-firmwares-available-for-galaxy-s-iii-gt-i9300-and-galaxy-note-ii-gt-n7100/
Még nem mertem feltenni-szerintetek ez frissítene csak vagy jólneveltként komplett törlést is csinálna?Nincs kedvem ugyanis kompletten újra mindent visszatelepíteni...
-
FlashLed
senior tag
Még mindig sehol semmi.
-
FlashLed
senior tag
Csak nem akar jönni ez a frissítés
-
bazsi04
csendes tag
Ami viszont gáz hogy ma megpróbáltam visszarakni a repartos 4.1.2-t és a telefon odin módba kiírja
hogy unsupported version és az Odin is failozik.
Ezt vajon lehet orvosolni? -
bazsi04
csendes tag
Hali.
7105-re elérhető a 4.3 én odinnal ma raktam fel a Nordic Countris félét.
Elég smooth a rendszer.
Antutuba 1000 pontal vertem haverok 4.1.2-es note-jait. -
FlashLed
senior tag
válasz
mekka_kola #80 üzenetére
Áhh ha ez ennyire bonyolult akkor neki sem állok
-
mekka_kola
tag
-
FlashLed
senior tag
Valaki nem tudna adni egy linket, Magyar nyelvű Stock független firmware-hez?
N7105-höz.Legalább a sok idegesítő dolgot lepucolnám amit a T rárak,+ az idegesítő indítási és kikapcsoló zenéje is megszűnne. -
djcool
tag
válasz
BomiBoogie #73 üzenetére
Akkor ahogy előttem is mondották: várós
!
-
djcool
tag
válasz
BomiBoogie #71 üzenetére
Egy kiszivárgott info szerint 4.4 április környékén lesz-talán...
Jó lenne rá,mert főzött romokkal nem szeretnék buherálni-még ha némelyik gyorsabb is esetleg.
Azt hiszem egy ennyibe kerülő készülék megérdemelne ennyi támogatást -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Igen.
Szóval én személy szerint annak is örülök, hogy (ha) egyáltalán kijön a 4.4 majd rá, mert nyilván nem gyártói prioritás, vannak már újabb készülékek, amiket el kell adni.Szerintem még az is kérdés, kijön-e karácsony előtt, mert akkor az simán csökkentheti az újabb készülékek eladásait.
-
djcool
tag
válasz
BomiBoogie #69 üzenetére
Na igen,lassú support,de legalább van
bár azért én azt várnám,ha már terjed a hír,hogy van 4.3 frissítés,akkor ne hetek múlva legyen elérhető...
Note3 nálam nem játszik,annyival nem tud többet,mint amennyivel drágább (vagyis nem tudnám kihasználni teljesen).
Remélem azért dec.közepéig lesz itt Európában is frissítés-szép lenne! -
djcool
tag
+1 ország: Hong Kong...komolyan lesz január is mire Európa sorra kerül...lenne mit tanulniuk,hogy hogy is kellene kiadni egy frissítést (nagyjából egyszerre a világon).
Bár nem is tudom,mit várok tőlük...biztos nincs idejük az évi 50+ telefon kiadása mellett...tiszta Nokia (dobjunk ki rakat hasonló telefont évente, nagyjából nulla supporttal)
Elgondolkodtam,hogy a köv.telóm LG lesz vagy Sony... -
FlashLed
senior tag
válasz
BomiBoogie #65 üzenetére
És vajon mi mikor kapjuk?Én pl T függő vagyok,lehet idén semmi sem lesz belőle...
-
JanR
addikt
válasz
BomiBoogie #62 üzenetére
Attol meg turelmetlenul varom
-
lalakov
senior tag
Még nem sok országban kapták meg. lista
-
tuncsikg
csendes tag
Amúgy kiknek van már 4.3? Ja és OTA-n keresztül!
-
korcsillio
addikt
válasz
BomiBoogie #58 üzenetére
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
korcsillio #57 üzenetére
A gyárit.
-
korcsillio
addikt
Fözöttböl melyiket használjátok?
-
JanR
addikt
válasz
BomiBoogie #55 üzenetére
Nagyon remélem, hogy előbb. Jó lenne, ha már novemberben a telefonomon lenne
-
FlashLed
senior tag
Valaki tudna abban infót adni,ha a mostani 4.1.2 felfrissül a 4.3-ra akkora vizes feloldás ami most van,az el fog tűnni vagy megmarad?Mert nekem ez nagyon tetszik és nem szeretném bebukni.
-
wozzy
tag
válasz
Blasius0704 #50 üzenetére
Nem lehet. Csak a custom romokban! Megnezni meg tudod ha akarod, de hogy az allapot savon nem lesz ott kulon alkalmazas nelkul az biztos!
-
lalakov
senior tag
Azt meg tudja valaki mondani, hogy a sim zárat tartalmazza-e a 4.3 vagy az csak a 4.4 ajándéka lesz?
Azért lenne fontos, mert van amikor más kontinens országának simkártyája kerül a telefonba és jó lenne ha ez továbbra is működne.
-
Csekusz
tag
A cikk alapján azt gondoltam már letölthető... ehhez képest..., szóval na! De ezek szerint, az egyébként nyárra ígért 4.3 már valóban "itten" van nekünk is...:-)
-
remélem az akksi üzemidő marad
-
plejik
addikt
Hát én nem látok semmi olyat benne ami miatt érdemes a CM romot lecserélnem.. egyéni vélemény..
-
ESP23
senior tag
-
tuncsikg
csendes tag
S4-re se jött még ki...Vagyis nekem még nem. T-Mobile-os vagyok.
-
B.i.L
senior tag
válasz
alfaromeo33 #20 üzenetére
Gondolom a 4.2.2 -hőz is kevés az 512 ram Defy-n (Motorola MB 525) mégis van és nagyon is használható,csak kár érte,hogy 2 évre rá jött,miután lejárt teljesen a telefon.Itt értem a kijelző(megjegyzem nekem elég is)ram,proci,és nem utolsósorban a kamerát(640*480).Ha viszont lenne benne másodlagos kamera és a videóképességek terén lépett volna eggyet (720P),nos akkor inkább használnám,de a 4.4-et felteszem rá -
-
JanR
addikt
válasz
BomiBoogie #37 üzenetére
Azért gondoltam, hogy több idő, mivel előtte gondolom csinálok egy gyári beáll. visszaállítást mentés után, aztán a frissítést. Utána pedig jöhetnek beállítások, adatok visszatöltése. Amitől tartok egyedül, hogy a subway surfers mentéseim elvesznek
Valaki esetleg nem tudja, hogy lehet kimenteni, aztán később visszatölteni a mentést?
-
JanR
addikt
válasz
BomiBoogie #35 üzenetére
Én azért egy adatmentést tuti csinálok előtte. Vagy talán megmarad minden beállítás?
-
hito
nagyúr
Pontosan nem tudom megfogalmazni, de az biztos, hogy nagyon rossz nekünk. Valami chipet épített be a Samsung az új szériás Galaxy-kba, aminek a segítségével teljesen ellehetetlenítik a rootot és a custom romok telepítését. Ha meg is lehet oldani, számláló ugrik és nem lehet eltüntetni nyom nélkül.
-
hito
nagyúr
Ez a knox ha jól tudom hardverelemhez van kötve. Ha nincs benne az a chip, akkor ezt a biztonsági cuccot sem tudják beletenni. Jól tudom? S4 zoom-ban vajon van ilyen? Remélem nincs.
-
JanR
addikt
Amúgy valakinek feldobta már a frissítés lehetőségét? Én még nem tudok sajnos
-
Roxbury
őstag
válasz
BomiBoogie #21 üzenetére
Nekem is független, de enyém sem talál még. Sammobile sem kezdte kitolni, úgyhogy egyenlőre csak várós nekem is.
-
alfaromeo33
aktív tag
Cyberpunk:
Remélem, hogy a 4.4et megkapjuk még. A vas az bőven elég neki, pláne, hogy azt nyilatkozták elég lesz neki az 512 is. Mondjuk Én ezt személy szerint kétlem, esetleg agyon butítva. Ha nem fogunk 4.4et kapni akkor eljött a Note 3 ideje, pedig a 2es is még bőven megállja a helyét a mai mezőnyben. -
Cyberpunk
félisten
És 4.4 lesz e? Lehet fogadni.
-
Mr.Silkó
veterán
Remélem az S3-ét is gyorsan javítják...
-
Blinti
csendes tag
Miért nem lehetett be rakni azt az átkozott Smart Scrollt? Valaki tud valami romot amiben esetleg benne van?
-
wozzy
tag
válasz
alfaromeo33 #9 üzenetére
Csak a fapados nexusokba(egyelore csak a nexus5-be) uj dolog ez. Kivancsi vagyok a szazalekos akkumulator kijelzes mikor lesz feature a nexusokba? Pedig ma mar ez teljesen alap.
-
Roxbury
őstag
válasz
alfaromeo33 #9 üzenetére
Már a 4.2.2-es Samu ROM-okban lévő TW-ben is átlátszó volt a Samu telóknál, itt is az lesz. (S4, Ace 3 stb...)
Az időjárás widget miatt viszont ideges vagyok, hogy nem kapta meg, már persze, ha nem kapta meg.
-
FET-MEN
veterán
válasz
alfaromeo33 #5 üzenetére
Nincs több romolás.
-
törölt tag
Samsung nem pöcsöl a frissítésekkel.
-
kiskacz
senior tag
Elnézve a csatolt képet... a legfelső sornak nem kellene átlátszónak lennie? (vagy az csak a 4.4-ben van?)
-
alfaromeo33
aktív tag
Mielőtt nekiesek, azért kivárok pár tapasztalatot, nehogy S3 hibába essünk. Mondjuk az enyem tmob verzio, de az már a legkevesebb, max csinálunk belőle gyári verziósat
Várjuk a tapasztalatokat. -
FET-MEN
veterán
Knox kell mint kecskének a kés
-
Roxbury
őstag
Várós!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Avagy új frissítés érkezett a Galaxy Note II-re.
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest