- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoleszp1i
csendes tag
válasz
gzoli1979 #99 üzenetére
Mivel én mindent felhőben tárolok, ezért meg mertem tenni hogy a felül megjelenő frissítés ikonra kattintva és töltőre dugva csinálja magának. És végig futott a történet befrissült egy csomó app. És minden megmaradt, de még az összes wifi jelszó a gyakran használt szavak a billentyűzetben... igazán kevés dolgot kellet újra állítani a lezárt képernyőn megjelenő órát, a billenyű hangokat, az értesítési panelen a gyorskapcsolókat...
Ja és végre van app to sd funkció az alkalmazás kezelőben. Most már csinálhatok egy külön micro sd-t a csak otthon játszós nagy több gigás játékoknak. Ezt már régen akartam.
-
zsoleszp1i
csendes tag
Sziasztok
Én is frissítettem, és meg vagyok elégedve. Tehát nem sok változás van, de legalább nem romlott el semmi (kopp-kopp). Ami tetszik az az átlátszó status bar.
De nem tudja valaki hogy az eddig működő Hi, galaxy! ami előhívta a S Voice-t most hogyan működik. Mert lezárt képernyőnél eltünt ez az opció. És csak a feloldás meg a zene meg hasonlók vannak program elindítása nincs.
Nekem eddig az Ok, Google! helyett (mivel az itt nem működik) az volt hogy Hi, Galaxy! (megnyilt az S Voice) Open Voice Search volt. Lehet csak én nem tudok valami, mert elméletileg a SGS4 hangutasításait kapta meg. Abban nincs ilyen lehetőség? Előbb el kell indítani manuálisan az S voice-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest