- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwviktor
csendes tag
Köszi! Utána nézek ezeknek.
Egyébként sokkal jobb üzemidőt tapasztaltam frissítés után. A tegnap éjszakait kivéve.Azon gondolkoztam, hogy hosszabb kikapcsolási időt adok meg és az intelligens zárat kikapcsolom.
Az üzire én sem tudok mást. Mondjuk nem fogom ki-be kapcsolgatni a telót. Ami egyébként folyamatosan megy. 200-250 óránként szoktam csinálni egy újraindítást. És többnyire minden éjszaka töltőn van. A mobilnet is folyamatosan megy. Nekem egy töltéssel így elmegy másfél napot simán. Általában azért éjszaka mindig töltve volt. Ez egy bő év tapasztalata. Amit most csinált olyan sosem volt. Egyszer teljesen megadta magát a gép. Jöttek. Kicserélték a főpanelt az akkut és a töltőt is. Utána minden ugyanígy ment tovább.Ez a KNOX szarság sem tetszik. Van egy Tab 2 7.0-m. Tuti,hogy nem frissítem le ilyen szarságra. Ha lesz rá. Egyébként ki is van kapcsolva minden ilyen automatikus frissítési marhaság a telón is. Nem véletlen!
-
bwviktor
csendes tag
Üdv. Mindenkinek.
Pár napja 4.3-ra frissítés után leírnám tapasztalataim.
Ami rögtön szembe tűnt az az,hogy nálam az amíg nézem nem kapcsol ki a kijelző nem mindig működik és a szem ikon állandóan kint van. Ez idegesítő!
Jön egy sms és ha elolvasom utána is ott marad az ikon mellett pl. egy 1. Tehát, hogy üzenetem van. Pedig már elolvastam. Csak újraindítás után tűnik el.
Tele van megint minden felesleges opciókkal és újabb beállításokkal.
Persze van egy csomó pozitívum is ebben a 4.3-ban.A legnagyobb gáz ma reggelre történt.
Tegnap este fel töltöttem kb. este 10-kor vettem le. Ma reggel 8-ra csak úgy magától leszívta az akkut 18%-ra!!!
Sosem csinált ilyent a telóm.Mit tehetek???
Mivel regisztrált vagyok ki tudom hívni a szervizt aki itt háznál javít. Egyszer már voltak és ez az amiért leginkább Samsungot vásárolok. Amúgy meg szeretem a Note 2-met! Garanciát pedig nem szeretnék veszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest