Hirdetés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Mobil flották
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
addikt
válasz
bwviktor
üzenetére
Üdv!
1. A kapcsold ki az intelligens képernyőzárat.
2. Az üzenet dolgot elvileg az újraindítás megoldja.
3. Az aksi használatnál jó páran panaszkodtunk a Note II fórumán, hogy a készenléti idő csökken.
Ezt személyesen is tapasztaltam, kb 30-40%-al jobban merült a telefon készenlétben, kikapcslt adatforgalom mellett. Viszont, ahogy most tapasztalom, a készenléti idő mintha "beállt volna", ha jó pár napig nem kapcsolod ki a telefont elvileg beáll a dolog: szemléltetés képpen, például este 8 óra alatt újraindítás után simán megeszik 2-3%-ot, viszont pár nap után már csak 1 %-ot.
Az a drasztikus merülés amit te írtál első sorban a mobilszolgáltatód hálózati zavara okozhatja, amikor pl. folyamatosan keresi a telefon a térerőt. Én már jártam így nem egy készülékkel...
Másik lehetőség, hogy valamilyen program bent ragadt a memóriában és folyamatosan pörgeti a procit, de az sem okozna ilyen mértékű merülést. Nézd meg az aksihasználatnál az ébrenlétet, ha eset nem volt folyamatosan, akkor bizony a hálózat lesz a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest