- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwviktor
csendes tag
Köszi! Utána nézek ezeknek.
Egyébként sokkal jobb üzemidőt tapasztaltam frissítés után. A tegnap éjszakait kivéve.Azon gondolkoztam, hogy hosszabb kikapcsolási időt adok meg és az intelligens zárat kikapcsolom.
Az üzire én sem tudok mást. Mondjuk nem fogom ki-be kapcsolgatni a telót. Ami egyébként folyamatosan megy. 200-250 óránként szoktam csinálni egy újraindítást. És többnyire minden éjszaka töltőn van. A mobilnet is folyamatosan megy. Nekem egy töltéssel így elmegy másfél napot simán. Általában azért éjszaka mindig töltve volt. Ez egy bő év tapasztalata. Amit most csinált olyan sosem volt. Egyszer teljesen megadta magát a gép. Jöttek. Kicserélték a főpanelt az akkut és a töltőt is. Utána minden ugyanígy ment tovább.Ez a KNOX szarság sem tetszik. Van egy Tab 2 7.0-m. Tuti,hogy nem frissítem le ilyen szarságra. Ha lesz rá. Egyébként ki is van kapcsolva minden ilyen automatikus frissítési marhaság a telón is. Nem véletlen!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest