- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
addikt
válasz
Darth Sith #119 üzenetére
érdeklődj a T-nél
-
tomee007007
addikt
válasz
titanium011 #115 üzenetére
Note II-re decemberben már megjött a hivatalos 4.3, kivéve a t-mobile-os készülékeket..
-
tomee007007
addikt
válasz
bwviktor #111 üzenetére
Üdv!
1. A kapcsold ki az intelligens képernyőzárat.
2. Az üzenet dolgot elvileg az újraindítás megoldja.
3. Az aksi használatnál jó páran panaszkodtunk a Note II fórumán, hogy a készenléti idő csökken.
Ezt személyesen is tapasztaltam, kb 30-40%-al jobban merült a telefon készenlétben, kikapcslt adatforgalom mellett. Viszont, ahogy most tapasztalom, a készenléti idő mintha "beállt volna", ha jó pár napig nem kapcsolod ki a telefont elvileg beáll a dolog: szemléltetés képpen, például este 8 óra alatt újraindítás után simán megeszik 2-3%-ot, viszont pár nap után már csak 1 %-ot.
Az a drasztikus merülés amit te írtál első sorban a mobilszolgáltatód hálózati zavara okozhatja, amikor pl. folyamatosan keresi a telefon a térerőt. Én már jártam így nem egy készülékkel...
Másik lehetőség, hogy valamilyen program bent ragadt a memóriában és folyamatosan pörgeti a procit, de az sem okozna ilyen mértékű merülést. Nézd meg az aksihasználatnál az ébrenlétet, ha eset nem volt folyamatosan, akkor bizony a hálózat lesz a ludas. -
tomee007007
addikt
Mindenki gondolja át a 4.3 telepítését, mivel rádob a telefonra + 3-500 mb futó ram-ot, illetve a készenléti időt is csökkenti kb 20-30%-al!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest