- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
t72killer #92 üzenetére
De ha házhoz jövős szerviz kell, akkor nincs vízállóság? Hiába vízálló, a gyártó nem vállalja fel. Ez volt a hozzászólásom lényege. Mutass egy olyan telefont, amit otthon szerelnek és vállalják a vízállóságát.
"Nagyon jó lenne ha visszajönne a cserélhető akkumulátor és a prémium szerviz szolgáltatás..."
Erre válaszoltam. Akkor a ma divatos vízállóságnak annyi. Legalábbis garanciálisan.
-
Malykiman
csendes tag
válasz
t72killer #61 üzenetére
Én most már a "zöld akksis" példányt vittem vissza. A cserénél szó nem volt ajándékról micro SD-ről semmiről,
sőt megkérdeztem, hogy esetleg van e lehetőség más színben kérni az új Note 7-et... de a válasz "sajnos nem" Tehát még ennyi rugalmasság sem volt a Samsungban...
-
BoC1ka
senior tag
válasz
t72killer #48 üzenetére
Azért idekeverni a telefon rendeltetésszerű használatát elég komoly dolog. Volt nálad telefon és felhívtál egy mentőt, ez egy igen egyedi eset valóban. Képzelheted, velem is volt már ilyen szituáció, szerintem sokan vannak még a fórumon. Az i4 - rosszul fogod - nincs térerő problémáról volt szó, hogy mit reagált a dologra az Apple anno. Nem volt visszahívás ennél a problémánál az i4 esetében.
A Samsung visszahívta a telefonokat, mert konkrétan robbannak. Emlegesd csak egy szinten a kettőt, jogosan teszed.
Másfelől én még arra is kíváncsi lennék mennyire fogják őket bűntetni Amerikában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest