- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanit610
aktív tag
válasz
Malykiman #151 üzenetére
Le a kalappal, amit megteszel, hogy visszaadhass egy többszázezres készüléket. Az itthoni állapotok meg sem lepnek, elképesztő a tájékozatlanság. Lehet, hogy ebben benne van a Samsung keze is, de nehéz elhinni, hogy még csak nem is hallottak ilyen esetről az ügyintézők, holott hetek óta ezzel van tele a világsajtó. Komolyan nevetséges.
Én simán megszavaznék neked 2db S7E-t jutalmul, mert ennyi energiát/pénzt fektetsz abba, hogy a hibás terméket visszaszolgáltasd!
-
törölt tag
válasz
Malykiman #146 üzenetére
Sajnos a telekom partner szinte semmire nem jó. Nekünk amikor még céges előfizetésünk volt, 2x nem rögzítették a hűségünket (partner üzletben kötöttük), aztán egy harmadik esetben tarifacsomag váltást nem rögzítettek majdnem 1 hónapig, amiért utólag perkált nekünk 27 ezer kötbért a telekom (szintén partner üzletben kötöttük, mondjuk ez csak utólag derült ki nekem, m régebben a Bp 1 posta közelében lévő 5. kerületi üzlet sima T-pont volt)
Ezek vezetékes internetre és telefonra voltak, de ugyan azok az emberek csinálták, akik a mobilt intézik (a 3. esetben a telekom partnerüzletben ráadásul belefutottam egy olyan idiótába, akit a szerződéskötésünk után pár nappal rúgtak ki az adott üzletből - ezt már az üzlet vezetője mondta nekem amikor bementem reklamálni és megmondtam az illető nevét ami a szerződésen volt) -
-
válasz
Malykiman #58 üzenetére
"Mintha az Obi-ban kértem volna 20dkg párizsit.... +miért nem tartom meg ?" <-
.
"Sok időt és energiát felemésztett nekem ez a magasra árazott telefon, amit senki nem fog megtéríteni." - már csak ezért sem osztogatnám nagyban pirospontokat, ahogy egyesek teszik. Mivel a samu effektíve deaktiválta a telót (VR már konkrétan nem működik), a megtartás egyáltalán nem opció (hacsak nem írja le az ember 100%-ban az árát), lehet rohangálni új telóért, fél napot b@szakodni a beállításokkal/appokkal, stb.
Ja, és a cserénél ajándék microSD-karival mi van? Az első körben még arról volt szó, hogy a "kellemetlenségért cserébe" a note7 tulajok memóriakártyát kapnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest