- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
azon ne múljék, ha kell tudok sztem kölcsön adni 423-as Asus lapocskát
-
Szerintem meg az lesz az egyik legkönnyebb, mert ott csak egyféle chipset volt (X58), vagyis mindegyik lap arra épül, tökmindegy hogy mit veszek. Az "übertuning fatálegyti edisön" lapok meg nem érdekelnek, jó lesz egy alapfelszereltségű példány is, mert nem fogok tuningolni a tesztben.
Normális 1156-os lapot már nehezebb lesz, olyat amin van video kivezetés is az IGP-hez.
-
válasz
czundermák #5 üzenetére
Igen, csak P2, slotos P3, és Mendocino Celeron fog bele menni (Slot1 átalakítóval). A Coppermine-okat és a Tualatinokat eszi a TUSL2-C is, úgyhogy azok abban lesznek mérve.
-
czundermák
aktív tag
Slot 1 fronton BH6 valamivel jobban komálja a kései vasakat, mint a BE6-II, legalább is idehaza a két BH6 tovább bírta a tuningot Coppermine-ok alatt, de ha jól látom neked ez csak P2-re és korai P3-ra fog kelleni, ez esetben szinte mindegy mit választasz. Az igazi nagyágyú viszont a BF6, az kitekeri a nyakát mindkettőnek, átalakítóban a Tualatint viszi szépen. Bár ez utóbbi igaz mindkét másik lapra ugyan így.
-
mqm
senior tag
"Vajon mit?
Gondolom bedarálja és elviteti mint veszélyes hulladékot."
Ez is egy opció de akár meg is tarthatta volna ,hogy vitrinbe tárolja és később az unokáknak mutogassa milyen csoda masinák voltak még az ő idejében...
"Gondolom majd eladja amúgy, ahogy eddig is. : )"
Sajnos az "ahogy eddig is" nálam kimaradt mivel még csak most csatlakoztam mint olvasó!De azért remélem örömöt okoztam neked ,hogy 2 mondatban tudtál piszkálódni egy kicsit!
-
-
mqm
senior tag
Omg! Mit fogsz kezdeni ennyi cuccal ha már kész a teszt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged