Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Иван
őstag
válasz
üzenetére
Igen, de az, hogy windows a neve, már elég indok arra, hogy usr inkább azt tanulja meg újból
A linuxban nem nagyon bíznak az emberek (én se, bevallom). Ráaádsul a linux teljesen más logikával épül fel és működik, mint a windows. Aki életében csak windowst használt, annak a linux logikája kifacsart és nehezen követhető. Főleg ha átlag user 
De én örülnék neki, ha a linux legalább egy pár százalékot nyerne a piacon. Otthoni használatban mindenképp, mondjuk munkahelyen már nem biztos, hogy nyerő lenne. De otthonra, akik csak neteznek meg alapfunkciókat használnak, azoknak egy ingyenes disztró bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A linuxban nem nagyon bíznak az emberek (én se, bevallom). Ráaádsul a linux teljesen más logikával épül fel és működik, mint a windows. Aki életében csak windowst használt, annak a linux logikája kifacsart és nehezen követhető. Főleg ha átlag user