- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Végül is... logikus, de azért vannak aggályaim:
Ha csak a legutóbbi ciklust nézed is XP Vista 7 vonalon a Vista volt a nagy lépés, és a 7-re fogadták el. Ezek alapján a 8 lesz a nagy lépés, amit majd a 9-en fogadnak el, de az alap (mint ahogy a Vista esetén a rengeteg UI változás és az UAC, ha csak a motorháztető fölé tekintünk) a tile rendszer marad.
A tile rendszerrel meg nekem alapvető gondjaim vannak, mint ahogy sokan másoknak, az userek elég nagy részének is. Kinecttel úgyszintén.
-
fordfairlane
veterán
A Win8-at egyszerűen nem desktopra szánja a Microsoft. Simán el tudom képzelni, hogy a desktopon a Win7 hasonló karriert fog befutni, mint az XP, egy évtizeden keresztül meghatározó platform lesz. És abba is mernék fogadni, hogy a Microsoft is erre készül, ellentétben az itteni MS barátoktól, akik szemmel láthatóan magukat is győzködik, hogy milyen brutál királyság a csempés - desktopos hibrid izé a jelenlegi gépparkra. A lényeg a tableteken való piacszerzés.
-
törölt tag
Igaz, nem fogalmaztam helyesen.
Lehet csak az én egyéni szoc. problémám, de gnome3-tól sírva menekültem xfce-re, onnét meg pár hónap után openboxra. Nekem most tökéletes, de azért ezt mégse ajánlanám egy win-ről váltónak
Azért ahogy belenézek egy-két fórumba nem osztatlan a lelkesedés, finoman szólva.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 2070 SUPER 8GB ELADÓ
- Új Gamer PC i5-i7 12-14400F/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb DDR4/600-850W 2-4Év Gar
- Laptopok javítása,telepítése,bővítése,gyorsítása,teljes körű szervizelése
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 870 EVO 1TB szinte újak! LEGOLCSÓBBAN A NETEN!
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest