- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Иван
őstag
"Abba kötök bele aki hülyeséget okoskodik."
Konkrétan volt egy véleményem, hogy az okostelefonok felvetettek újabb olyan illetlenségi formákat, melyek engem zavarnak.
Ez nem okoskodás, ez egy vélemény, egy kijelentés. Erre te elküldtél a brébe, hogy engem mindenki leszar. Ami elképzelhető, hogy igaz, csak a stílus meg az egész, ahogy közölted, nem tetszett.
Jómodor kérdése. Ha nem érdekel a véleményem, gurigass tovább, én se szólok hozzá a blogposztok 70%-ához, hogy senkit sem érdekelsz. -
Иван
őstag
Természetesen nem számít, de abban igaza van, hogy locall ahhoz képest, hogy milyen új errefelé, mindenkibe beleköt. Vannak errefelé idősebbek, akik kötekednek, de egy PH! Nagyúr szájából máshogy hat az egész. Tudod, hogy ő már azelőtt itt volt és lehúzott éveket, több ezer szakmai HSZ-t, még mielőtt te rátaláltál volna az oldalra. Egy 8 napos kötözködései oylan szagot árasztanak, hogy beregelt, mert milyen jól lehet már egy nick mögül az embereknek megmondani a frankót. Nekem az elmúlt egy héten rendszerszerűen, kb minden délután beszólt.
De peace, és kívánom neki (locallnak), hogy ős is elérje a nagy rangokat, megbecsült tagja legyen a közösségnek.
-
Иван
őstag
Semmit. VALVe time.
-
Иван
őstag
Ha nem használod a linuxod, gondolom nem fogod használni a steamet se rajta. Akkor miért izgat téged a steam kérdése linuxon?
Aki linux user, az majd öül ennek a fícsörnek. nem értem a prolémád. Számomra is teljesen irreleváns, hogy lett os x plaformra steam, pedig én rühellem az epült. Mégse self-rageltem miatta.
-
Иван
őstag
-
Иван
őstag
válasz
#95561216 #65 üzenetére
Igen, de az, hogy windows a neve, már elég indok arra, hogy usr inkább azt tanulja meg újból
A linuxban nem nagyon bíznak az emberek (én se, bevallom). Ráaádsul a linux teljesen más logikával épül fel és működik, mint a windows. Aki életében csak windowst használt, annak a linux logikája kifacsart és nehezen követhető. Főleg ha átlag user
De én örülnék neki, ha a linux legalább egy pár százalékot nyerne a piacon. Otthoni használatban mindenképp, mondjuk munkahelyen már nem biztos, hogy nyerő lenne. De otthonra, akik csak neteznek meg alapfunkciókat használnak, azoknak egy ingyenes disztró bőven elég.
-
Иван
őstag
válasz
Dr. Romano #39 üzenetére
Szerintem Gabe már nem sokat foglalkozik a játékokkal. Oké, ránéz, leokézza, de nem hiszem, hogy már lenne ideje és energiája egy ep3-mal foglalkozni. Ő már inkább biznicmen, mint developer. A developer commentary-ba felmond 10 mondatot köszöntésképpen, de kb. szerintem ennyit törődik a dologgal.
Touch technológia: nem képzelem el, amint egy táblapécén csézek vagy codozok. De még MMO-t se, autósjátékot se tudok vizualizálni. Casual játékoknál mehet a dolog, meg talán RTS-eknél (nem dél-koreai level-ön
).
Bocs a dupláért.
-
Иван
őstag
A Steam és a VALVe rá szerintem a példa, hogy megéri legális játékot venni. CS:GO is azonnal megy pre-orderbe, amint lesz.
Oké, a TF2-őt elszarták és elég kapzsik voltak vele, a 2300. rókabőrnél megálhattak volna.
Nagyjából mindenben egyetértek, de mondjuk a Photoshop egy komoly munkaeszköz, nem hiszem, hogy egyelőre nagyon erőltetniük kéne rá az f2p modelt.
Linux: igaza van. Ha játékaim mennének linuxon, stabil driver támogatása lenne, még lehet adnék is neki egy esélyt. Mert így reménytelen. De azért tegyük hozzá, hogy sok ember már nem váltana a windowsról, egész egyszerűen mert kényelmesebb és megszokta,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest