- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
planbmokus
senior tag
válasz
DeathAdder #270 üzenetére
Természetesen nem, ebben igazad van!
6970-ről sajnos nem tudok véleményt mondani.
6950-essel semmi gond nincs hőmérsékletek terén. -
planbmokus
senior tag
válasz
DeathAdder #268 üzenetére
Az 5870-es már nem lesz erősebb.
De anno amikor megjelent a gtx 470, szinte mindenhol erősebb volt az 5850-hez képest. Az egy-két héttel későbbi tesztekben meg az új driverrel lealázta a gtx470-et az 5850. Ez mindig is előfordult, mindig is elő fog fordulni!
A 6870 eleve nem csúcskártyának jött, az AMD augusztusban bejelentette, hogy visszatérnek a régi számozáshoz, miszerint az x9xx szériák lesznek újra a csúcskártyák, nem az x8xx-ek...
Másrészt a 6950 és a 6970 a jelenlegi teljesítményükkel is tökéletesen el vannak találva, mert ha a 6970 elverné a GTX 580-at, akkor abból a nagyon kevés emberből (aki várhatóan megveszi) sem mindenki venne januárban 6990-et! Saját maga alatt vágná a fát az AMD.
Amúgy meg mint te is látod, ár-érték arányban szinte mindenhol jobb az AMD.
Nyers teljesítményben meg csúcs jelenleg a GTX580.
Egyikhez sem fér kétség.3D-t is tudnak már a 69xx-ek, szóval ez nem ellenérv. Egyedül a PhysX.
De!
Egy GTX580 árából kijön egy 6970 + egy GTS450
Egy GTX570 árából kijön egy 6950 + egy GTS430
(megjelenési árak)Innentől kezdve ez is meg van oldva szerintem, mert akinek ~100-ja van egy VGA-ra, az nem S478-as lapban fogja hajtani (aki meg hülye, annak úgy kell!).
Egy átlag 25 ezres bármilyen alaplapon van 2db x16-os PCI-E, innentől nincs alapja a physX hiánynak.A 6950-esnél én amúgy nem vettem észre magas hőmérsékleteket, ugyanis 2-3 óra játék után maximum langyos levegőt tol ki magából a kártya. Idle-ben meg sem mozdul szobahőmérsékletről.
Ha már te is felhoztad az előző gen.-t, akkor szeretnélek megkérdezni, mi a véleményed arról, hogy a GTX480-on tükörtojást tudtak sütni?
-
planbmokus
senior tag
válasz
DeathAdder #265 üzenetére
Ha nem értesz az ATI kártyákhoz, akkor ha visszaolvasol kicsit, meg fogod látni, hogy az AMD-éknél jó szokás, hogy az első driverek alatt még szinte alszik a kártya, nem ritkán előfordulnak 15, de néha 25%-os sebességnövekedések is az új driverekkel (kávéval).
-
planbmokus
senior tag
válasz
DeathAdder #263 üzenetére
Helyesbítek: Nem sokat látott még, mert most kelt fel, de ha megkapja a kávéját, akkor a GTX-ek fognak pislogni!
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
DeathAdder #170 üzenetére
Én arra alapoztam, hogy eddig végig nagy volt az ugrás. Te verziód is érthető, mivel, így is a leggyorsabb kari lesz, viszont nem lesz akkor előrelépés teljesítményben(talán)...
-
Joachim21
őstag
válasz
DeathAdder #158 üzenetére
Csak ahhoz már a drivert kell MODolni, ez meg a legtöbb embernek egyáltalán nem kézenfekvő megoldás.
Keldor Papa:
Elfogadom ezt az álláspontot is, respect! -
Joachim21
őstag
válasz
DeathAdder #153 üzenetére
Nézd a törmelékeket, a hüvelyeket a videón, azért linkeltem, hogy akinek szeme van lássa meg.
-
TTomax
félisten
válasz
DeathAdder #130 üzenetére
Persze ha van CF lapod,meg olyan házi hurrikánod amit a számítógépben tartasz...
És nem vagy kényes a zetor hangra...
Ficsör?Most definiáljam?Inkább példákat hozok fel... MLAA,Fiziksz,DX10.1..
-
válasz
DeathAdder #61 üzenetére
remek teszt, köszönjük - én speciel szeretem, hogy a pH! nem ugyanazokat a sémákat használja (ld. pl. 4xAA vs 8xAA), mint a tesztoldalak 80%-a
#62:
vagyis az MLAA teljesítmény lesz a döntő az élsimítás szempontjábólne riogass, mert rögtön megyek rókázni
#102: Arma2-vel felesleges foglalkozni, a bugok és a multi-GPU-s horror mellett inkább CPU-teszt, mint VGA...
#117: csak nézd meg a GPU-feszültségeket, és érteni fogod a fogyasztást...
#61: mi a gondod az iponos configgal? sztem az konkrétan teljesen jó...
-
Xaels
félisten
válasz
DeathAdder #41 üzenetére
Hát 5970-es az ára miatt semmiképp sem ajánlott szerintem. Amúgy jó erős kártya lett, de amennyibe fáj...
PhysX-re mondj egy olyan példát amikor értelme is volt. Szerintem ez nem fog menni. Kap az ember pár effectet cserébe drasztikus fps érték visszaesést lehet tapasztalni némelyik játékban.
Más: Annyira nem lettek ezek a kártyák erősek, mint vártam, de nem is ebben az árszegmensben szemezgetek. Jelenleg az elvárásaim tökéletesen teljesítené egy 6870-es vagy 5870-es kártya. Hardveraprón lehet ezekből 50-60 között is találni példányt és abban az árban best buy kategória.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
DeathAdder #41 üzenetére
Mert Full HD felett, vagy extrémebb terhelésnél elfogy. Tekintve, hogy felsőkategóriában van minimum három olyan kártya, aminél ez nem következik be, így nem lehet ajánlani már. Király termék volt, de van már jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest