Új hozzászólás Aktív témák
-
Riccsiz_h
aktív tag
sziasztok !
Esetleg valakinek akad egy Nibiru alkatrésznek, szívesen megvenném ? (főleg hátlap, belső keret előlap ilyenek érdeklenének).
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz
solyomferi #1051 üzenetére
Köszönöm !
Most volt időm vele foglalkozni, beléptem a csoportba (gondolom majd valaki engedélyezi az adminok közül). Pillanatnyilag nagyon megvagyok elégedve a MIUI ROM-al, messze a legjobb amit valaha használtam. A TWRP ami fent van, pedig teszi a dolgát szerencsére
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz
solyomferi #1049 üzenetére
Hát sajnos nekem a merülés a legnagyobb problémám, ha az nem lenne akkor perfectnek mondanám a telefont.
Amúgy én még csináltam egy újraparticionálást is hogy egybe legyen a 16GB, mert 4.2 feletti rendszernél csak 8GB-ot látott mert alapból mikor megérkezett ketté volt osztva - eme guide alapján
Ha még jelenik meg a telefonhoz ilyen kísérleti rendszer azt hol találom, meg az ilyen frissebb TWRP-ket ? Van erre valami specifikus fórum vagy weboldal ? Mert jó sok idő volt mire ezeket is összekotorásztam mindenféle oldalról
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz
solyomferi #1045 üzenetére
Igen, jelen
Pillanatnyilag:
- Rendszer: MIUI Global 7.1 Stable by Himura05 (4.4 androidnak felel meg, de a legjobb amit találtam, vagy 10-15 fajtát végigpróbáltam) - link
(ezzel együtt a rendszer annyira kerek, stabil és jó hogy a következő telefonom valószínűleg Xiaomi lesz)
- Recovery: TWRP 2.8.2.0 by AOB - link
- Akkumulátorom még az eredeti 2 éves, sajnos amiket rendeltem 2x Aliexpressről elvileg "újakat", de mind kamu volt, műszerrel megmértem és a 2000mAh helyett 1250mAh-t vesznek fel, amíg a 2 éves már elhasználódott akkum 1600mAh körül (épp most reklamálom a második rendelésem)
- Töltéssel szerencsére nincs bajom, bár van 1-2 fajta kábel amit nem szeret a telefon a kezdetek óta, én csak kábel hisztinek hívom. (a biztonság kedvéért a hozzászólásokat olvasva rendeltem pót alsó panelt 5 dollárért)
Összességében 2 év után is vetekszik a mai telókkal, és a MIUI-val szinte tökéletes minden tekintetben a rendszer, csak kicsit hamar merül sajnos (de vettem 13-14 dolláért leárazva egy Xiaomi 10000mAh power bankot)
-
Riccsiz_h
aktív tag
sziasztok !
Esetleg van valakinek ötlete honnan tudok beszerezni pótakkumulátort a telefonhoz ? (Vagy ha van valakinek eladó azt is szívesen veszek)
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz
Demolator #1026 üzenetére
Az enyém még megvan, lassan 1 éves szuperül működik. Személy szerint nem tudom megunni hiszen annyi minden testreszabható rajta, egyedül az akkumulátorral nem vagyok mindig kibékülve de azért bőven a "jó" kategóriába tartozik a teljesítménye (Illetve power bank és minden probléma megoldva).
Amúgy érdemes cserélni a gyári a 4.2.2-őt ? Mármint eddig semmi nem akadt meg, minden program/játék futott rendesen (egyetlen 1 játék volt ami nem futott mert 4.4 a minimum rendszerigénye)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest