- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
hmiron
tag
-
McCann
tag
Nekem egy A-Jays Two van, használtam iPoddal, IPhone-nal és Galaxy S3-mal is, nagyon bejött mind hangzásilag, mind pedig az OGS (ohne gubanc system) miatt, a design is teljesen faja!
Egy érdekes dolog van vele, nem tudom, hogy erre más is felfigyelt-e: ha teljesen benne van a fülemben a dugó, a lapkábel minden egyes ütődését (cipzárhoz, testhez, pólóhoz, stb) hűen továbbítja a fülembe
Persze erre egyszerű a megoldás, egy kis csíptetővel valami más fülesről odafogatni a gallérhoz, vagy a pólóhoz, azt' jó időWashburn px-solar 170 c, man. Yeah.
-
zsombor222
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztalatomat osztanám meg veletek Jaysről:
Nekem egy sima a-JAYS one om volt használtam kb fél évet és kontakt hibás lett csatlakozónál! (mondjuk nem nagyon vigyáztam rá) Szerencsémre garancia érvényes volt még, visszaküldtem UPS által 2 nap alatt elért Párizsba. (természetesen díjmentes volt a szállítás) Majd egy hét múlva megérkezett Belgiumból () egy vadiúj füles!
Nekem a féléves használat alatt nagyon tetszett kellemes hangzás, gubanc mentes kábel!
Összességében csak jót tudok mondani a gyártóról! Itthon nem tudom hogy lehet-e még kapni, ha igen akkor nagyon megéri az árát! -
antivirtuoz
tag
Nem tudom, kinek mi a tapasztalata az a-JAYS One+ fülessel Androidos telefonhoz kötve, de nálam sajnos csak a gyári zenelejátszóval működik tökéletesen. Winamp lejátszóval például csak akkor működik, amikor a lejátszó van előtérben. Hogyha közben szeretnék böngészni, vagy csak nyomok egy "home" gombot, majd lezárom a készüléket, már nem működik a vezérlés, sajnos.
Ezt leszámítva egyébként nagyon jó kis füles. Nagyon pozitív, hogy nem a szokásos 3 méretet mellékelik a kis gumikból, hanem 5 különböző méretet!
Nekem nem csavarodik ki a fülemből, mondjuk nem is nyúzom nagyon.
Telefon: Samsung Galaxy SII (gyári Android 4.0-val).
"A legfontosabb: nem szabad abbahagyni a kérdezést." - Albert Einstein
-
pmatthew
tag
válasz
antivirtuoz #89 üzenetére
Mi a tapasztalat ezzel a lapos "antigubanc" kábellel ? Én attól félek, hogy nagyon merev és kifordulna a fülemből a cucc ha mozgatom a fejemet.
-
antivirtuoz
tag
válasz
antivirtuoz #88 üzenetére
Sziasztok!
Minthogy senki sem tudott itthoni üzletet ajánlani, megrendeltem a fülhallgatót (JAYS a-JAYS One+) közvetlenül a gyártótól, Svédországból.
A rendelést hétfőn rögzítettem, ma érkezett meg a füles.
Elsőre azt kell mondjam, hogy nagyon jó. Galaxy SII (kártyafüggetlen) telefonnal (Android 4.0) tökéletesen működik!
A hangzása is teljesen jó, semmi különös: nekem tökéletesen megteszi, hiszen csak a zajos utcán szeretném használni, amikor meghallgatnék egy-egy zeneszámot, vagy megnéznék egy videót.Itthonra van jobb!
Ha van róla kérdés, szívesen válaszolok!
Üdv,Antivirtuoz
-
antivirtuoz
tag
Sziasztok!
Nagyon megtetszett az a-JAYS One+ füles. Különösen tetszik, hogy a hozzá készült Android alkalmazással nem csak iTermékekhez használható a távirányítója.
Nem tudjátok, hol tudnék egyet beszerezni (Google, Árgép, stb. már megvolt, de úgy néz ki, készlethiány van a beszállítónál)?
(Külföldit én is tudok, hazaira gondolok.)
Köszönettel,Antivirtuoz
-
hmiron
tag
nekem nagyin bejön ez a cucc... első pillantásra tudtam, hogy veszek egy ilyet, csak ajánlani tudom! a-Jays One-t vettem!
-
Gabi 8906
senior tag
Én nem rég vettem a-JAYS One fülhallgatót. Egész jó cucc, csak az elején kis járatás kell neki.
Samsung Galaxy S24 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
törölt tag
köszi az itt elhangzott infókat! nagyon gondolkodtam, hogy vegyek-e, mert láttam egész értelmes áron a boltban, de sajnos így azt hiszem másik után kell nézzek
-
puszta123
tag
Ápdét: Tegnap este kipróbáltam egy HTC Desire-n és hibátlanul működött. 99%-ig biztos voltam benne, hogy ez lesz, de amíg megvan az 1% esély arra, hogy lehet, hogy tényleg hibás, addig bíztam benne. Azóta megbeszéltem a Sapeedshoppal, hogy utalják vissza a pénzt, minden gond nélkül ment.
Az eset tanulsága: mégis mi a jó csillagdollárjelfelkiáltójelkettőskeresztet képzel a Jays?? Kifejezetten androidos telefonokhoz csinálja a fülest, még a dobozán is rajta van a droid logo, erre nem kompatilis vele, csak ha veszel hozzá külön egy átalakítót? (amit még a honlapjukon is írnak, apróbetűvel) Az ilyen gyártóról nem is tudom mit gondoljak...aljas? Ostoba? Komolyan mondom megáll az ember esze...
Csak hogy teljes legyen a kép, eddig egy Sennheiser MM50-es fülhallgatót használtam, ami kimondottam iphonehoz készült (én androiddal használtam). Működött a füles is, a gomb is tette a dolgát, egészen addig amíg tönkrement a vásárlás után egy hónappal. Aztán megint. És megint. Ötször lett cserélve, mire meguntam a dolgot. Sennheisert is csak a neve adja el ebben a kategóriában.
Ennek fényében a tesztelőt megkérem, hogy a tesztet frissítse valami ilyen irányú információval, hogy más ne essen bele abba a hibába, mint én.
[ Szerkesztve ]
Citromosh teafilter. Az ultimate.
-
bolondember
MODERÁTOR
igaz, hogy nem a-jays, de az én WeSC-emhez adtak egy plusz ~8 centis adaptert (sima hosszabbítónak néztem elsőre), amin egy kis matrica jelöli, hogy "Nokia" "SonyEricsson".
Nokia telómmal nem nagyon ment, Defy-jal, 2X-szel, Black-kel igen.
Akkor utánaolvastam, és tényleg minimálisan más a Nokia és az SE (és a jelekből ítélve más gyártóké is) bemenete.
Persze a nokla 3,5-ös headsetjével meg alig hallottam full hangerőn bármit is a Defy-on...Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
bigmasterg
addikt
válasz
Namelesske #80 üzenetére
Alsó kategóriákban igen, viszont drágán tud igen jót is.
Senn IE8
HD600, HD650, HD800
HD25
etc... -
Namelesske
addikt
Mindenki bele van buzulva a sennheiserbe, pedig ótvar füleseket gyárt.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
appel
őstag
na most akkor egy kis adalék (hogy neked van igazad):
kipróbáltam két samsung telefonnal (egyik Galaxy 3, másik meg egy régi fos) és egyik sem bagózott rá az a-jays one+-ra...se zene, se semmi nem jött át rajta
akkor ezek szerint a HTC Desire S iphone kompatibils lenne?
a desire s fórumokon olvasom, hogy nem megy egyik headset sem vele, ami iphone-hoz készült...de ez az a-jays most összezavart, mert ez tökéletesen megy a HTC-vel, másik telefonnal pedig semmi...
E52-vel tökéletes a fülhallgató és a mikrofon része is...bár ehhez zeneállvány-t kell kiválasztani a felugró menübőlszerk: Nokia 5800 tökéletes minden, Samsung Galaxy TAB észre sem veszi...tehát samu telefonhoz nem vegyetek ilyet...
[ Szerkesztve ]
-
ithomas
őstag
Megnéztem, a Jays saját honlapja is félreérthetően fogalmaz:
"The a-JAYS One+ is developed for a wide range of cell phones on the market. It works with most HTC, Samsung, BlackBerry, LG, Motorola and Apple devices and gives you a great sound experience and a fantastic speech quality. a-JAYS One+ is iOS, Android, Windows Mobile and Skype compatible."
Ha az IOS-el kompatibilis, akkor az androidos telok 90%-ával nem lesz az.
Vagy fordítva...de olyan nincs, hogy ezzel is azzal is jó...pár kivételtől eltekintve, mint már írtam pl a HTC (ami IOS kompatibilis kiosztással rendelkezik).[ Szerkesztve ]
Real eyes realize real lies!
-
ithomas
őstag
válasz
puszta123 #74 üzenetére
"Beszéltem a Speedshoppal, ők azt mondták eddig nem volt példa rá, hogy valaki emiatt panaszkodott volna. Remélem csak hibás volt a készülék."
Látom, hiába írtuk itt le többen is, hogy miért nem megy, nem hiszed el.
De megnyugtatlak.. a másik se fog menni átalakító nélkül.
A speedshopnak meg ezek szerint fogalma sincs arról, hogy a headsetek attól még nem lesznek kompatibilisek, mert 3,5-ös jack van rajtuk...Real eyes realize real lies!
-
appel
őstag
válasz
bigmasterg #75 üzenetére
az a-jays one+ pont hogy androidos készülékekhez is készült, ezért is vettem meg, mert az összes többi kiosztása iphone kompatibilis, míg a one+ nem iphone-hoz van...
szóval kb. ez a második headset, amit ajánlanak droidhoz (http://jays.se/site/general/android.html)...(a másik amiről tudok az a Klipsch s4a) -
bigmasterg
addikt
válasz
puszta123 #74 üzenetére
Valszeg' nem volt hibás a fülhallgató.
Más szabvány, más a jack kiosztása az xperia mini-n és az iphone-on, ezt meg iphone kompatibilisre gyártották.Ha sima jack-es (nem headset) fülest veszel, az tuti menni fog.
Ha meg mindenképpen headset-et akarsz, akkor vagy veszel egy olyat, ami kompatibilis a telefonoddal, vagy veszel egy átalakítót.[ Szerkesztve ]
-
puszta123
tag
Nagyon köszi a gyors válaszokat!
Megnéztem ezeket az átalakítókat, de több aggályom is van ezekkel szemben:
1. 7-10 dollárt baromira nincs kedvem kifizetni még egy 10k-s füles mellé,
2. az átalakítótól a franc se tudja, hogy nem romlik-e a hangminőség,
3. bele telik pár hétbe mire kiszállítják,
4. mire kijön már lejár a 8 napos visszavétel, és ha utána sem oldja meg a problémát akkor szerintem nem cserélik vissza csak mert nem támogatja a telefonomat.Beszéltem a Speedshoppal, ők azt mondták eddig nem volt példa rá, hogy valaki emiatt panaszkodott volna. Remélem csak hibás volt a készülék. Küldenek egy újat, ha azzal sem megy akkor meg legfeljebb visszakérem az árát.
-
ithomas
őstag
válasz
puszta123 #70 üzenetére
Az összes Jays Ájfon kompatibilis.
Az ájfonnál más az érintkezők kiosztása mint a legtöbb androidos telefonnak.
Van 1-2 modell (talán a HTC) ami ilyen kiosztású, de az összes többihez átalakító kell.
Szopó, de a mikrofonos fülesek 99%-a alapból átalakító nélkül nem android kompatibilis.
És ami a legszebb az egészbe, hogy tudtommal magyarországon kapni se nagyon lehet ilyen konvertert:Real eyes realize real lies!
-
appel
őstag
válasz
puszta123 #70 üzenetére
HTC Desire S full kompatibilis, fülhallgatónak, mikrofonnak, szóval headsetnek is tökéletesen megfelel. Gomb azt csinálja, amit kell. Androidos szoftverével végzett bármilyen módosítás is működik.
Viszont pont tegnap akartam kollégámnak mutatni, és az ő Motorola Defy-je rá sem bagózott, még a fülhallgatóján sem jött ki hang, nem hogy mikrofon és gomb.
Cserébe Sony Ericsson-hoz adott headsetnek az én telefonomon nem megy a mikrofon és a gomb, csak a fülese szól...
szóval a sony lesz a ludas... -
puszta123
tag
Sziasztok! Vettem egy a-jays One+ fülest, és olyan szinten nem működik a telefonommal, hogy nem csak a gomb nem működik vele, hanem még a hangot se továbbítja a füles felé. Sony Ericsson Xperia Minim van. Megnéztem a hivatalos honlapjukon, hogy mit írnak a támogatottságról:
a-JAYS One+ supports US 3.5mm connectors. If your phone has the EU 3.5mm connector a-JAYS One+ requires an audio cable converter to work properly which your retailer can provide at low charge. More information under JAYS Support pages.
Magyarul ez nem is európai piacos? A tesztelőknek működött rendesen? Milyen telefonnal?
Köszi!!
-
=WiNTeR=
senior tag
A a-Jays One jobb mint az apple gyári fülese? (Az utóbbit akarom lecserélni, mivel elég romos állapotban van.)
[ Szerkesztve ]
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
appel
őstag
nekem van egy a-jays one+...
nem egy vaddisznó a hangzása, de a cx300-nál azért jobb...
szerintem 9k-t nem ér, inkább 6-7k-t...biztos a csomagolása került még sokba
egyébként nem sok alternatívát lehet androidos telefonhoz találni, mit headsetként is lehet használni, és a vezérlő gombjai is működnek...talán a klipsch s4a, de az 20-25k...sajnos azt még nem tudtam sehol meghallgatni, ennyit pedig látatlanban nem adok érte... -
-
plus44
veterán
válasz
tothmaxy182 #61 üzenetére
Én meg azt mondom, amit beszélsz, úgy hülyeség, ahogy van. Ha olyan fülest veszel, ami rendesen szigetel, jól kizárja a hangot, akkor semmit, azaz semmit nem hallasz majd a külvilágból. Ezért is veszélyes így közlekedni esetleg az utcán. Tipikus nem értek hozzá hozzáállás, hogy minden marhaság, csak a 3k-s panasonic a fasza, mert én azt mondom, mindenki más meg hülye. Nem.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
tothmaxy182
őstag
Én meg azt mondom, h ez az egész úgy hülyeség, ahogy van... Hol használod ezeket a cuccokat? Az utcán sétálgatva... Ott meg ezer ember beszélget körülötted, kocsik jönnek mennek, stb... Így is-úgy is egy zajos zenét fogsz hallgatni, akkor meg minek kifizetni érte több 10ezret? Inkább megveszem 3-4 ezerért a Panasonic, meg hasonló egész korrekt fülhallgatókat. Amúgy a legolcsóbb variáns még érdekes is lehet...
Otthon meg használjon az ember normális hangcuccot!Minden szavam magánvélemény!
-
contaxg
veterán
Nekem ez túl egyszerűnek tűnik. A bürokrácia nem adhatja magát ilyen könnyen!
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
A minősítési folyamat során külső szakértőket be lehet vonni a folyamatba, de egyáltalán nem kötelező. A méréseket jegyzőkönyvezni kell, és szükség esetén elérhetővé kell tenni az EU-s hatóságok részére.
Azonban mivel ez egy fülhallgató, sokkal egyszerűbb az CE megfelelősségi eljárás, mint egy 230V-os készülék esetén. Gyakorlatilag szinte csak a gyártó döntésén múlik, hogy megfelelővé nyilvánítja-e, vagy sem a CE-t, vagy sem.
repü
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
contaxg
veterán
Minősítést általában külsős cégek végeztetik szakértőkkel. Tehát egy gyár nem dönthet arról hipp-hopp , hogy innen megfelel és minden szép és jó lesz.
PÜ ment
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
Érdemes olvasgatni ezt az oldalt.
A jelölés arról tanúskodik, hogy a terméket a forgalomba hozatal előtt megfelelőségértékelésnek vetették alá, és megfelel az EU egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi előírásainak. Magyarán amin ez a jelzés nem szerepel az nem lehet forgalomban.A Jays fülesek biztosan rendben vannak és nagy UP neki. Az angol Amazonon nagyon népszerűek, valószínűleg nem véletlenül. Gratulálok a Speedshopnak a jó termékért!
[ Szerkesztve ]
-
Nincs CE? Az gáz. Mondjuk a CE nem minősítés, hanem gyártó által vállalt megfelelőség. Attól, hogy eddig nem volt, bármikor dönthet úgy a gyártó, hogy megfelelőnek nyilvánítja. Persze a forgalmazás előtt be kell szerezni a megfelelőségi nyilatkozatot. Szóval óvatosan a szavakkal.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz
bigmasterg #39 üzenetére
A Nomono-ról le lett véve a Brainwavz és a Vsonic logó, mivel egyiknek sincs CE minősítése!!! Ergo aki ilyet árul hazánkban az a törvényszegő. Nem is szeretnék többet ezzekkel foglakozni. Helyette van/lesz SoundMAGIC meg Fischer Audio.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLaci
őstag
milyen agybadugús fülest vegyek ha normális középtartománnyal szeretnék zenét hallgatni? az elmúlt években rengeteget kipróbáltam, de csak egy volt jó (Nokia 5700 gyári fülese, még most is ezt használom, de már elöregedett az anyaga, konkrétan morzsolódik szét)
[ Szerkesztve ]
-
korogyi
csendes tag
egy hónapja boldog tulajdonosa vagyok egy a-jays one-nak, nyugodt szívvel ajánlom bárkinek (főleg a basszus kedvelőknek)
-
XtremLor
őstag
6600-ért a sima one nem rossz vétel, annyit bőven megér, ha elektronikus zenénél szépen szól.
BTR: nagyon sok "stereo bluetooth headsets" van már.
[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
fi:zi'k
nagyúr
Ez lett az új fejes/füles topik?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Jingoo
csendes tag
sziasztok!
épp fülhallgattó vásárlás előtt vagyok.
Koss Pathfinder-ről mi a véleményetek? -
DarknessHope
senior tag
egy kérdésem lenne mert nem vagyok otthon ebben ezek 3,5 jack csatlakozóval vannak... és ennek ellenére tudnak távirányítóval kommunikálin egy androidos telóval? ez a távvezérlési jel is a kábelen fut v valahogy máshogy(bluetotth?) hogyhogy nem zavar bele a zenébe? nem kattog serceg bele?
van más ilyen cucc is amihez van androidos szoftver?
főleg az érdekelne hogy számváltást is meglehessen oldani bármely egyedi zenelejátszóval... tehát nem csak a gyári androidost v nem csak pl egy konkrét lejátszót hanem bármire rá lehessen programozni? ilyen létezik?Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!
-
plus44
veterán
Az a baj, hogy te már kicsit átfordítod a dolgot. Nem vitattam, hogy szar terméket gyárt a Sennheiser, mint ahogy a Nokia sem, ellenben ár-érték arányban az alsó/közép kategóriája, sajnos ez van, de vajmi keveset ér (nyilván azért, mert itt nagyobb a szórás, mint a felső/prémium szegmensben). A minőség megvan, a felépítés, tartozékok szintén, de az a hangzás ennyi pénzért kevés. Ellenben nézd meg, minden második ember erre esküszik, ezt veszi, ezt ajánlja, csak azért, mert ezt ismerik.
Tehát az analógiám egészen egyszerűen arra épül, hogy sokan azért veszik, mert ezt ismerik és kifizetnek értük akár 20k-t is, holott ugyanezt megkapják harmadáron. A nokia csupán azért volt a mondandóm példája, mert azt is sokan vették, függetlenül az árától és tudásától, mert bíztak benne, ismerték a nevet, és amit sokan ismernek és hírneve van, az rossz nem lehet elven vette boldog boldogtalan. Mindezzel pedig nem is lenne baj, de bizony van más, jobb, olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
-
HaZse
őstag
Egy hiba a cikkben: 5.3 mm helyett az 6.3 mm-es adapter. A fülesek meg szerintem drágák.
Nekem egy akg k324-esem van és 5 ezerért vettem bontatlan csomagolsában 2 éve.
Otthoni használatra meg ott a Sennheiser HD205-ösöm.
[ Szerkesztve ]
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
baluka26
veterán
Egészen biztos, hogy fi:zi'k hivatalos Brainwavz forgalmazó.
Azért nagyon rossz az analógiád, mert a Nokia alsó kategóriában, jó árban tudott kiemelkedő néptelefonokat csinálni. A Sennheiser a presztizs és felső kategóriában jó, (Pl. felső kategóriás fejesekből a HD650 az egyik legkelendőbb) és a gyengébb termékeik túlárazottak.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
plus44
veterán
Valaha a Nokia is...
Nem is ezt kifogásoltam, hanem hogy akárkit meghallok (hozzá nem értőket), mind azt mondják:
-Vajon milyen fülest kellene vennem? Nem is tudom..nem is tudom...nem is..SENHEISER! Hát persze!
Ezt ismerik, tudják, hogy minden harmadik embernek ilyenje van, hát akkor rossz nem lehet. Ezzel nem is lenne baj, mindenki azt használ, amit akar, de mikor másokat is azzal hülyítenek, hogy ez a legjobb, minden pénzt megér, akkor ez nekem már sok. Biztos nagyon durvák a 200k-s fejesei, de mondjuk 10-20k-s határon belül mások köröket is vernek a márkára, vagy inkább mondjuk azt, hogy ezt a tudást nem ennyiért kellene árulniuk és akkor nem lenne baj, de mivel a márka megy, az emberek veszik ész nélkül....pont, mint anno a Nokia volt a telefon, most a Sennheiser audiotechnika fellegvára. Mindezzel pedig nem is lenne baj, nem vitatom, hogy vannak jó cuccaik, de az alsóbb szegmensben árban legtöbbször 2x-3x is olcsóbban meg lehet kapni a kínált hangzást, vagy ennyiért 2x-3x jobbat kapni már.
schawo: hivatalos forgalmazó? biztos ez?
[ Szerkesztve ]
-
-
ithomas
őstag
válasz
bigmasterg #32 üzenetére
Aha..én is tudok róla (Még az is lehet, hogy majd onnan fogom beszerezni)
Ettől függetlenül nem hiába írtam oda ezt:" ...de még a hardverapró sem lehet ilyen szempontból tömegek számára alternatíva."
De innentől kezdve részemről lezárom ezt a témát, és mindenki onnan vesz ahonnan tud és akar.[ Szerkesztve ]
-
TonTomika
aktív tag
Ennek viszont nem örülök túlságosan.
Áldoznék én rá többet is, ha találnék valami olyat ami akár a TDII-t is lenyomja. Gondolkodok egy SonyEricsson MW600 BT csodában, amibe olyan fülest dugok bele amilyet akarok, de olvastam pár helyen, hogy ront a hangminőségen. Ebben az esetben pedig ez a megoldás is elvetődik sajnos.
(A legjobb lenne egy kiváló minőségű hangot továbbító BT mikrofonos távirányítós egység, amibe akármilyen fülest belenyomhatok.
)
-
gzbotii
nagyúr
Ahoz kepest, hogy azt irtatok, tobzodtok a teszteszulekek kozott nem sok teszt es hir jon ki mostanaban
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
czanga
őstag
Köszi a segítséget.
Az is mind1, hogy CX300, vagy CX300 - II ? Gondolom mindkettőt megveri akkor. Még annyi, hogy akkor mivel van párban kb? CX 400-II, vagy xears? Sajnos nekem az ilyen bogyó fejűek kényelmesek, a TD II nekem szabályosan kiesik a fülemből egy mosolygásnál is, pedig vennék én komolyabb fülest is, persze ésszerű áron.
-
gzbotii
nagyúr
Akkor akik itt ertenek hozza, ugy 8-10.000 ig milyen fullhalgatot ajanlananak nekem? Jelenleg Sony-t hasznalok. Fontos, h legyen szep mely hangzas
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Adamf40
csendes tag
Egyébként szerintem nem 5,3mm-es az átalakító, hanem 6,3-as.
-
czanga
őstag
válasz
TonTomika #22 üzenetére
Megelőztél.
Mindneképpen csatlakozom. Amennyiben a jelenlegi CX300 II-m szintjét hozza hangzásban, akkor köszönöm szépen nekem tökéletes lesz egy a-Jays Four.
Esetleg aki tud, hasonlóan egyszerű fej kialakítású (minnél jobban hasonlít ezen a részen a régi gömb fejes AKG/Sennheiser stb fülesekre annál jobb), 3 gombos,mikrofonos, iPhone-nal tökéletesen együttműködő, szimmetirikus kábeles, fehér színű fülest, 10k alatt, ne tartsa magában. (ezt se itthonról venném) -
TonTomika
aktív tag
Na végre egy teljes értékű távirányítós füles iPhone-hoz ami jól is néz ki!
Ha megüti a jelenleg használt Xears TDII minőségét, akkor elégedett leszek vele!
a-JAYS Four ojee[ Szerkesztve ]
-
ducsidu
senior tag
Ez az a-Jays One tetszik.
Majd beruházok egyre
-
mszatesz
csendes tag
Nekem az alapvető probléma ott kezdődik a fülhallgatókkal, hogy annyira nagyon szép, tiszta, nagy dinamikatartományt bejáró fülesek nincsenek, mert a tökéletes hangzás akadálya ezen a téren az egyszerű fizika...
Ergo én fülesért 3-4 ezer forintnál többet akkor sem adnék ha aranyból lenne...
Az aláírásomban olvasható fülest használom most, valami 3200 forintért vettem és ez is 19Hz és 20kHz között szól 1 kHz-en 118 dB-el 16 Ohm-os ellenállással. Alapvetően szépen szól ennél többet ekkora méretű fülhallgatóktól sajnos nem szabad várni...
A cikkben említett fejhallgatók pedig nem győztek meg...Nokia 5800 Xm Navi with spb shell 3.7.2 - Sennheiser MX270
-
Segal
veterán
Vicc ez a 9x decibel...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
plus44
veterán
válasz
Valentino K. #2 üzenetére
Úgy látom a Sennheiser lett az új Nokia...
-
Én hallottam szólni szinte mindegyiket.Persze nem rosszak,de az árukhoz képest nem valami fényesek.Nyugodt szívvel jelentem ki,hogy egyáltalán nem olcsóak.Ennyi pénzért már kapok AKG-t vagy Sennheisert is.
duree54
-
hmiron
tag
szerintem az a-JAYS one szèria egy totál letisztult dízájnt kapott, egyáltalán nem tűnik túlmodernizáltnak.... ráadásként korrekt ár-érték arány !!! tuti beruházok egyre
-
Apika
addikt
Szépek-szépek, de az áruk egy kicsit...
-
ithomas
őstag
Ezzel nem tudok, nem is lehet vitatkozni, mert nyilván ez az átlag.
Attól függetlenül még lehet ez a Jays, egy ajánlott itthon is beszerezhető alternatíva a többi mellett.Szerk : Ott nincs... de magyarországon az argep szerint elég sok helyen beszerezhető :
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Viszont a tömegek ezt se olvassák, a kicsit tájékozottabb Átlag József bemegy a "hülye azért nem vagyok" boltba és vesz egy Sennheisert, Sonyt, "mert az jó". A divatb*zik meg Beats, meg stb ökörséget, "mert az menő". Vagy sokan csak szimplán valami noname cuccot, "mert az olcsó".
[ Szerkesztve ]
-
ithomas
őstag
Az a baj, hogy hiába fognak elhangzani a mágikus Xears (ami kupon nélkül már egyáltalán nem is jó vétel) Brainwavz, meg VSonic nevek...ezeket itt magyarországon, hivatalosan boltbol NEM lehet megvenni.
Arra meg nem lehet tesztet alapozni, hogy de kínából meg innen onnan sokkal jobbakat rendelhetsz, de még a hardverapró sem lehet ilyen szempontból tömegek számára alternatíva.
Ha 5-6 ezer forintért hozza a CX300/400 szintet, akkor már megéri, mert azok itthon hivatalos forrásból ennek a duplájáért szerezhetőek be.Amúgy nekem designra nagyon tetszenek, csak túl akarok már lépni a Sennheiser szintű középszar szinten (ami most is van), és ki szeretnék már próbálni egy olyan fülest, ami kategóriákkal jobban szól....Ezért gyűjtöhetek BW M4-re...
-
válasz
Valentino K. #2 üzenetére
Hát azt pont nem, de pl néhány Xears simán felülmúlja ezeket.
Nem tudom, hogy mire lett alapozva ez az ajánlott címke...
-
#Morcosmedve
veterán
ezért használok q350-et nem lehet akg-vel nagyon melléfogni, ráadásul profin működik az iphone-al, noname-l sok a gond
© asszongya'hogy
-
Napfénysüti
nagyúr
A legolcsóbb fülhallgatót még meg is venném a többi szerintem már drága a tudásáért.
Més que un club!
-
bolondember
MODERÁTOR
érdekes - a WeSC után még egy skandináv márka (ami a tesztekből ítélve elég kellemes)..
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
kolosanyi
veterán
Hát nem tudom. Nem volt tapasztalatom velük, de nekem kicsit túldizájnoltak. Nem szeretem az ilyesmit, inkább az egyszerűség híve vagyok. Azért a Xears N3i-met nem adnám egyikért sem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkeztek hozzánk a svéd gyártó új fül- és fejhallgatói, melyek elérhető áron biztosítanak korrekt minőséget.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Assassin's Creed: Origins
- Elemlámpa, zseblámpa
- Konteó topic
- Politika
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háborog az Apple az iPhone-ra írt első pornóapp miatt
- Nintendo Switch
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest