- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
antivirtuoz
tag
Nem tudom, kinek mi a tapasztalata az a-JAYS One+ fülessel Androidos telefonhoz kötve, de nálam sajnos csak a gyári zenelejátszóval működik tökéletesen. Winamp lejátszóval például csak akkor működik, amikor a lejátszó van előtérben. Hogyha közben szeretnék böngészni, vagy csak nyomok egy "home" gombot, majd lezárom a készüléket, már nem működik a vezérlés, sajnos.
Ezt leszámítva egyébként nagyon jó kis füles. Nagyon pozitív, hogy nem a szokásos 3 méretet mellékelik a kis gumikból, hanem 5 különböző méretet!
Nekem nem csavarodik ki a fülemből, mondjuk nem is nyúzom nagyon.
Telefon: Samsung Galaxy SII (gyári Android 4.0-val).
-
antivirtuoz
tag
válasz
antivirtuoz #88 üzenetére
Sziasztok!
Minthogy senki sem tudott itthoni üzletet ajánlani, megrendeltem a fülhallgatót (JAYS a-JAYS One+) közvetlenül a gyártótól, Svédországból.
A rendelést hétfőn rögzítettem, ma érkezett meg a füles.
Elsőre azt kell mondjam, hogy nagyon jó. Galaxy SII (kártyafüggetlen) telefonnal (Android 4.0) tökéletesen működik!
A hangzása is teljesen jó, semmi különös: nekem tökéletesen megteszi, hiszen csak a zajos utcán szeretném használni, amikor meghallgatnék egy-egy zeneszámot, vagy megnéznék egy videót.Itthonra van jobb!
Ha van róla kérdés, szívesen válaszolok!
Üdv,Antivirtuoz
-
antivirtuoz
tag
Sziasztok!
Nagyon megtetszett az a-JAYS One+ füles. Különösen tetszik, hogy a hozzá készült Android alkalmazással nem csak iTermékekhez használható a távirányítója.
Nem tudjátok, hol tudnék egyet beszerezni (Google, Árgép, stb. már megvolt, de úgy néz ki, készlethiány van a beszállítónál)?
(Külföldit én is tudok, hazaira gondolok.)
Köszönettel,Antivirtuoz
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkeztek hozzánk a svéd gyártó új fül- és fejhallgatói, melyek elérhető áron biztosítanak korrekt minőséget.
- OpenWRT topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Formula-1
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest