- Google Pixel topik
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
Új hozzászólás Aktív témák
-
antivirtuoz
tag
Nem tudom, kinek mi a tapasztalata az a-JAYS One+ fülessel Androidos telefonhoz kötve, de nálam sajnos csak a gyári zenelejátszóval működik tökéletesen. Winamp lejátszóval például csak akkor működik, amikor a lejátszó van előtérben. Hogyha közben szeretnék böngészni, vagy csak nyomok egy "home" gombot, majd lezárom a készüléket, már nem működik a vezérlés, sajnos.
Ezt leszámítva egyébként nagyon jó kis füles. Nagyon pozitív, hogy nem a szokásos 3 méretet mellékelik a kis gumikból, hanem 5 különböző méretet!
Nekem nem csavarodik ki a fülemből, mondjuk nem is nyúzom nagyon.
Telefon: Samsung Galaxy SII (gyári Android 4.0-val).
"A legfontosabb: nem szabad abbahagyni a kérdezést." - Albert Einstein
-
antivirtuoz
tag
válasz antivirtuoz #88 üzenetére
Sziasztok!
Minthogy senki sem tudott itthoni üzletet ajánlani, megrendeltem a fülhallgatót (JAYS a-JAYS One+) közvetlenül a gyártótól, Svédországból.
A rendelést hétfőn rögzítettem, ma érkezett meg a füles.
Elsőre azt kell mondjam, hogy nagyon jó. Galaxy SII (kártyafüggetlen) telefonnal (Android 4.0) tökéletesen működik!
A hangzása is teljesen jó, semmi különös: nekem tökéletesen megteszi, hiszen csak a zajos utcán szeretném használni, amikor meghallgatnék egy-egy zeneszámot, vagy megnéznék egy videót. Itthonra van jobb!
Ha van róla kérdés, szívesen válaszolok!
Üdv,Antivirtuoz
-
antivirtuoz
tag
Sziasztok!
Nagyon megtetszett az a-JAYS One+ füles. Különösen tetszik, hogy a hozzá készült Android alkalmazással nem csak iTermékekhez használható a távirányítója.
Nem tudjátok, hol tudnék egyet beszerezni (Google, Árgép, stb. már megvolt, de úgy néz ki, készlethiány van a beszállítónál)?
(Külföldit én is tudok, hazaira gondolok.)
Köszönettel,Antivirtuoz
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest