- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Én is kb. így használom.
Azért a desktopban is van 2TB, de kb. üresen.A HTPC-be pedig belement 7TB HDD, így NAS -ként is funkcionál. Ott van kb. minden adat. 24/7-re nincs szükségem így bőven megfelel az is, hogy belövöm amikor kell. Mondjuk azt inkább nem írom le a NAS topicban mit kaptam ezért... hogy ez nem is NAS.
-
sb
veterán
Én Define Mini-re akartam anno váltani 690-ről. Végül Silencio 352 lett. Nyilván más minőség, de hasonló méret/dizájn.
Konkrétan 5cm-rel magasabb ennél, de mATX, így nincs mITX kényszer. Még így is kissé keserűen váltam meg nemrég a 690-től. Nagyon jó kis ház volt és alig maradt értéke a régi árához/új házakhoz képest.
@arn:
Valahogy én is így vagyok ezzel. Az említett Silencio az mATX miatt nekem még megfelel egy "üres" konfighoz (1vga, 1hdd, 1ssd), de azért itt már sakkozni kellett azzal ami a CM690-ben bőven elfért.
Office gép 1ssd-vel a nuc, vagy nagyon kicsi mITX méret.
A kettő közötti méret meg pl. NAS-hoz, több hdd-vel kellhet, akkor vmi Coolcube-szerű 20x20x20 körüli kocka jut eszembe.Ezekre az mATX méretű ITX-ekre meg a hozzá tartozó ITX erőgépekre nem áll rá az agyam. Több ITX konfig építés után sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- bambano: Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gyúrósok ide!
- Óra topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged