- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
És ha ezen az oldalon megadod a kocsi alvázszámát, utána jobb oldalt nem írja hogy van elérhető Sync 3 frissítés?
https://www.ford.hu/tamogatas/sync-terkep-frissitesekNem ismerem annyira 3.0-t de szerintem az is frissíthető 3.4-re. Más kérdés, hogy van-e értelme ha már ezzel is küszködik.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Milyen verziót látsz az Info / About Sync menüben?
3.4.23188 a legújabb, ha ez van fent, akkor nem kell bajlódni a térképfrissítéssel - az nem okozhat ilyen hibát.
De le merném fogadni, ha elkezdenéd frissíteni megadná magát. Ha pedig ezt otthoni körülmények között játssza el az sokba kerül. Ha márkaszervizben romlik el, akkor övék a felelősség. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
gkrisz78 #2462 üzenetére
Bár ez nem Waze topik, de a napokban kapott egy frissítést Waze pont erre. Igaz ők azt mondták kirakható lesz a középső kijelzőre egyes autókban.
Gondolom azt a lehetőséget is befoltozták, amit eddig használtál.A megoldás az lehet, hogy valahogyan visszarakod az egyel korábbi verziót és nem frissíted utána többet.
Itt találod a Waze topikot: [link]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Semmit nem kell csinálnod. A naplófálj csak akkor fontos amikor le akarod tölteni a térképet Sync 3 update után. De mivel már letöltötted és fel is raktad a dolgod csak annyi hogy hátradőlsz és elfelejted azt a letöltőoldalt
Pár nap/hét után úgyis feltölti a frissítés tényét az autó Fordnak a felhőbe.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Jacob Gibbs #2450 üzenetére
Ja ezt lehet hogy mutatja, de az már fizetős benne, hogy a baleseteket is mutassa.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wong kok wah #2447 üzenetére
Nekem is ez volt a tippem a méretéből ítélve.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Brekecs #2437 üzenetére
Elég lazán kezelik ott ezt. Valóságban ennél szigorúbb is lehet a szitu.
Meg ugye ott van a km óra magyarítás is, vannak akik olyat is csinálnak. Arra nincs hatással a Sync frissítése, az megmarad magyarul.Ha engem kérdezel szerintem felesleges magyarítani, ennyit nem ér a dolog. Pár nap/hét alatt fel se tűnik hogy angol a felirat.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Brekecs #2435 üzenetére
Néhányan csinálnak, de hogy hol vannak elszórva az országban...
Azt tudod ugye hogy magyarosítás esetén ugrik a garancia Sync rendszerre. Bármi gondod lesz 5 éven belül és kiszúrják, hogy magyar nyelvű akkor zsebbenyúlós mutatvány lesz.
Kivéve ha úgy megmakkan hogy nem látszik a kijelzőn semmi. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
TigerCat #2419 üzenetére
Kipróbáltam, meglepően jól működik. Azért lep meg, mert a CarLinkit adapterek sokkal drágábbak.
Amint létrejött a kapcsolat már szólt is a zene rajta (ez volt még egy nagy talány nekem, hogy mik a korlátai).A Bluetooth tényleg csak a kapcsolatfelvételre szolgál, utána Wifin megy minden.
Ránéztem admin menüjére (192.168.8.1), 2 db 5GHz-es és 1 db 2,4GHz-es Wifi csatornát lehet választani. Meg valami audio mode-ok közül lehet választani, de ezekről nincs semmi leírás ezért nem is piszkáltam.
Pár perces teszt során enyhén meleg lett a cucc.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem ismerem a lelkivilágát, de én úgy tippelem BT-n csatlakozik a telefonra ahol "közli vele" a Wifi csatlakozást. Mert a leírásban többször írják a Wifit, de az útmutatóban semmit nem kell Wifivel csinálni, csak azt írják legyen bekapcsolva az is.
Merülés az most nem szempont egyelőre, szerintem csak játszás lesz belőle, mert nekem van rendes mobiltartó a kocsiban kábellel.
Max ha nagyon bejön a dolog, akkor lehet upgradelni a mobiltartót vezeték nélküli töltéssel. -
radi8tor
MODERÁTOR
Nem vagyok meggyőződve róla, hogy ezen a XUDA-n nem Android fut, mindenesetre rendeltem egy 2025-ös modellt, ami még picivel olcsóbb is, mint a 2024-es mivel az USB-A és USB-C csatlakozó már egyben van.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
TigerCat #2409 üzenetére
Ja akkor hangot is kellett volna adnom a videóra
Megzavart hogy a dobozban van USB-C-s adapter is, azt hittem az megy a telefonba.
De akkor ez tényleg szuper. Nem is értem miért a másik megoldás terjedt el, lehet néha ez a BT kapcsolat letérdel és stabilabb a CarLinkit? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
attila199207 #2357 üzenetére
De hát ez minden rádiónál így működik lassan 20 éve. Amelyik helyre tárolni szeretnéd azt nyomva kell tartani. És a tárolt állomásokat nem lehet törölni csak felülírni másikkal.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Az ilyesmi koránt se biztos hogy a Sync hibája. Nálam pl az autó újkora óta random időközökben nem hajlandó tudomást venni a telefonról. Még a telefon töltés se megy ilyenkor.
De nem vittem emiatt szervizbe, mert nem konstans a jelenség és a szerviz csak azzal foglalkozik, ami akkor is fennáll mikor bent van náluk a kocsi. -
radi8tor
MODERÁTOR
Mondasz valamit, mert volt olyan év amikor 3 alkalommal jött Sync frissítés.
Amúgy a Sync frissítés nekem nem hiányzik, a térkép frissítés nélkül is tudok élni, mert kb sosem használom.Valamelyik autógyártó mondta is, hogy már saját térképet nem ad a kocsiba, mert alig használják. Mindenki rádugja a telefonját és a kedvenc navit használja.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Asszem' valahol eltárolja a pendrive-on hogy meddig jutott a fájlok frissítésében.
Talán abban a Sync_alvázszámod.xml fájlban van.De talán egyszerűbb egy másik pendrive-al megpróbálnod.
Nekem olyan 1ó 20p volt összesen, ezalatt egyszer kellett újraindítani, ha jól rémlik 30 perc után, aztán folytatta a másik felével.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
babkukta #2295 üzenetére
Őt kérdezd meg, elég nagy guru a témában.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Bélaaaa #2240 üzenetére
Én Kugához (MK3) tudom a megoldást, nem tudom más modellnél ugyanez a regiszter való-e erre.
Forscannel kell módosítani ezt:
IPMB (AS BUILT Format)Original: 7B1-01-01 1xxx xxxx xx
Modded: 7B1-01-01 0xxx xxxx xxUsage: SUBTRACT 1 from your original value!!! (refer to https://cyanlabs.net/asbuilt-db/ipmb-2015-2019-database and thanks to CyanLabs)
Majd jailbreakelt Sync3-ban telepíteni az alábbi appot:
This mod disable Vehicle Speed Sensor Sleep and allow rear camera to always stay ON while driving forward at any speed!!!
Works with "On-Demand Rear View Camera" mod (thanks to A-TEAM) -
radi8tor
MODERÁTOR
Én csak aftermarket megoldásról hallottam (egy külön doboz, de ahhoz a kamerákat is cserélni kell).
A gyári kamerákkal az a gond, hogy az autó szoftvere blokkolja a hozzáférést menet közben, na meg az sem ideális, hogy NTSC kamerák vannak benne.Azt legalább sikerült elérnem, hogy a hátsó kamerát be tudom kapcsolni menet közben.
Ehhez jailbreakelni kell sync-et, meg OBD íróval átírni egy paramétert a kocsi konfigjában hogy engedje menet közben nézni a kamerát. [kép] [kép] -
radi8tor
MODERÁTOR
Helló Kuga társ
Nekem FHEV-em van.
Szívesen látunk majd Ford topikbanA kérdésedre a választ nem tudom, én nem foglalkozom ezekkel a frissítésekkel mert nem használom a beépített térképet.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
seduction3 #2211 üzenetére
Ez inkább a Ford topikba való kérdés lenne: [link]
Sync nem tud ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest