- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius75
aktív tag
Akkor most mennyi?
- "11 millió volt az autó ára"
- "akkor a 11,7m forintba kerülő autó után"
- "Ha leadózom a 10,06m forintot"
Szintén???
- "havi törlesztő 90e"
- "5,5m + 48*95e"Akkor most lényegtelen vagy sem?
- "visszaigényelt áfa (persze mindegy mert vagy a navnak fizetem vagy az autóra) így lényegtelen...."
- "fizettem volna 27% áfát: kb 2 M Ft"
Értem a mondandód, mégha itt - ott sántít is kicsit, 20 éve van cégem, de azért ebből picit meredek lenne általánosítani. -
törölt tag
Ja, igen, ez pont olyan példa, mint amikor felhozza valaki hogy az áfa nem is számít, mert bárki le tudja írni, vagy van olyan ismerőse aki le tudja. Aztán ha megkérdezem, hogy oké én nem tudom leírni, esetleg leírnád nekem ezt a pár százezer forintos tételt, akkor jön a habogás, hogy most pont nem megy, meg pont ezt a fajta cuccot nem tudja meg hasonlók
-
gidalight
tag
Pedig azokra is gondolhatnánk. 10 év alatt garantáltan elavuló infotainment helyett, 2 szabvány egység magas üres hely legyen, meg integrált telefontartó.
@consono#129: Autó nélkül vidéken azért sokkal-sokkal rosszabb életminőség vár az emberre (és sokkal-sokkal rosszabb lehetőségek). Sokunk számára az utolsó dolog lenne, amiről lemondanánk.
-
julius75
aktív tag
Az autók ára a co kvóta és "chiphiány", mint világméretű szopatásnak köszönhetően drágult.
A co kvótát nyilván továbbnyomják a vásárlóra, pont mint a villanyautó túlárazottságát.
Minden gyártót belekényszerítettek a villanyautó gyártásba, ők meg aztán szemérmetlen módon ezt ki is használják.
De akkor is mi emberek vagyunk a hülyék mert hagyjuk, asszisztálunk hozzá.A chiphiány meg egy mesterségesen kreált infláció gerjesztő folyamat.
Napi szinten végzek beszerzést, és SEMMIT sem lehet kapni minimum 4-8 hetes szállítás alatt.
Példa: műanyag burkolat, néhány 10 euro, semmi speciális dolog, cseh gyártó, visszaigazolta április 8-ra......
Semmi nincs benne 6 gramm abs műanyagon kívül, és egészen tavalyig ezt 2-5 napra szállította.... -
Uzi74
senior tag
Azért ez nem csak a useren múlik, az is kellene, hogy androidos mobilra 2 év után is jöjjön security update. Win11 miatt is jó pár gép kukázva lesz, mert nem támogat minden hardvert (win10 support sem fog örökké tartani). Most hogy a 3g-t sok helyen lekapcsolják, de sok autó online modulja nem cserélhető 4-5G-re (pl w205 facelift előtti verzió, marad a 2g fallback)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest