Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Én is így látom, az ICE még nagyon sokáig velünk lesz. (szerencsére).
A Tesla "terveit" ismerem, meg a 2030-as évi húszmilliós számot is. Teljesen irreálisnak tartom.
Pedig érdekes lett volna ha mondasz egy dátumot, engem már győzködött teslafan 2017ben hogy pár hónap és kész :)
-
törölt tag
Dehogy. A prémiumkategóriát a jármű elérhető felszereltsége, a kínálat nagysága, a használat közben a kommersz autókkal szemben kínált valamilyen többletérték határozza meg.
Az EVk egyszerűen eltolták az árakat felfelé, így a mostani kommersz EV autók olyan drágák lettek mint a hagyományos prémiumautók belépő szintje. De ettől még nem váltak prémiummá. Ugye nem akarod elmagyarázni hogy hirtelen a Kia is prémiumgyártó lett csak azért, mert egy EV6 annyiba kerül mint mondjuk egy C-Klasse alja?
Nyugodj meg, a prémiumgyártók meg fogják tartani az árkülönbséget, a jövőben azok is drágábbak lesznek. Már most látszanak ennek az első jelei, a Model 3 pl. 43e eurótól van, egy BMW i4 meg 60 ezertől, de mondhatom a Model Yt, ami 56e euró, egy BMW iX3 meg 67e.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Én nem temetem a Teslát, te valamit nagyon félreértettél. Én egyszerűen cáfolom a tévedések/hazugságokat amit a teslafanok nagy mellénnyel terjesztenek.
Elárulod hogy kábé mikor lesz az amikor elindul az önvezetés? Amúgy Starlink minek kell hozzá? Mert a filozófia eddig teljesen más volt. -
-
törölt tag
Na igen, meg gyorstöltő infrastruktúra, ha nem a házad körül akarsz keringeni, és utazni is akarsz.
Az meg nincs, és egy csomó helyen nem is lesz, meg 10 év múlva sem.
-
törölt tag
válasz
forumpista
üzenetére
Meg aztán a lovakat nem tiltották be, nem toltak rájuk óriási büntető adókat, és nem toltak ezermilliárdokat az autók vásárlásának a támogatására.
A ló azért tűnt el hosszú évtizedek alatt a közlekedésből, mert az autó egyszerűen jobb volt.Bár pl. a német hadsereg a második világháborúban még bőven lovakat használt szállításra...
Ráadásul a ló és az autó között óriási minőségi ugrás van az autó javára.A BEV és az ICE között nincs ilyen, mindkettő autó aztán kész, sőt a BEV használati értéke jóval alacsonyabb mint az ICE.
Szóval a ló párhuzam elég szar.
-
törölt tag
Édes istenem ez a tévé ott középen. Undorító. A Teslák is undorítóak belül, de ez rátett egy lapáttal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- BestBuy topik
- Apple asztali gépek
- Fotók, videók mobillal
- Éjszakai műszak
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- Sapphire PULSE RADEON RX 9070 XT 16GB
- Honor50-5G,8+2GbTurboRam,256GbRom,Snapdragon778Gprocesszor,2340x1080-120Hz,66W,108Mp,4k30fps!
- Logitech MX Keys (ENG/INT) hibátlan állapotban Logi Unifying USB vevőegységgel.
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest