- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
#27070592 #97 üzenetére
Én is így látom, az ICE még nagyon sokáig velünk lesz. (szerencsére).
A Tesla "terveit" ismerem, meg a 2030-as évi húszmilliós számot is. Teljesen irreálisnak tartom.
Pedig érdekes lett volna ha mondasz egy dátumot, engem már győzködött teslafan 2017ben hogy pár hónap és kész :)
-
törölt tag
Dehogy. A prémiumkategóriát a jármű elérhető felszereltsége, a kínálat nagysága, a használat közben a kommersz autókkal szemben kínált valamilyen többletérték határozza meg.
Az EVk egyszerűen eltolták az árakat felfelé, így a mostani kommersz EV autók olyan drágák lettek mint a hagyományos prémiumautók belépő szintje. De ettől még nem váltak prémiummá. Ugye nem akarod elmagyarázni hogy hirtelen a Kia is prémiumgyártó lett csak azért, mert egy EV6 annyiba kerül mint mondjuk egy C-Klasse alja?
Nyugodj meg, a prémiumgyártók meg fogják tartani az árkülönbséget, a jövőben azok is drágábbak lesznek. Már most látszanak ennek az első jelei, a Model 3 pl. 43e eurótól van, egy BMW i4 meg 60 ezertől, de mondhatom a Model Yt, ami 56e euró, egy BMW iX3 meg 67e.
-
törölt tag
válasz
#27070592 #92 üzenetére
Én nem temetem a Teslát, te valamit nagyon félreértettél. Én egyszerűen cáfolom a tévedések/hazugságokat amit a teslafanok nagy mellénnyel terjesztenek.
Elárulod hogy kábé mikor lesz az amikor elindul az önvezetés? Amúgy Starlink minek kell hozzá? Mert a filozófia eddig teljesen más volt. -
-
törölt tag
Na igen, meg gyorstöltő infrastruktúra, ha nem a házad körül akarsz keringeni, és utazni is akarsz.
Az meg nincs, és egy csomó helyen nem is lesz, meg 10 év múlva sem.
-
törölt tag
válasz
forumpista #29 üzenetére
Meg aztán a lovakat nem tiltották be, nem toltak rájuk óriási büntető adókat, és nem toltak ezermilliárdokat az autók vásárlásának a támogatására.
A ló azért tűnt el hosszú évtizedek alatt a közlekedésből, mert az autó egyszerűen jobb volt.Bár pl. a német hadsereg a második világháborúban még bőven lovakat használt szállításra...
Ráadásul a ló és az autó között óriási minőségi ugrás van az autó javára.A BEV és az ICE között nincs ilyen, mindkettő autó aztán kész, sőt a BEV használati értéke jóval alacsonyabb mint az ICE.
Szóval a ló párhuzam elég szar.
-
törölt tag
Édes istenem ez a tévé ott középen. Undorító. A Teslák is undorítóak belül, de ez rátett egy lapáttal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest