- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ja, igen, ez pont olyan példa, mint amikor felhozza valaki hogy az áfa nem is számít, mert bárki le tudja írni, vagy van olyan ismerőse aki le tudja. Aztán ha megkérdezem, hogy oké én nem tudom leírni, esetleg leírnád nekem ezt a pár százezer forintos tételt, akkor jön a habogás, hogy most pont nem megy, meg pont ezt a fajta cuccot nem tudja meg hasonlók
-
törölt tag
válasz
julius75 #125 üzenetére
Lehet, hogy nem szép vagy egyenesen nem lehet elvárni tőlük dolgokat, de nagyjából az a két lehetőség van, hogy kényelmetlenebb lesz az élet (mert fel kell adni bizonyos dolgokat, amit az elmúlt 2-3 évtizedben megszoktunk), vagy nagyon szar lesz az élet (mert a jelenlegi irány fenntarthatatlan cégek és fogyasztók számára is).
-
törölt tag
Meglátjuk majd gyakorlatban, de szerintem nem sokan fognak kifutó technológiába pénzt dobálni, szóval a következő 10 évben biztos meredek felfutása lesz az EV-knek.
dethroner: Nem én definiálom az oldal profilját és a megjeleníthető kategóriákat, de lehet meg fog leni, hogy szokott lenni amúgy teszt időnként arcbőr ápolóról vagy szőrtelenítőről is. Miért ne lehetne? Sérti a kockaságod, hogy más olvasók is járhatnak ide tartalomért, vagy fizikailag megterhelő esetleg a neked érdektelen cikkek ignorálása?
Shadowbull: Hivatalosan '30 az tisztán ICE-ra vonatkozó korlátozás és '35 a minden amiben van ICE is.
<Adamsky>: Azért kell jól gyorsuljon, mert sok ember úgy éli meg az autózást sajnos, hogy padlógáz van és más semmi. A többség számára érdektelen ez, ahogy az összes drága sportautó is, meg a hot hatch-ek és társaik. Annyi előnye van amúgy az EV-knek, hogy legalább nem hangosak, ha már agresszív kismalac vezeti őket, ennyivel is jobban kímélve a környezetükben létező emberek életét.
-
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 1 / 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Hálózatokról alaposan
- Magisk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest