- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
#16820480 #127 üzenetére
Valahogy így.
julius75: nem kell magyaráznod a bérből és fizetésből élőkről, apukám esztergályos volt, anyukám irodista, apósom autószerelő, anyósom meg takarítónő. Ja, a feleségem meg tanár és két gyereket nevelünk. Én ilyen közegben nőttem fel, tudom, hogy minden fillérnek megvan a maga helye. De azt is tudom, hogy autó nélkül is lehet élni, nem kell minden nyáron nyaralni menni és azt is hogy 28 m2-en is lehet boldognak lenni családként (ez már az én családom tapasztalata). Ennek ellenére, vagy pont ezért is mondom, hogy minden csepp számít. Nem kell őrült módon fogyasztani. És ez hatványozottan igaz, ha kicsit a saját életünkön túl tudunk tekinteni. -
consono
nagyúr
válasz
julius75 #119 üzenetére
Nem, nincs igaza. Az a baj, hogy a végén emiatt a hozzáállás miatt döglünk meg mind...
Kellene az országos, vagy még inkább világszentű összefogás meg tiszta beszéd, nem terelés. A villanyautó nem megoldás, csak a megoldás egy része. A megoldás az lenne, ha az emberiség bojkottálná az összes nagy környezetszennyezőt és nem venne a termékeikből, nem használná a szolgáltatásaikat. Akkor pár év alatt lenne radikális változás. De inkább azzal foglalkozunk, hogy minél olcsóbb legyen minden, meg mindenki vásároljon, vásároljon, vásároljon :/ -
consono
nagyúr
válasz
<Adamsky> #68 üzenetére
Az megvan ugye, hogy a cikk összes képén egy elektromos Renault Zoe van?
A 10-15%-os kibácsátásról meg annyit, hogy ha annyival csökkentünk, azzal is tizedfokokat és éveket nyerünk, hogy a másik 85-90%-ra is maradjon idő, hogy legyen megoldás. Sajnos nincsenek csodák, módszeres, kemény munka kell, ha nem akarjuk megfőzni magunkat, nem várhatunk éveket, vagy évtizedeket, hogy "majd" meg "akkor" hirtelen minden jó lesz.
-
consono
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #64 üzenetére
Nem fogják tudni a dízelt életben tartani, mert nem lesz gázolaj a kúton. Vagy annyiba fog kerülni, hogy nem éri meg életben tartani. Vagy nem lesz kút sem...
Sajnos bármennyire is szeretek autózni, jelenleg én azt látom, hogy a közösségi közlekedés, car sharing, stb. lesz a nagy többség számára a jövő, legalább is egy átmeneti időszakra. -
consono
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #55 üzenetére
Hát, ha nem vezetjük be a kibocsátásmentes autókat minél gyorsabban (és persze nem állunk át megújuló erőforrásokból az elektromos áram előállítására), akkor a gyerekeinknek már nem lesz hol lakniuk...
Sajnos én azt látom, hogy a jövőben nem mindenkinek lesz saját autója (mint ahogy háza és lakása sem, mert azoknak az ára ugyan ilyen ütemben emelkedik)... -
consono
nagyúr
Mustang vagy sem, kéne. Az én autóhasználatomat 100%-ban lefedné már a kisebb aksis verzió is. A töltőhálózat meg már messze nem annyira parás, ahogy kívülállóként látom: itthon 2-3 km-n belül 5 vagy 6 töltési lehetőség is van (a budapesti agglomerációban élek), de egy wallbox sem az ördögtől való otthonra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest