- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elképzelhetetlennek tartom a hátlapi olvasót. Jobs a halálból visszatérve tépné ki a gerincüket miatta. Annyira talán még nem változott meg a cég, hogy egy ilyet meglépjenek.
-
Freiherr
őstag
Nagy pénzt merek rátenni,hogy sz@r se lesz ebből a technológiából az új iPhone-ban.Hátlapi olvasó lesz,semmi más.
-
Juhaszatti
addikt
Nem az Apple tervezi. Ki van adva egy külsős cégnek. Ahogy pl a Sirit sem az Apple fejlesztette. Rengeteg kisebb nagyobb tervezőcég dolgozik nekik. Meg valószínűleg még sok hasonló vállalatnak.
(most csak a kijelzőbe integrált ujjlenyomatolvasóra reagáltam hogy nem ők tervezik és ki van adva)
-
S e t h
nagyúr
Mielőtt megveszek egy készüléket általában átolvasom az itt a fórumon addigi leírt összes kommentet, a rekord egy készülékkel összefüggésben 11.000 hozzászólás volt és ebben külföldi oldal még nem is volt.
És tudod mit csináltam még? Egy cetlire kiírtam azon kommentek számát, ahol problémákra való utalás, azok megoldása volt, vagy éppen elmentettem plusz könyvjelzőket, amelyekre felhívták a figyelmet, hogy azokon is hasznos dolgokat lehet találni a készülékkel kapcsolatban.
Aprólékos?Lehet. De legalább fordítok rá időt a szabadidőmből ebben a rohanó világban arra, ami számomra fontos és nem várom el mástól, hogy a számba tolja a sült galambot. -
Mr.Silkó
veterán
Azért nem aggódom a cég jövője miatt, egy kis késéstől nem fognak ők csődbe menni.
-
aprokaroka87
nagyúr
A képlet eccerű
Van A terv és van a B terv.Ha A tervet nem tudják megvalósítani ott a B terv.
Én így gondolom
-
ChuckyCheese
tag
Majd lesz egy igen fasza marketing duma arról, miért is jó ha nincs ujjlenyomatolvasó. És hogy aki olyan telót használ az egy tömegember, merthogy már minden telefonon van, és nekik nincs és ettől leszel különc és egyedi. (te meg még az a pár millió aki be**opja a rekámot).
-
Alma logóba bele kell tenni. Jó az hátul is.
Lazika: Azért a 7 más,mint az elődök. Formájában nincs "áttörés".
-
feliks
senior tag
Gondolom ahogy ipaden. A home gomb helyét átveszi a 3 vagy több ujjas összehúzás, a sirit meg a hey siri már nagyjából át is vette..
Vagy b opció, ha a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó helyén megnyomod, nem szükségszerű, hogy megjelenjen a kör, elláthatja a home gomb feladatát, az i7 óta pedig fizikailag úgysem egy fizikai gomb, amit nyomkodni lehetne.
-
batai15
félisten
Sokadszor kérdezem,de a nem lesz home gomb ,akkor hogy lesz a navigáció újra gondolva ? Mert ha nem tűnik el akkor nem sok értelme van egy szoftveres gombnak, ha meg gesztusok kellenek ehez akkor bonyolultabb lesz a kezelés.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
fornettisuti #32 üzenetére
A kijelző már kész van a telohoz. Csak a kijelző alatt lévő leolvasó szenzor nem. A samsung már a 2-ik generációt tolja keskeny kávákkal rohadt sok pénzt szakítva. Még így is hogy ritka hülye helyre tették a leolvasót. Szted ezek után az Apple marad a régi kijelzőnél? Sztem 99% hogy a kis kávás kijelző lesz. Ezt már muszáj meglépniük. A leolvasó kérdéses hogy hova kerül.
-
joey04
titán
válasz
fornettisuti #32 üzenetére
úgy lesz tálalva, hogy hallgatott a cég a vásárlóikra azért maradt elől a home gombba.
Ilyet az Apple biztos nem fog kijelenteni.
-
match123
tag
válasz
7Heads Drago #25 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy 20k hozzászólásnál rákeresel valamire, megtalálod a kérdést 48x, aztán lapozgathatsz hogy melyik volt az, amelyiknél válaszoltak is rá valamikor (pl egy "ugrás ehhez a hozzászóláshoz link tök jó lenne).
-
fornettisuti
veterán
Maradjon ott úgy, ahogy eddig volt.
Én tudom, én tudom!
Minden marad a régiben csak úgy lesz tálalva, hogy hallgatott a cég a vásárlóikra azért maradt elől a home gombba. Igy időt nyer a cég és a júzer is fontosnak érzi a véleményét. 😎 -
joey04
titán
Sajnos egyre inkább arra hajlok, hogy meglépik azt a böszmeséget amit a samu és hátulra fogják tenni. inkább legyen nagy káva aztán majd ha lehet kijelzőbe építeni, akkor lehet módosítani jövőre az új modellnél esetleg.
-
.Szaki.
addikt
válasz
buvartacsko #29 üzenetére
Az kemény! (Aláírás)
-
Samsung már lőtt egy bakot hogy hátra tette, én biztos nem tenném, vagy ha már hátul van, legyen középen mint a Huawei modelleken.
-
7Heads Drago
veterán
Mindenkinek a saját problémája a fontos. Nyilván neked is. És eléggé érdekes ha felteszel egy kérdést és pörög a topik és a kutya se válaszol. A keresés nyilván nem lenne nehéz, csak ha nem jó kereső szót adsz meg fals infokat fogsz kapni, vagy semmit. Illetve ha sürün előfordul egy gond az tutti hogy nincs benne az összefoglalóban. Márha egyáltalán van az is.
Nem születhet mindenki okosteloval a kezében...
Érdekes lesz ha nem készülnek el. Sztem nem fognak. Amig nem volt leolvasó addig is volt kelletje az okosteloknak. Szóval felesleges hisztizni, hogy mi lesz ha hátul lesz. Megszokod és kész. -
Lazika
senior tag
Jó lenne ha betudnák építeni a touch idt a kijelzőbe. Eddig minden iphonet vártam, de már nem hoz lázba... iphone 6 óta semmi áttörés nincs. Már rég a samsung előtt be kellett volna mutatni egy keret nélküli kijelzős iphonet.
-
ak76
senior tag
Ja,sokat változtak a fórumok,az userek azonnal akarnak minden választ,elvárják hogy külön,csak nekik írják le kétszáztizenkilencedszerre ugyanazt a két sort,ugyanazt a linket,mert túl lusták,vagy mert túl hülyék a kereső használatához...
Régebben tényleg nem így ment,a topicba belépő újonc szépen végignyálazta a 20K kommentet,vagy legalább megnyitotta a topic összefoglalót. -
hemaka
nagyúr
Leszarom a touchID-t a kijelzoben, kisebb kavat es nem csiricsare tukor hatlapot szeretnek, foleg nem ilyen ocsmany hatlappal.
-
Little Hulk
tag
Még feltételezés terén is erősnek érzem, hogy bármilyen csúszás miatt az Apple kihagyná az ujjlenyomat olvasót...legfeljebb ott lesz ahol most is van...nem dőlne össze a világ!
A magam részéről remélem, hogy nem kerül hátra, nekem kényelmesebb elöl az olvasó, különösen ha íróasztalon van a teló, és nem akarom felvenni, csak hamar megnéznék valamit...
A Sony oldalt elhelyezett olvasója egyébként teljesen jól működik, és gyorsan, azzal sincs gond.
Bár más történet, de a Huawei állítólag a felhasználói visszajelzések miatt helyezte előre a P10-en és a P10+-on az ujjnyomatolvasót....
-
SlayR
senior tag
Szerintem nem a Trollok miatt röhejes az Apple telefongyártási technológiája, hanem a "Majd jövőre forradalmat csinálunk az új modellel " elv miatt aminek mindig az ilyenek a vége
-
Soybex
őstag
válasz
AllTheBest #9 üzenetére
Jaja, 3,5jack se kell. Minek ide a touch id. Iphone 9ben meg az előlapi hangszórót meg a kamerát veszik ki
-
laabom
tag
Sajnos igazad van. Nem csak ebben a topikban, hanem a többibe is tele van "trollokkal". Sokat változott a fórum 4-5 év alatt rossz irányba. S8 topikba benézel pl semmi segítség stb..S3-mam volt akkor a kérdésemre kaptam válasz most meg az a "válasz" olvass vissza x oldalt...
-
feliks
senior tag
az iSheepek nem feltétlenül örülnek a dolognak, max benyelik a békát.
Vegyünk engem, megvettem az i7-et a bátorságos jack elhagyós marketingmaszlaggal együtt is, de akár visssza is tolatnék hogy elüssem azt a barmot aki az egészet kitalálta. Persze vannak hülyék is, de az már más kategória. -
Yasuo
aktív tag
Szerintem is jó helye lenne az ujjlenyomatolvasó szenzornak az alma logóban, szvsz nem is lenne nagy dolog beleintegrálni. És még kényelmes is lenne.
-
LBandi
aktív tag
Ha a Samsungnak (aki saját maga gyártja tervezi a belső alkatrészei nagy részét) nem sikerült majd egy év alatt rájönnie, akkor majd a mások által gyártott alkatrészekből építkező Apple-nek sikerülni fog?
-
.Szaki.
addikt
Persze, sokaknak lehet szimpi, ezt nem tagadom, én csak a saját véleményemet írtam le, szerintem az előlapi a lehető legkényelmesebb. Ha a hátlapra kerülne, akkor is biztos sokan vinnék (max én nem), jó példa erre a Galaxy S8, ott is rengetegen hőbörögtek az olvasó elhelyezése miatt, mégis viszik, mint a cukrot. Igaz sokan mást vettek végül ahogy olvastam itt a fórumon.
Ettől független én akkor sem örülnék neki, akkor inkább kerülhetne oldalra, a bekapcsológombba, azzal még csak-csak kiegyeznék. Ha egyszeri modell lenne aminek a hátlapjára kerülne, akkor viszont a logoba integrált olvasó tényleg jó húzás lehetne.
LBandi
Ki tudja..
-
Izzé
őstag
Attól, hogy neked nem szimpi a hátlapi olvasó, még sokaknak az lehet. Ha nem tudják a kijelzőbe integrálni, inkább tegyék a hátlapra, aztán a következő modellben debütálhat a kijelzőben.
Szerintem ugyanúgy vinnék mint a cukrot, mert már csak a kávamentes kijelzőjük miatt ez lenne a legnagyobb előrelépésük évek óta.(#11) Looserke: +1
-
Looserke
őstag
én beépíteném az alma logóba az ujjlenyomat olvasót...
-
AllTheBest
őstag
Én nagyon fogok röhögni ha kiadják ujjlenyomatolvasó nélkül és megmagyarázzák, hogy arra miért is nincs szükség... Eléggé ráférne már egy pofon az almára, hogy kicsit magukhoz térjenek...
-
Szabcsizz
őstag
Micsoda trollsag alakul itt ki.
-
-
whYz
őstag
Remelem ujjlenyomat olvaso nelkul erkezik. Vicces lesz hallgatni, hogy mivel magyarazzak majd meg a hianyat.
-
.Szaki.
addikt
Nagyon remélem, hogy megoldják ezt a problémát. Inkább késsen, az sem baj ha nem ők az elsők, akik ezt piacra dobják, a lényeg az, hogy ez legyen a legjobb. Jó munkához pedig idő kell.
Lényeg, hogy nagy csalódás lenne ha elhagynák az olvasót, vagy pedig a hátlapra kerülne. Szerintem kb botrány lenne bármely lehetőség valósulna meg a kettő közül.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elemzők szerint hamarosan dönteni kell, hogy lesz-e képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó az iPhone 8-ban, vagy sem.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest