Új hozzászólás Aktív témák
-
gergom91
tag
Szerintem nem lesz több új dolog most, ezt mondom azért, mert akkor azt is reklámozták volna, és ha egyszerre kiadnának mindent, akkor mi maradna későbbre?
Szerintem több ötlet is van még amit később fognak megvalósítani, szépen apránként. Egy nyerőgép is jó lenne, így legalább naponta emiatt felnéznék, meg lassan vége az európai turnénak, és egy Dél-Amerika valószínű szerintem hamarosan.
+ a rózsaszín rager is még valahol ott ólálkodik ázsiában, azzal is kezdeni kell majd valamit a storyban -
Dr.Anonymus
addikt
ugyanarról a játékról beszélünk?
az egyesben csak az fizetett, aki támogatni akarta a fejlesztőket
napi szinten kaptál 5 aranyat napi küldetésekre
ha meg ez nem volt elég, akkor átállítottad az android rendszer időt, és 2 percenként jött az 5 arany...
nem véletlen hogy a deadtrigger 1 sose merészkedett fel a legjobban kereső alkalmazások listájának 15-25 helyére - mintahogy a dt2 ott ingázik még mindig... -
Dr.Anonymus
addikt
Sátor:
a végén még bannolnak érte, vigyázz
a beépített cheater szűrő pont azt nézi, hogy xp növekedés nélkül aránytalanul nő a pénz, ha sokat nyomsz ilyet akkor tévedésből kidobhat a játék, aztán lehet magyarázkodni, hogy nem is csaltál..fdisk:
Elméletben igazad van, de van még egy paraméter, ez pedig az hogy a fejlesztő csapat bármikor szabadon változtathatja az erősséget a külfönféle szinteken - ha sokan panaszkodnak, hogy nehéz a játék akkor csökkentik az erősséget. Erre számtalan példa volt már.
Én 45ön nyomom, itt az mk8 még rendben van. Szerintem 50es szintig kb. ok is lesz.
Mivel egyre lassul a szint lépés üteme, így egyre lassul a zombik erősödése is valószínűleg.
De ameddigre a legtöbb játékos eljut 50es szintig addigra lesz mk9 is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest