- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az nagyon jó lesz, ha Android-on is ilyesmi lesz, mert nekem jelenleg a metrós pályán majd' játszhatatlanul fut (korábbi Rom-omon mondjuk nem volt vele gond, szóval Rom specifikus dolognak néz ki, de csak ezért nem fogok mást felrakni)...
Ilyenkor bánom, hogy nem tudjuk már küldetések előtt, hogy milyen helyszínen leszünk.
Metrós pályát kerülném messzire. -
Dr.Anonymus
addikt
köszi, és bocs, nem sokat aludtam
be vagyok lassulva rendsen
ezen azért néztem :
"These weapons are not for kids. Well thought, powerful weapons, which will silence a zombie in no time."
- hát akkor remélem az a verzió amit a videóban láttunk a metalstormról valami mk5ös darab
mert ha nem akkor ez elég nagy átverés -
Zozzy94
tag
Ja igen...a dzsungelt még nekem sem adta be...azért reménykedem még,hogy nem kell hétvégéig várni mindennel....meglesz minden platformon és induljon minden.....kivéve a tournament
Airport végre....
ideje volt már beadnia...Helsinki-ben meg is történt
Dr.Anonymus: Nagyon szívesen,várunk titeket!
-
Zozzy94
tag
Legalább most nem kell napokat várni....
A gázálarcos jó amúgy,de rajta kívül vannak még új zombik nem?
Más: A Seek&Destroy is kicsit más lett...most már nem hangszórókat kell kilőni,hanem kicsi rádiókat amik nem magasan vannak....szimplán a földön is lehetnek
Szerk: Pack-ban meglehet venni egyszerre mind a 2 fegyót....most féláron,csak 8 euró
-
-
Zozzy94
tag
Akkor gondolom minden a tournament kezdetével indul...okééé hétvége még messze van
Az új story-t te már elkezdted?
Én egyenlőre hanyagolom...jólenne gépen játszani és nem kis kijelzőn
Szerk: Eddig alig tudtam 1500-1600 score-t összeszedni most meg 4500 jön simán 1 assault alatt....
-
Zozzy94
tag
Lent van nekem is a frissítés,de egyenlőre nem találom ezt az új arénát...hol lehet kiválasztani?
Más: Látom én is tudnék felvenni videót ha bekapcsolom,de ezeket hova menti?Hol tudom őket megnézni stb...?
Szerk: Ez az új zombi ami a Swat-osra akar hasonlítani tényleg jobban bírja..bár szerintem a Swat-os sokkal erősebb volt...egyébként jó ez a grönlandi(asszem
) pálya
-
Dr.Anonymus
addikt
-
gergom91
tag
Annyi jó dolgot lehetne még bele rakni a játékba, a fórumon és a facen is rengeteg nagyon jó ötletet olvastam már. Nem vagyok programozó, nem tudom hogy egyik-másik újítást mennyire nehéz beleírni a játékba, de a játékosközösség kívánságait is figyelembe vehetnék.
Napi belépési bónusz, mint a SG: DZ - ben egy nyerőgép formájában pl.
Több féle erősségű zombi, meg korábban már sokat említettem ezekkel együtt.
Erre kapunk pár pályát, amit ugyanazok a tereptárgyak borítanak mint másik x mapot. Sőt néha csak újra kiadják ugyanazt egy kis megvilágítás változtatással. Ezekben kb semmi olyan komoly fejlesztői munka lehet amit ennyi ideig kellene húzni egy ilyen nagy fejlesztő csapatnak, főleg, hogy pénzben sincsenek híján, a playen a legnagyobb bevételű játékok között még mindig ott a DT2.
Szerintem közel sem fordítanak rá annyi energiát mint mondjuk tél környékén amikor azért elég rendesen jöttek az updatek nem kevés tartalommal.
Lassan már én is csak azért nem törlöm, mert fizettem érte... -
Dr.Anonymus
addikt
az első hozzászólás nagyon ott van..
"Stop talking about the fucking update and just release it already....I don't care about matches and pictures I want to play it you dumb fucks"egyékbént kiváncsi vagyok a jobb oldali robotzsaru zombi mi lesz?
(kép nagyban) -
-
Dr.Anonymus
addikt
a shadowgun deadzonenál egységes, bár ott is lehet állítani valamit ha jól emléxem
de a sima shadowgun single playernél a tegra verzió szebb, ha ezt megnézed hd-ban akkor kb látszani fog, hogy sokkal több a fény, füst, víz effektek, tükröződés stb
-
Dr.Anonymus
addikt
LOL, választások ezerrel
Ti kire szavaztok?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Kár hogy nekem nincs Budapesten egyetlen pálya sem...kár hogy később kezdtem el játszani!
Nyomtam egy kis arena-t, megdöntöttem a rekordom, így már nem a gyenge 4 000 ezres eredményem van (14 000).Közben elhasználtam 30 painkillert, 27 kézi bombát, kijöttem 0-ra talán.
A tech 6-os elkészüléséhez még kell 2 nap (!!), ezért nem volt más választásom mint venni egy kicsit komolyabb géppisztolyt, a Dual Uzi-re esett a választásom, szeri?tem jól döntöttem ezzel a lépésemmel, mert már az m-5-ből 2 (de általában 3) lövés is kellett mire elintéztem egy zombit. Meg is haltam nemegyszer emiatt, mert sajnáltam a painkiller-öket használni, meg a bombákat is, hosszútávon nem is lett volna gazdaságos. Tehát kényszerlépésből kovácsoltatom a Dual Uzi-t.
Tervrajzokat továbbra se nagyon kapok (20 spec. zombiból 1 dobott, az is valami harci csirke, amikor a fegyvereknél sokból 1 van a 8-ból). De mindegy türelmes vagyok, majd frissítés után fognak dobálni....vagy nem.
Sokat nyomatom a játékot, ma lettem 31-es, nyomattam 1 órás pénzduplázót (benne volt a szintugrás), néhány afrikai mellékküldetést, de nagyrészt a városfoglalásnál vagyok aktív, nagyon úgy néz ki hogy 3. leszek, nagyon elhúzott a top2, még nem dőlt el ki lesz a befutó.A frissítés mikorra várható, és milyen helyszínek lehetnek benne, vagy milyen újdonságok várhatók?
És mikor lehethesz nekem például Budapestre menni? Mert nagyon sok város van ahova még nem mehetek, pedig jók lennének. -
-
golyós
addikt
Valami jöhetne mert annyira nem érdekel a játék, hogy hihetetlen
Még 3 nap és kész lesz az M1 is aztán legfeljebb a többit is készítem sorra.
Én most a Crossbow- Granade sentry chicken komboval tolom, nem bírom megunni a crosbow hangját.
Az Mk 10-et én nem hiányolom (nem erősödnek ezen a szinten a zozok már jó ideje) inkább valami új küldetés-történet lehetne illetve több szereplős hentelés az nagyon király lenne
Egymást fedezhetnénk és a másik fegyverzetét is megfigyelhetnénk működés közben.
Bár ezt nem tudom, hogyan oldanák meg a szintbeli ( példáúl lvl-37 - lvl 47 ) különbségek miatt?
Vagy csak azonos MK9 -es játékosok játszhatnának egymással?
Nem tudom de már nagyon várom mert napi 5 küldetésnél több már nem köt le.Ui: Viszont ha nemsokára itt lesz a frissítés akkor gyorsan le kell cserélnem a telefont, azon is ki akarom próbálni.
-
gergom91
tag
Én törölni biztos, hogy nem fogom, elfér az a sok lom között amivel tele a tab
Szépen lassan fejlesztgetem a fegyvereket 9re, ami éppen kész azzal tolok pár kört kipróbálni. Nemrég lett kész a láncfűrész és a type, a fűrészben csalódtam szerintem gyenge, a type viszont lehet jobb mint a minigun, a specek ellen jobbnak tűnik.Tényleg lassan haladnak a városok, nagyon húzzák az új updateot aminek nagyon ütősnek kell majd lennie ha meg akarja tartani a játékosokat. Mondjuk a kategóriájában nem nagyon van hasonló játék ami versenyezhetne vele (még)
-
gergom91
tag
Ne nagyon várd a 45öt, kezdem érezni, hogy erősödnek a zombik, a butterfly már kb minden második zozót csak 3 vágásból visz, a dual uziból pedig meg sem tudom számolni hogy mennyi lőszer kell egyetlen zombihoz.
Nagy kedvenc lett a flash, nem tudom hogy miért nem csináltam meg már korábban -
zoli6969
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest