- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Hawk1979 #126 üzenetére
Nem lopás, hanem másolás! Tudod, a piroson áthajtást se tömeggyilkosságnak nevezik. Legalább a fogalmakkal nem ártana tisztában lenni. A lopás alapfeltétele hogy a károsulttól elveszed a tulajdonát, másolásnál ez nem áll fenn. Ezért is hívják szerzői jogok megsértésének és nem lopásnak.
Konzolon már most is gagyibbnál gagyibb játékok vannak, pedig ott még annyi warez sincs mint pc-n.
nem tudom mit szólnál hozzá, ha lehúznák a számládról a pénzt, mert valaki feltörte a jelszavad.
És ennek mi köze a másoláshoz? A másolás az lenne ha valaki a saját bankszámlájára is annyi pénzt írna fel mint a tiéden van. Neked attól kevesebb lesz? Nem. -
vzsryl
nagyúr
válasz
Hawk1979 #130 üzenetére
Végülis ha jobban átgondolom, igazad van azzal kapcsolatban, hogy illegális. Bűnrészesség, mert nem jelented a hatóságoknak. De attól még nem lopás.
(#131) Kansas: Igen, tudom, hogy mi vonatkozik a szoftverekre. Ezt a szakmát tanulom.
Robin Hood egyértelműen tolvaj volt, de aki elfogadta tőle az adományokat, azokat már nem mondanám annak. Én csak erre akartam kilyukadni.
-
CrAck69
senior tag
azért arra kíváncsi lennék neked hány darab nem eredeti zenéd, játékod, vagy filmed van...
ezek szerint te mindent megveszel? na jo nem azt mondom én se h mindent warezolni kell
én is tele vagyok eredeti játékokkal de azért ha megjelenik egy játék 10k ért
azért azt jó előtte kipróbálni hogy tetszik-e az irányíthatósága vagy a graf jó-e vagy szaggat-e esetleg... stb.
nekem is megvan az összes CoD(2-4-5-6) amivel jatszok is meg a HL2 minden része, portál, team fortress2, AvP stb...
sajnos a warez él és élni is fog...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest