Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Ja, de a xxxxx-nak nem a moderátorra, hanem a Lord Vadorra mondtam, mivel köztudott, hogy az, és Ő az aki meggátolja az építőjellegű párbeszédet.. Csak nézzétek meg miket commentel!!! És mint a törölt HSZben is írtam átalg topicban 5 emberbe beleköt, de őrá nem szól senki.
(#304) CptMisi
Nem számonkérem, csak nem értek pár dolgot... Ennyi az egész. -
misx
senior tag
Jó kérdés.
Én a múlt hónapban akartam újra King Kongozni (szintén Uborka), de rohadt Starforce miatt baszott elindulni, pedig még úgy másfél éve működött - igaz akkor XP-n - lehet a Win7 kavart be neki. Nagyon kíváncsi lennék, hogy az eredetivel is így jártam-e volna, mert a crack nem lehet rossz ha azelőtt ment vele. És ha eredetivel sem menne, crack-el sem, akkor mivel?
-
Wolverine
félisten
Ha demokrácia lenne, akkor nem a házigazdák kérnék fel a moderátorokat, hanem a userek szavaznák meg őket maguk közül
Szerintem te is tudod, hogy ez nem így működik sehol sem.
Abban a perben ne legyél biztos. A szabad véleménynyilvánítás nem azonos azzal, hogy azt mondasz, amit akarsz. -
-
Sirandrish
legenda
De még milyen jó gamma
Időröl időre nálam is előkerül 1-1 végigjátszás erejéigdudika10: hát ezaz..ki várja el (az EA-n kívül) hogy 3-4évig évente megvegye az ember szinte ugyanazt a játékot 1x K-ért
mephi666 nah jah..nekem is egyre kevesebb időm van függeni...
Ha már itt tartunk..TQ mint olyan? -
dfdfdf
őstag
Ez Hawk1979 nek a válaszára akar menni
Nem azt mondtam hogy töltsék le én a véleményem írtam le én speciel csak War3 TFTvel játszok PC-n semmi mással amúgy PS3an tolom a gémeket.(arra nem sok warez van
)
Az igaz hogy tört WAR3at használok PCn de megvan az EREDETI is és miért használom a törtet? mert magyar szerveren akarok játszani.
Miért érdemesebb szerintem tört ubi játékkal játszani? ez nem lehet kérdés mert tudsz vele játszani! Nincs szerverhiba nincs net megszakadás szóval játszhatsz nyugisan akár net nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest